Leállt a vakcinaregisztrációs oldal, miután megnyílt a regisztráció a Pfizerre. Az oltásra – kórháztól függően – ma délelőtt 10 óra és este 9 óra között kerülhet sor. A miniszterelnök szerint a regisztráltaknak ma adják be a Pfizert, aztán hetekig kell várni erre a vakcinára, mert azokat félreteszik a 16–18 éveseknek.

Pénteken a Sinopharm mellett a Pfizerre is lehet időpontot foglalni péntekre a kórházi időpontokra az EESZT-ben

- jelentette be Orbán Viktor miniszterelnök péntek reggel a Kossuth rádióban. A miniszterelnök szerint a regisztráltaknak ma adják be a Pfizert, aztán hetekig kell várni erre a vakcinára, mert azokat félreteszik a 16–18 éveseknek.

Erre a hírre rögtön össze is omlott az időpontfoglaló honlap.

Fél 7 körül még csak-csak bejött az oldal, de keresni már akkor sem lehetett. 7 óra óta pedig már belépni sem nagyon enged a rendszer.

Az eeszt.gov.hu-ra már egy hibaüzenet is kikerült: „Az EESZT portálja jelenleg korlátozottan érhető el. A betegellátás menetét a fennakadás nem befolyásolja, a medikai rendszerek EESZT kapcsolata zavartalan. Amennyiben az EESZT portál szolgáltatásait kívánja igénybe venni, kérjük, látogasson vissza oldalunkra később. Kollégáink dolgoznak az elérhetőség visszaállításán. Megértését és türelmét köszönjük! Állami Egészségügyi Ellátó Központ, EESZT üzemeltetés”.

Az oltópontokra 100 ezer Pfizer-vakcinát küldtek ki, ezt egy nap alatt el is akarják oltani. Az viszont kérdéses, hogy ha nem működik az időpontfoglalás, akkor ez hogyan lesz lehetséges.

A hirtelen bejelentett akció mögött az lehet, hogy a Sinopharm-vakcina nagyon elutasított, és kevesen oltatják vele magukat. A kormány viszont mielőbb szeretné elérni a 4 millió beoltottat, hogy folytatódhasson a nyitás. Gulyás Gergely azt mondta a csütörtöki kormányinfón, hogy akár már pénteken elérhetjük a 4 millió beoltottat.

A koronavirus.gov.hu oldalán azt írják:

Az Országos Oltási Munkacsoport döntése alapján rendkívüli oltási akciót tartanak a mai napon. A regisztráltak számára péntek reggel 8 órakor Pfizer vakcinára is megnyílt az online időpontfoglaló a www.eeszt.gov.hu honlapon.

Az oltásra – kórháztól függően – ma délelőtt 10 óra és este 9 óra között kerülhet sor.

Az időpontfoglaló honlap nagy terhelése miatt jelenleg karbantartás zajlik – jelent meg a cikk kiegészítésekén fél 10 körül.

A Pfizerrel való oltásra Orbán Viktor miniszterelnök is kitért szokásos péntek reggeli rádióinterjújában. Bejelentette, hogy a 16-18 éves korosztályt az érettségi után oltják be, kizárólag ezzel a vakcinával. Azt is közölte, hogy ma (pénteken) bárkit be tudnak oltani ezzel az oltóanyaggal, holnaptól azonban már félreteszik a diákoknak.

Aki Pfizert akar kapni, ma még kaphat, aztán hetek múlva jut ilyen oltóanyag

– mondta.

A Pfizer korábbi közleménye szerint április 27-én több mint 355 ezer adag Pfizer–BioNTech-vakcina érkezett Magyarországra, 30 százalékkal több, mint egy héttel korábban. Ezzel összesen 2,5 millió adag Pfizert hoztak be eddig Magyarországra.

Közben a hír hallatán kígyózó sorok alakultak ki a kórházak, előtt, amiről ITT írtunk élő videó kíséretében.

