A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel a kormányt, hogy azonnal állítsa le az Egy a Természettel Vadászati és Természeti Világkiállítás előkészítését.

DK: a kormány állítsa le a vadászati világkiállítás előkészítését!

Fotó: MTI/Komka Péter

A DK szóvivője csütörtöki, online sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy a rendezvény a klasszikus kisgömböc esete, ami szép lassan mindent felzabál. Barkóczi Balázs hangsúlyozta, hogy a költségeket eredetileg kevesebb, mint félmilliárd forintra tervezték, de a keret mára már közel hetven milliárd.

Felfoghatatlan, hogy miközben az ország még mindig a koronavírus-járvány következményeit nyögi, "Orbánék betyárromantikus operettkormánya" még mindig nem jutott el odáig, hogy ne dobálja ki két kézzel a pénzt az ablakon mindenféle "agyatlanságra" – mondta a politikus. Hozzátette, tudják, hogy Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes "attól lesz boldog, ha vadakat üldöz helikopterről és halott állatokkal pózol, de ezt csinálja otthon, a négy fal között és legfőképpen pedig a saját költségén".

Forrás: MTI

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
"ezt csinálja otthon, a négy fal között"

De egy tetűvel pózoló patkány nem elég fotogén...
karma1
@Horizont: Eszukbe ne jusson leallitani!!! Az a penz mar ugyis az ebek harmincadjan van, viszont SZEPTEMBERBEN tartjak, akkor , amikor az ellenzek elovalasztast akar! Igy aztan egy kurva szavuk nem lehet a zso'tieknak, hogy a magyarok az urnahoz jarulnak! E'szen legyenek mar - hat ezek is kezdenek agyilag elborulni, nem latjak meg a kurvajo lehetosegeket!
Egy korsó hideg barna
Az ellenzék helyében kiadnék egy nyilatkozatot, miszerint kormányváltás után a kiállítás költségeit orbán, semjén és a többi kormánytag valamint családtagjaik magánvagyonukból , üzleti érdekeltségeikből ki fogják fizetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.