Szokásos pénteki nemzeti imareggelén házi rádiójában Orbán Viktor kimerítő tájékoztatást adott boldog (és boldogtalan) hallgatóságának az egyetemek modellváltásáról is, a műveletet a „nemzeti erők” és a „globalisták” közötti harc egyik fejezeteként említette.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
Ezt azért már megmagyarázhatta volna részletesebben is O.V. Kiket ért "Internacionalista, globalista" oktatón.
Mert alap értelmezésben tilos lenne a internacionalista = nemzetközi kutatásokat, fejlesztéseket, tudást oktatni!
Azért ha jól csalódok ,a jelenlegi pandémia ellenes oltásokat is részben közösen fejlesztették a tudósok, miközben "globálisan" megosztották kutatásaik eredményét más országok tudósaival. Más országok eddigi eredményeit is alapul véve! Akkor itt és most bezárkózunk, és kész? Hiszen a kutatás - fejlesztést Palkovics már sikeresen szétverte. Azért érdekelne hogy mi a különbség egy nemzeti és egy internacionalista szív műtét között? Lehet ma még semmi, pár év múlva lemaradás lemaradás az újabb technikáktól, kezelésektől.
karma1
@Nessy: Hat persze! Lehet majd valasztani a szepen bezarkozott Albania es Eszak-Korea modellje kozott, melyik lenne az elborult agyu kedves vezeto lelkenek a megfelelobb modell?
Vajon miert kell nekunk ujra feltalalni a kereket, a tuzet, meg a melegvizet?
Naja, tudom - mert ezt akar meszilolo is meg tudja tenni az o muveltsegi szintjen! Ha nem lesznek nemzetkozi osszehasonlitasok, eredmenyek, ujitasok, talalmanyok, uj specialis device-ok, akkor jo lesz automata mosogep helyett a fatekno is...:(

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.