Csütörtöktől azonnali hatállyal visszavonja a szakosított szociális intézményekben, idősotthonokban egy éve elrendelt látogatási tilalmat – jelentette be az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs online sajtótájékoztatóján csütörtökön.

Mától újra lehet látogatni az idősotthonokat

Müller Cecília kifejtette, csak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők élhetnek ismét a látogatás lehetőségével, az ilyen személy magával viheti a találkozóra a 18 évnél fiatalabb gyermeket is.

A korábban ajánlott kapcsolattartási lehetőségeket az intézményeknek továbbra is biztosítaniuk kell; akik nem kérték még az oltást, azokkal élhetnek csak.

Megszűnik az intézményelhagyási tilalom is a védettségi kártyával rendelkezők számára. Amennyiben valaki nem rendelkezik azzal, és 72 óránál hosszabb időre elhagyja az otthont, csak negatív antigén gyorsteszt elvégzését követően térhet vissza – közölte.

Forrás: Operatív Törzs

Fotó: koronavirus.gov.hu

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Mi van!
.
Megvan a négymilliomodik beoltott mai napon, és 14,30-kor KÖZHIÍRRÉ TÉTETIK, hogy szabad a buli, akkor, amikor a mai napon ki udja hány állampolgárt ragad el a vírus!
.
Nem elég a TIZENHÉTMILLIÓ áldozat, akiknek sírjai domborúlnak, nyitnikék, mert szombaton már a Grupamában tekergetheti a focilabdát 22 rohangáLÓ!
---------------------
.
Komolytalan, emberkísérletnek tűnik, legalábbis számomra,átélve a II. világháborút, amikor kimondták a világon legszebb szób a BÉKÉT, és akkor elhallgattak az ágyuk, nem potyogtatták a bombát, a gyermekekre veszélyes robbanójátékot!
.
De ennek a hurráoptimizmusnak semmi gyakorlati értelme nincs azok számára sem, akik küzdenek, és küzdeni fognak az életükért!, utolsó hajukkal, "ugye doktorúr nem halok meg"!!!
Emmersson71
Nyunyóka!

Te is elmehetsz a jó édes durva *****ba!
Qqberci
Holnaptól a nyugdíjasok átmehetnek a piroson. A 70 felettieknek kötelező...
namihami
A Nagy Szombati Kirajzások után meglátogatjuk a véneket! Jöjjön, aminek jönnie kell!
Hadd hulljon a férgese!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.