Aki többé-kevésbé önkínzó módon legalább nagyjából követi a magyar parlament működését, az láthatja, hogy a törvényhozó testület munkája ma már inkább bohózat, semmint jogalkotás. Nincsenek sem politikai viták sem szakmai véleménycserék, kormánypártiak és ellenzékiek egymás szidalmazásával múlatják az időt, a mind a bizottsági, mind a plenáris ülések kimenetele eleve kiszámítható.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Megérne egy misét TABU országban, amelynek TABU ellenzéke legalább a szavazásokkor elhagyhatná az üléstermet, hasonlóan a bársonyfotelből az ország megrontójához állampolgári engedetlenség címén, kihelyzett frakcióülésnek becézve
.
------ Orbán Viktor az engedetlenségről - 2017-06-16
www.youtube.com/watch?v=rcdac6vmlh0&t=26s
.
Hogy akarja az ellenzéki ösezefogás legyőzni ezt a közjogilag érvénytelen szektát, ha ott kotlanak állandóan annak érdekében, hogy felmarkolhatják az őket is megillető judás lóvét!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.