Forrás: 24.hu, Telex, 444

60 hozzászólásarrow_drop_down_circle

silber13
@ómió: Ez a hájtömeg pontosan tudta, hogy a rendszer nem működik, mégis túráztatja a pofáját!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
justhpeter
Dilettantó miniszterelnök dilettantó kormánnyal.
ómió
Úgy látszik, csak a bolsi hazudozás "hibamentes"!
silber13
@ómió: Ez a hájtömeg pontosan tudta, hogy a rendszer nem működik, mégis túráztatja a pofáját!
Emmersson71
Az agresszív kismalac szipog az erdőszélen. Látja ezt a medve és kérdi a malactól:
- Malacka, nincsen zsebkendőd?!
- Van..DE NEM ADOK!
Málna
Fél órája próbálok az oldalra lépni - reménytelen...
human
A lopásuk részletes kidolgozására van eszük, de a járványkezelésre már nem sok energiát szántak.
Emmersson71
@Horizont: Még abban sem vagyok biztos, hogy nincsenek értelmes informatikusaik ezeknek. A választáskor 3 órára leállt minden, majd hirtelen jött a hír, hogy 2/3-a van a Fidesznek.
Nekem nem adják be, hogy "adattorlódás" volt!

A "rendkívüli oltóakció" a szombati Fradi meccs okán lett kitalálva, hogy a 4 milliót végre elérje az oltottak (első oltás nagyrészt!) száma. Ugyanis a Sinopharmot elutasítja 10 emberből 9, így Pfizerrel gyorsítanának.
Emmersson71
@Horizont: Az emberek bosszankodnak, hogy nem lehet elérni az oldalt, de lesznek, akik - ha már elszánták magukat az oltásra - elfogadnak helyette a másik vakcinát.
Olyan ez, mint amikor akciós termék miatt megy az ember a boltba, de mire odaér, már elfogy - mert direkt keveset rendelnek, a szórólapon pedig a jól ismert "amíg a készlet tart" szöveggel levédik magukat -, de vesz valamit, ha már ott van.
kereső
@Emmersson71: Úgy hirlett akkoriban, hogy nagyon ügyes hackerei vannak az orosz kormánynak, akik besegitettek.
Málna
@Horizont: Dehát választhatunk, hogy kérünk-e oltást, és abban is, hogy melyiket. Miről beszélsz már megint?
Emmersson71
@Málna: Egy filmből...

Repülőn a légi kísérő érdeklődik:
- Kér vacsorát?
- Miből lehet választani?
- IGEN vagy NEM
Eladott Ország
Akkor a "kisújszállási asszonyság" vakcinája még is csak jobb? Orbán: "A kisújszállási asszonyság aki benne van ebben a dologban a magyar vakcinában. Csak így per “kisújszállási asszonyság”! Mondja ezt az, aki azt gondolja magáról, hogy valaki. Mind ezt egy mocskos urambátyám stílusú lekezelő fölényes stílusban." Erre mondják a stílus maga az ember! Ember..? A felcsúti Putricsellinek a faluszéli vályogdagasztó bunkónak, Karikó Katalin csak egy kisújszállási asszonyság. Inasok, asszonyságok és közjószágok. Ez Orbán Viktor, ijesztő primitív világa.
Málna
@Horizont: Ha nem beszélsz hülyeségeket, ígérem, hogy nem fogok hozzád szólni.:-)
Emmersson71
@Eladott Ország: Nem tud viselkedni, egyszerűen már képtelen szocializálódni. Zsebreb@szott kézzel áll diplomáciai találkozókon, jó pofizik, ha kell, ha nem, nem tudja felmérni, kivel milyen nexusban van és az milyen kommunikációt igényel.
Röviden: Ez egy tahó paraszt, akinek az óvodában szotyi volt a jele.
simmering73
@Emmersson71: A példa jó, de ennek hiába mondod. Zsigerből aljas.
simmering73
Türktudatú, turulban született matyarnak (illiburnyák) hazaffyas kötelessége elutasítani a nyugati mételyt.
Béla333
Most tényleg: cca 100 ezer oltást terveztek beadni azoknak, akik eddig már regisztráltak és erreföl összeomlik az egész, ha az emberek jelentkezni akarnak. 100 ezer kat esetén.
Mi lesz itt a '22-es választáskor?
Rockxy
"a kormányzati regisztrációs oldal órák óta lehalt"
mer beótották azt is.
Béla333
@Rockxy: 13.44
Lehet, hogy nincs is ilyen oldal! Csak felmarkolták az elkészítéséért a nagy zsozsót, aztán szartak az egészre. Boldoguljon a hülye nép, ahogy tud!
Mocskos szemét tolvaj impotens banda!
Hogy dögöljenek meg!
Béla333
Az is lehet, hogy egyszerűen ellopták azt a 100 ezer Pfizet vakcinát amit a diktátorunk ma reggel beharangozott, így nincs is mivel beoltani az embereket.
Nem regisztrálsz időpontot? Akkor nincs oltás!
Málna
@Emmersson71: Rossz példa. A vakcinák közül válogathatsz.
Málna
@Horizont: Mondtam, ha nem írsz hülyeséget, békén hagylak.
Béla333
"A sorban állók elmondása szerint 700 vakcina érkezett az oltópontra.
Egy oltóponton dolgozó önkéntes azt is elmondta, a kórházigazgató döntése szerint csak regisztráció kell, időpont nem, mert a mostani adagot ki kell osztani. Tehát, aki most érkezik azt még beoltják."
ezalenyeg.hu/kozugy/helyszini-jelentes-a-kaosz-kaoszanak-kaosza-ami-penteken-az-oltopontokon-tortenik-62228?utm_source=hirstart&utm_medium=cpc&utm_campaign=62228

