Hátha náluk is táptalajra talál a mantrája.

Orbán Viktor külön üzent az ellenzéki pártok szavazóinak

Az úgynevezett "oltásellenes baloldal" fémjelzésű dumáját ismételgette Orbán Viktor a Kossuth Rádióban, ebből osztott meg egy részletet a Facebook-oldalán, külön az ellenzéki – szerinte baloldali – szavazóknak címezve. 

A miniszterelnök továbbra sem tesz különbséget az oltásellenesség és a bizonytalan eredetű, EU által nem engedélyezett keleti vakcinákkal szembeni ellenérzések között.

Hogy mekkora káosz lett ma az egynapos Pfizer-akcióból, arról itt írtunk bővebben.

Forrás: Facebook/Orbán Viktor

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
@Horizont: 17.31: A mamát és nevelését nem ismerhetjük. Ő még talán vétlen is lehet.
A jelleme és mentalitása alakításában a ""kedves"" rúgdosós, pofozkodós papa a fő jellemvonás-formálója. Amit aztán a fiatalkori ""baráti és párttársi"" barátok és körülményeik alakítottak tovább. Végül a machiavellis korlátlan hatalomra törekvése és sikere fejezte be a mára--- ""Csak én vagyok az igaz magyar hit letéteményese"" ---jellegű, erősen orvosi (lásd Graz) állapotát.
És mindehhez járul a pénz és gazdagodás határtalan vágya. Ami persze ""sikertelen"" lett, hiszen mindössze 600.000 forint megtakarítása van. (ha-ha-ha) És talán már biztos, hogy ezt a prófétikusi állapotot mára már természetesként éli meg.
Ezért vélem úgy, hogy egy rendszerváltás esetén az új hatalom legnagyobb hibája (több, mint bűne) lenne, ha egérutat biztosíthatna neki. És, miként céloztam rá, az új vezetés (szerintem) azonnali bukását is eredményezné az a fajta engedékenysége a tömegek szemében. És tanú is bőven akadna, ha az Istenük bukását láthatnák. Mert árulót találni egy bukás után a legkönnyebben lehet.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Csak akkor üzenj tahó, ha az a bocsánat keresed es egyben a lemondásod.
Minden más, ami a pofázmányodból kijön érdektelen hazugság.
csipetke
Nem üzengetni kéne,hanem felfogni,hogy az emberek nem akarják a bevizsgálatlan kínai cuccot.De most legalább orbán láthatta,hogy milyen tömegek álltak sorba a pfizerért. Főleg,aki utazni akar a nyáron,a kínaival meg nix ugribugri,talán 2-3 országba lehet vele menni. Azt meg,hogy még mindig nyomják ezt az idióta oltásellenes balodal rizsát,ez még gázabb,mint a Sorosozás,mert már mindenki tudja,hogy nem igaz
szaboria1
Orbán 1998 óta csak folyamatosan hazudik ferdíti a dolgokat. Életrajza is egy csupa hazugság.
Sámannus
Hamarosan menni Kínába, árulni házi ezüstöt a hazával együtt mert ott jóval nagyobb seggeket nyalhat.
SÍva
Én beoltatom magam! Ha! Ha nem kell aláírnom, hogy önszántamból adattam be egy kísérleti vakcinát. Jól kitalálták a gyógyszergyárak mert egy vakcina fejlesztése során keresnek önkénteseket és súlyos pénzeket fizetnek nekik ezért. Ezt meg bedobták, hogy oltasd be magad a saját felelősségedre amit persze nem felejtenek el alá is íratni veled. Bármi történik az oltás következtében az már a saját problémád lesz mert nem tehetsz panaszt hisz te akartad.
ómió
Itt látszik, efftársak, az oltásellenességet is már rég a Fideszre kellett volna hazudni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.