Május 10. után kezdik meg a diákok oltását – jelentette ki péntek reggel a kormányfő.

Ma még igényelhet Pfizert, aztán a készletet bespájzolják a diákoknak

Fotó: pixabay.com

A 16 és 18 közötti korosztály oltását a Pfizerrel kezdik meg. A készletek áttekintése után ehhez fel kell halmozni a megfelelő mennyiségű oltóanyagot – erről Orbán Viktor beszélt a Kossuth rádióban adott interjújában.

Ezért aki Pfizerrel szeretne most oltakozni, pénteken kérje, szombattól megkezdik az oltóanyag felhalmozását a diákok számára – derült ki Orbán Viktor szavaiból.

Címlapkép: pixabay.com

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Magyarul megint eldugjak a Pfizert, pedig hetente 300 ezer vakcina jön.
A kinai meg nem fogy pedig a kurmany szerint jobb mint a Pfizer.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
@ómió: Mi ez az állandó többesszám? Igencsak tini voltam azokban az időkben! 2008-ban viszont már nem.
Jaa..és én nem voltam KISZ tag, mint a vezénylő tábornokod!
ómió
@Emmersson71: Mi ez a többes? Sajnos nem csak rád jellemző a "rövidlátás"! Az meg szerintem máig se erény, ha valaki éppen nem születik bele valamibe, mondjuk a kötelező bolsevik mocsokba se! Az egy állapot, ahonnét jó nagy baromságokat lehet tolni! Ahogy te is! Mellesleg, amiért neked már nem kellett (nem voltál kénytelen) KISZ tagnak lenned, abban elég jelentős szerepe volt pl. a "vezénylő tábornoknak" is! Még, ha ez neked "efftársilag smafu", akkor is!
Emmersson71
@ómió: Megint tévedsz! A '71 a születési dátumom. Engem még pont agitáltak, hogy (Hofival szólva) "az elvtárs nem lép be?"! Én saját jogon hajtottam el az Orbán-féle KISZ-es szarjankókat!!! Ő pedig önként lépett be, ahogyan az apja is az MSZMP-be és dolgozott propaganda vonalon - ami a legfertelmesebb része a politikának!
Szóval, te nekem ne mentegesd ezt a kiskomcsit, aki mára szépen megnőtt!
ómió
@Emmersson71: Ha KISZ-es szarjankót keresel, kár kutakodnod, hazudoznod meg pláne, ott van neked Böszme vezéretek! Ő volt ott a "Führer"! De, látom, vele semmi gondod, semmilyen "jogon nem hajtottad el", sőt(!), máig is a hátsóját fényezed! Ő biztos úgy "agitált meg" téged, hogy azt nem is kellett! Vagy nálad csak a "nagykomcsi" szokott bejönni?
Emmersson71
@ómió: Most nem Gyurcsányról van szó a cikkben! Ő is KISZ tag volt, ahogyan Orbán. Majd szidom, ha róla lesz szó negatív kontextusban.
ómió
@Emmersson71: Ő nem "sima" KISZ tag volt, hanem a KISZ "Führere"! Tudod: ott legfelül! Tenálad őróla "negatív kontextusban" - borítékolom - sosem lesz szó! Különben nem lennél a csáposa!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.