Navracsics Tibor tételesen cáfolta, hogy az Európai Bizottság képviselőivel az uniós újjáépítési csomag magyar egyetemekre fordítható keretéről tárgyalt Brüsszelben a 168.hu oldalán futó KeljfelJancsi című műsorban  -  írja a 24.hu.

Navracsics cáfolja, hogy Brüsszelben lobbizott volna az egyetemek EU-s pénzéért
Fotó: MTI/Vasvári Tamás

12 EP-képviselő levélben kérte Ursula von der Leyen bizottsági elnököt, a jövőben ne finanszírozzák a magyar egyetemek fejlesztését, mert a pénzek eltűnhetnek az alapítványi struktúrában, nem biztos, hogy az Orbán-kormány az egyetemek fejlesztésére szánná az uniós pénzt – írta korábban az Euronews.

A 444.hu csütörtöki cikke szerint 

a volt uniós biztos azért ment Brüsszelbe, hogy eloszlassa az Európai Bizottság fenntartásait, meggyőzze az illetékeseket, nyugodtan adjanak akkor is pénzt az egyetemekre, ha azok már nem a magyar állam tulajdonai

Fiala János kérdezte a kormánybiztost a Fudan Egyetem gazdasági konstrukciójáról is, de ő pontos ismeretek híján erre nem akart válaszolni.

A 2022-es parlamenti választások eredményét rendkívül fontosnak tartja. A műsorban Navracsics Tibor azt is elárulta, nem tartja elképzelhetetlennek, hogy akár egyéni mandátumot szerezve jövőre újra parlamenti képviselő legyen. Úgy fogalmazott, számol ezzel, de nem számít rá. 

Forrás: 24.hu
Címlapkép: MTI/Vasvári Tamás

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
""...cáfolja...""?
Akkor 1.000%, hogy igaz a hír.
gina
Ugyan,, hazug mocsok, az Anyjukat is eladnák pénzért !!!
solidedge
Ha nem tetszik valamelyik cikk, ne aggódjon senki. Holnap megjelenik az ellenkezője.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.