A baloldal nemzetközi oltásellenes propagandát folytat – jelentette ki a Fidesz-KDNP európai parlamenti (EP) delegációvezetője szombaton az MTI-hez eljuttatott videonyilatkozatában.

Deutsch Tamás: "Ne csináljon senki politikai kérdést az oltásból!"Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Deutsch Tamás kiemelte: a magyar baloldal a héten Brüsszelben újra szintet lépett az oltásellenes propagandában. Az uniós vakcinaútlevélről szóló EP-vita során az MSZP-s, DK-s, Momentumos és jobbikos EP-képviselők "egymásra licitálva azzal ijesztgették a magyarokat", hogy majd nyáron a keleti vakcinával beoltottak a külföldre utazásukkor hátrányba kerülhetnek a más vakcinákkal beoltottakhoz képest. "Ócska riogatásról van szó!" – szögezte le a politikus, hozzátéve: bármilyen vakcinával oltottak be egy magyart, mindenképpen tud majd nyáron utazni, ha akar.

Az EP-képviselő szerint az egésszel az volt a baloldal nyilvánvaló szándéka, hogy ismét elbizonytalanítsák az embereket és így lebeszéljenek az oltakozásról. "Nyíltan oltásellenes lépéseik mellett ez egy sunyi oltásellenes manőver volt" – mondta.

Ráadásul – mint hozzátette – a magyar baloldal képviselői a napokban "lelkesen" támogatták azt az EP-javaslatot is, amely a tesztelések kapcsán azt a hamis és veszélyes látszatot kelti, hogy a tesztelés az oltáshoz hasonlóan védettséget jelent. "Ez már a baloldal sunyi oltásellenességének netovábbja volt" – jegyezte meg a képviselő.

Deutsch Tamás hangsúlyozta: a tesztelés a fertőzöttek kiszűrését szolgálja. Semmilyen tesztelés sem jelent védelmet a fertőzéssel szemben, csak a védőoltás, ami viszont életet ment – rögzítette.

A Fidesz-KDNP európai parlamenti delegációvezetője azt mondta: arra kérnek mindenkit, ne hallgassanak a magyar baloldal "most már Brüsszelből is hangoztatott, hol nyílt, hol sunyi oltásellenes kampányára".

"Ne csináljon senki politikai kérdést az oltásból!" – emelte ki Deutsch Tamás, hozzáfűzve: "mindenki vegye fel a védőoltást, mert emberéletekről van szó. Minden beadott védőoltás életet ment."

"Az oltás nemzeti ügy" – szögezte le Deutsch Tamás.

Forrás: MTI

Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
Pont ezt papolja egy putris kábitós muzsikus...aki politikai célra használja még a virust is ,az csak a mocskos fidesz és badája, féltik a hatalmat amit el is fognak veszteni, de elötte még fosztogatnak a patkányok
Nessy
Tompika, küldd el az üzenetet Dömötör álomtikárnak!
division
Elég baj az hogy politikai kérdéssé vált.
Eladott Ország
@division: Ez itt egy tudományos igényességű, az oltakozás előtt álló embereket nagykorúnak tekintő táblázat (nevezzük táblázatnak) arról, hogy a kormány saját becsületszava szerint hányan fertőződtek meg és hányan haltak meg a második oltás után. Aki nem hitte el Gulyás Gergelynek, hogy „a Sinopharm jobb, mint a Pfizer, és a Szputnyik a legjobb”, annak tessék, itt van a „bizonyíték”:
cdn.shortpixel.ai/client/q_lossy,ret_img,w_1969,h_1969/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2021/04/hatekonysag.jpg
nyi idővel az oltás után betegedtek meg/hunytak el azok, akik megbetegedtek/elhunytak, és így tovább?
"Az összes többi gondolatom nem feltétlenül bírja el a nyomdafestéket, úgyhogy az elmúlt bő egy év tapasztalatai alapján azt kell mondanom, hogy ez így egy hatalmas kalap bűzölgő fekália, és gondolni sem merek arra, hogy megint a propagandához igazítják (utólag) a vizsgálatokat (mer minden vakcina hatásos, de a keletiek még annál is). Ha valóban léteznek ezek a vizsgálatok, semmiféle magyarázat nincs arra, hogy e táblázat kíséretében miért nem hozták nyilvánosságra őket, hiszen már tegnapelőtt is késő lett volna. Nem hiszem, hogy bárki, akiben felvetődnek ezek a kérdések, üldözési mániás lenne, de ez a táblázat tényleg a klasszikus manipuláció minősített esete."
VASTAGBŐR
Ajánlok pár gyöngyszemet ... megy ez full tisztán is vagy legálisan rajta lenni az előző felezési idő felezési idején amire 1x3 helyett jön a 3x1 tabletta ami matematikailag helyes csak picit nagyobbat csattan ..

Plussz a süket-néma sarokban meg szájer klón magyaráz ... ez elriaszt már sok embert eleve.
Olyan pókeremberből aki batmannak hiszi magát sok lehet, supermenekről már nem is beszélve .. azokat a tabikat nem utánna kell ám bevenni.

Tehát 2 videó és egy kép tisztán ... full tisztán, kristálytisztán ...

youtu.be/8d3cEK3vQyo

hu.wikipedia.org/wiki/Sz%C3%A1jer_J%C3%B3zsef#/media/F%C3%A1jl:Sz%C3%A1jer,_J%C3%B3zsef-1574.jpg

zsurpubi.hu/cikk/12568-muller-cecilia-a-sulyos-szovodmenyes-halalos-megbetegedest-mar-az-elso-vakcina-beadasa-is-elosegiti-/
division
@Eladott Ország: Tisztában vagyok azzal, hogy ez a táblázat hiteltelen és hazug.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.