Meg a k. anyjukat, akik így hülyítik az embereket! Kérj időpontot, akkor kapsz oltást... Hazug mocskos szemetek!
Emmersson71
@Málna: Persze, tudsz válogatni - ha épp van, amit meghirdettek! Ha azt mondják - és te ezt qrvára nem tudod ellenőrizni, ahogyan pl a Nemzeti Inzultáció összesítését sem! -, hogy elfogyott, akkor máris szűkül a kör és nem azt kapod, ami miatt beáldoztad a délelőttödet!

A másik cikknél ez olvasható: "A kórház később egy hivatalos közleményt is kiadott, amiben azt írják, hogy az újonnan érkezőket csak AstraZeneca vagy Sinopharm oltóanyaggal tudják beoltani."

Az AstraZenecából pedig köztudottan kevesebb jön hazánkba, így az is elfogyhat ám gyorsan (vagy nem, de azt hazudják!) és akkor már NINCS LEHETŐSÉGED más közül választani, mint amit írtam: Kéred? Igen vagy nem?!
Málna
@Emmersson71: De, van lehetőséged más közül választani, ha vársz. Ez már a te döntésed. VÁLASZTHATSZ. Én is be akartam regisztrálni a lányomat, nem sikerült, ezért várunk tovább.
Málna
@Horizont: Dehogy vagyok jelentéktelen. Nem lehetek az, ha engem utálsz itt a legjobban...:-)
Emmersson71
@Málna: Én is ezt mondtam. Az "IGEN vagy NEM ezt jelenti. (Kéred vagy nem)
Hogyan magyarázzam, ékírással, akkor jobban megérted?!
Málna
@Emmersson71: Ezt írtad: "Az AstraZenecából pedig köztudottan kevesebb jön hazánkba, így az is elfogyhat ám gyorsan (vagy nem, de azt hazudják!) és akkor már NINCS LEHETŐSÉGED más közül választani, mint amit írtam" Erre írtam, hogy ha vársz, akkor van lehetőséged választani. Hadd ne én magyarázzam már meg, hogy te mit írtál...
Emmersson71
@Málna: Húú, de nehéz veled :)

Ha azt mondják, hogy elfogyott a Pfizer, majd később az AstraZeneca is, akkor mi marad? Segítek: csak a Sinopharm!
Egy közül pedig csak a szocializmusban lehetett választani - Igen vagy nem.
Érted már???
Málna
@Emmersson71: De nem fogyott el, csak átmenetileg. Lesz még mindkettő. Érted már?
Emmersson71
@Málna: Persze, hogy értem :)
Viszont a döntést - a kibaszott hosszú - sorban állóknak most kell meghozniuk!
Most!
Igen (kérem a kínait)
Nem (nem kérem a kínait)

