Keresztény értékrend szerint gyógyítanak a jövőben Kisvárdán – a kormány a görögkatolikusoknak adta a helyi kórházat A jelenleg központi költségvetési szervként működő kisvárdai kórház fenntartói feladatait az Országos Kórházi Főigazgatóságtól a Magyarországi Sajátjogú Metropolitai Egyház veszi át 2021. július 1-vel. A csütörtöki Magyar Közlönyben megjelent rendelet Kásler Miklóst jelöli ki az átadás végrehajtójának, az alapítói jogok gyakorlójaként június 1-jéig kell intézkedni arról, hogy a közfeladat-ellátáshoz szükséges vagyonnak az állami vagyonról szóló törvény alapján történő ingyenes átadását előkészítsék. Az új tulajdonos azt írja közleményében, hogy a fenntartóváltás eredményezi azt a szemléletváltást, melynek során az egyházi fenntartású kórházak nemcsak minőségi szolgáltatást nyújtanak, hanem más szemléletet is képviselnek. A Felső-Szabolcsi Kórház egyházi fenntartású egészségügyi intézményként a lehető legmagasabb szakmai színvonalon, keresztény értékrend...

Forrás: szocikk.hu
Feltöltő: munkasok
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
Ezt a szájbabaszott " kórházfenntartó egyházat " ,,,,,,nem az adófizetők tartják fent ebben a ,,,,szintén szájbabaszott országban ??
solidedge
A gyógyítás egyik alapvető kritériuma a magas szintű orvosi tudás. A keresztény értékrend fabatkát sem ér, az egy maszlag.
kissé felnőttem
na inkább erre semmit mert elvinne az ávó nem elég a lovak termálterápiája kurája eszetlenek, macskámat uszás oktatásra vinném az még nincs ?
RonaGyuri
ez az orbáni keresztény értékrend: lopni, csalni és hazudni! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.