Kövér László 1,6 millió forintos büntetést kapott az Emberi Jogok Európai Bíróságától, mivel megsértette hat magyar újságíró szólásszabadsághoz fűződő jogát, amikor 2016-ban kitiltotta őket a Parlamentből. Az ítélet szerint az államnak kártérítést kell ezért fizetnie, azonban a DK ragaszkodik ahhoz, hogy ne a Parlament kasszájából állják a büntetést. A párt közleményében azt írta: "A Demokratikus Koalíció követeli, hogy Kövér László a saját zsebéből fizesse ki a büntetést, amit az újságírók kitiltásáért kapott, ne a Parlament kasszájában matasson! Mi, európai magyarok tisztában vagyunk vele, hogy a fideszesek szeretik közpénzből fedezni a cehhet, de Kövér László zsebre rakott már annyit a szolgalelkűség jutalmaként, hogy kifizesse a számlát, és ne az állam fizesse meg, hogy ő házelnökként visszaélt a hatalmával.

Forrás: 168.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A beszélő vécékefe kapott egy sallert.
simmering73
A beszélő vécékefe kapott egy sallert.
gina
Ez a mocskos fóka magyar, undoritó igy könnyű aljas gazember,ki is ez a vén pornósztár???
Béla333
Ő a barom, de ezt is mi fizetjük?!
Ha már ahhoz a nyomorult alaptörvényhez hozzá kell nyúlni, akkor legyen már saját pénztárcás következménye annak, ha a politikus olyan baromságot csinál, ami pénz kifizetéssel jár.
Ne mi fizessük az ilyen aljasságot mindannyian, az elkövető meg röhögjön az egészen!
Giovanni Alba
Amennyiben nevesíthető a törvénysértő, akkor teljesen jogos, hogy ő fizessen, saját zsebből.
Egyébként a büntetés mértéke nevetséges, főleg Jakab Péter krumplis akciójához viszonyítva.
Akciós krumpli két milla, törvénysértés házelnökként kicsivel több, mint másfél milla.
A bajer nevű képződmény vajon hol tart a gyűjtögetésben?
gina
Ez a szemét paszományos magyar, ne is fizessen , küldjék pár hónapra közmunkára, pl utcát söpörni, a stilusa annak megfelel és legalább azt teheti amihez ért, mert máshoz nem

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.