Na?!
Málna
@Emmersson71: Már az is egy döntés volt, amikor beálltak a sorba, időpont nélkül. És igen, most kell eldönteniük, hogy oltatnak-e kínaival vagy várnak még a Pfizerre. De eldönthetik - ez a lényeg.
ómió
@silber13: Látom, bolsi ídiótája, a te agyadat is meghekkelték, attól vagy ekkora fajkretén! De azért hazudd ám másra!
silber13
@ómió: Nem foglalkozom fideszes kankurvákkal, ergo, kuss nekedl
ómió
@silber13: Ha kusikálnál, bolsiék fajbarma, kezdd magaddal!
silber13
@ómió: Nem foglalkozom fideszes kankurvákkal, ergo, kuss nekedl:-)))))))))))))
ómió
@silber13: Nem voltam érthető? Ha kusikálnál, bolsiék fajbarma, kezdd magaddal!
Peller Anikó
@Emmersson71: 11:25, Ez így volt, először megjelent a kész parlamenti patkó és csak UTÁNA kezdtek csordogálni a feldolgozottsági adatok.

Miután fél 7-kor elveszett 800 000 ellenzéki szavazó a rendszerből.
silber13
@ómió: Egy ócska hazudozó és tolvaj vagy, semmi más,
silber13
@ómió: Nem foglalkozom fideszes kankurvákkal, ergo, kuss nekedl:-)))))))))))))
ómió
@silber13: Még mindig nem bírod kussoltatni magad, bolsiék fajgörénye!? Inkább még a tetves bolsiságodat is a másikra hazudnád? "Okosodtál" a Lenin összesből?
silber13
@ómió: Nem foglalkozom fideszes kankurvákkal, ergo, kuss nekedl:-)))))))))))))
ómió
@silber13: Ha kusikálnál, bolsi fajbarom, akkor, lécci, kusikáljál!
silber13
@ómió: Nem foglalkozom fideszes kankurvákkal, ergo, kuss nekedl:-)))))))))))))
ómió
@silber13: Ha kusikálnál, bolsi fajgörény, hát kusikálj! Vagy az agyhiányod ezt se engedi?
silber13
@ómió: Nem foglalkozom fideszes kankurvákkal, ergo, kuss nekedl:-)))))))))))))
ómió
@silber13: Foglalkozz az elmebajoddal, bolsi fajgörény! Úgy látszik, az nem engedi, hogy kusikálj!
silber13
@ómió: Nem foglalkozom fideszes kankurvákkal, ergo, kuss nekedl:-)))))))))))))
ómió
@silber13: Bolsi fajgörényként még mindig nem érted a kusika szó jelentését?
silber13
@ómió: Nem foglalkozom fideszes kankurvákkal, ergo, kuss nekedl:-)))))))))))))
kissé felnőttem
valami lehet ebben a vakcinában hogy leragasztja a kormány információs vonalait, viktor eredj már nézz utána mert engem nem engednek oda és ez 2-3 napi gyakoriság ám!
ómió
@silber13: Szóval, még mindig nem érted a kusika szó jelentését, bolsiék idiótája? Nézz agydonor után, bolsiék fajkreténje, vagy magyaráztasd el magadnak a papagájjal!
silber13
@ómió: Nem foglalkozom fideszes kankurvákkal, ergo, kuss nekedl:-)))))))))))))
ómió
@silber13: Foglalkozz az agyhiányoddal, bolsi fajgörény! Baromfitelepen lenne neked donor elég!
Sámannus
Fő a hiteltelenség ez a szemérmetlen banda direkt fokozza a káoszt.
kokopelli
@silber13: (11:18) Nagyon ß@rul állhat a "Fityisz",ha ilyen vén "demenzes" senkit is hadrafognak! ...egy "anyagcserés imamalom! ..."bolsi", "fajgörény" .stb!...Az is lehet,hogy már alulról táplálják őt !??

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.