Lázár János, fideszes politikus a nagyotmondás nagymestere egyszer már tetemre hívta a Heineken sörgyárat, mert állítólag a holland cég Erdélyben kiszorította a piacról a Csíki Sört, pontosabban magáénak tudta az elnevezést. A védjegyvita miatt égtelen haragra gerjed ezért az akkor a Miniszterelnökséget vezető hódmezővásárhelyi politikus és bár ő maga nem szereti a sört, mégis négy évvel ezelőtt a Székelyföldön meglátogatta a Csíki Sör Manufaktúrát.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Minden valamirevaló vállalkozó álma, beszállítónak lenni egy multihoz!
Nagyon nehéz dolog ám ezt elérni. (Kérdezzétek csak meg erről Balogh L.-t a "Cápák között"-ből.)
kissé felnőttem
ezt a homályos lázárnak magyarázzátok el mert azt hiszi a coop ettől megrogyik mert fél konkurenciától pedig az egészséges versenyt Marx és Engelsz is támogatta igaz a janika fideszes mit tud az 1867 ben megjelenő tőkéről köd elötte köd utána ja itt éppen a kiegyezés zajlott janika meg akkor még ... ott sem igen

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.