Időpontfoglalással provokált a lakosság. “Terheléses támadás érte a védőoltásokhoz időpontfoglalást biztosító informatikai rendszert, ezért leállt a jelentkezési lehetőség a védőoltásokra. A támadás a receptfelírás rendszerét is érintette, ennek helyreállítása már megtörtént” — mondta Kiss Róbert, rendőr alezredes a pénteki Operatív Törzs tájékoztatóján.

Forrás: nyugatifeny.hu
Feltöltő: T_Fanny
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Yoda69
Ez nem támadás te nagyon barom, hanem az emberek nem szeretik, ha hulyenek nézik őket. Mindenki Pfizert akar, ami megbízható, tesztelt es jóváhagyott vakcina. A kinait csak szijrago hagyta jóvá, es totál bizonytalan eredmények jönnek napvilágra. Nem kellett volna összezavarnotok az embereket a kinai es ruszki vakcinakkal, akkor nagyobb lenne a bizalom. De igy?...
vukkocska
Mire fognak hivatkozni a választáskor, amikor több-ezerszeres adat lesz? Persze, ugyan az, mint 2018-ban. Érzik, hogy vezet az ellenzék, majd bedöglik az internet. Miért nem küldik külföldre a kínait vagy az oroszt, Persze, bekavartak a Pfizerrel, hogy ne akarják annyira az emberek, de szerencsére az "asszonyság", Karikó Katalin is helyre rakta az agyukat.
kokopelli
Az "asszonyság " meg csak mosolyog! A pofátlan németek meg "nyomatják" a saját mainzi vakcinájukat a "pógá-!
raikba"! Nem kapkodják el,mert betartják a két lövés közötti időt! El is nevezték "Comirnaty"-nak! Biztos ami sicher!
(;-))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.