Új tiltakozási formát, úgynevezett terasztüntetést talált ki a Momentum.

Nem tudtak mit kezdeni a rendőrök a Momentum szombati akciójával

Az ellenzéki párt képviselői a Kossuth téren tiltakoztak a fideszes alapítványok ellen. Az eseményre felfigyeltek a rendőrök is (a videón a 47. perc körül érkeznek), de rövid eszmecsere után (politikai gyűlés-e a rendezvény) távoztak a helyszínről.

Forrás: Facebook/Momentum Mozgalom

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Emmersson71
@Pegero: Az erősen ezredesi rangjelzés. Arany mezőben csak főtiszti rangban vannak csillagok! Voltál te sorkatona, tápos csibe?!

www.police.hu/sites/default/files/images/20133105182655.jpg
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
@Pegero: Ez nem ritka , nem szimmetrikus a két oldalunk.
verőce21
Nem tudtak mit kezdeni, ártatlanok, mert közös bennük, hogy a politikához halovány fingjuk sincs, tehát minden libernyák feltételnek kiválóan megfelelnek.
ómió
@koszpeko: A tetübanda az, bolsi fajgörénységed még ennyit se tud, amelyik elvesz a "néptől", amelyik kifosztja! Ahogy a bolsi tetübandád azt már többször megtette! Még, ha másra hazudnád is! Visszaadni meg bármit is csak a tolvaja lehetne képes! Szóval, a bolsi tetübandád! Ezt se tudtad? Ilyen sokoldalúan vagy idióta? Ti majd mindent elloptok - miközben másra hazudjátok - más meg adja vissza? És a Lenin szobor még nem szakadt rátok? A 3000 milliárd vissza lett téve oda, ahonnét azt kiloptátok! Az államkasszába, bolsi fajgörény! Ahonnét kiloptátok a "magánnyugdíj vagyont"! Egyébre se vagy képes, mint másra hazudni tetübolsi önmagatokat: a lopást! A közpénz milliárdokat, a tb milliárdokat kérdezed, hol vannak!? Azokból működik az állam! Az egészségügy (kórházbezárások nélkül!), az oktatás (iskolabezárások nélkül), a honvédelem, a rendvédelem meg minden, ami az állam! Azokból emelik évente a fizukat! Népzsebelés nélkül, bolsevik fajbarom! Ha meg kurva anyát látnál, tekints a magadéra!
Sámannus
"Az ország 133" leggyalázatosabb hazaárulója akik mindent lerombolnak, ami a magyarok közösségi életét jobbítaná.
A járványhelyzet helyett a veszélyhelyzetet fokozták azzal, hogy a javak eltulajdonításával növelték a lakosság kiszolgáltatottságát. Egy aszimmetrikus elosztással csak a nert támogatják. az ország vagyonát maguk közt osztják fel.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.