Az európai parlamenti választások óta nyilvánvaló volt: jelentős szerepet szán neki az ellenzéki párt.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
"A fideszes logika szerint az a pöpec, ha egyetlen jelölt indul, és az a jelölt győz? Ilyen az MSZMP idején volt divatban, és a fideszben. Máshol nem nagyon. Ahol ilyen van, azt szokták diktatúrának nevezni. Minden egyéb esetben tök normális, hogy többen indulnak, egy győz, a többi nem győz, de attól nem lesznek nevetségesek. A sportversenyek is úgy szoktak lenni, hogy sokan indulnak, valaki első lesz, a többi meg nem lesz első. Csak a fideszfociban tart addig a meccs, ameddig meg nem nyerték, amúgy máshol addig tart a meccs, ameddig le nem sípolja a bíró, mert lejárt a játékidő."
adrenalink
@sgl: Nekem egy régi vicc ugrott be:
Tyukicák
A baromfiudvarba új kakas érkezik. Már minden tyúkon végigment, csak egy van, amelyik rohangál össze-vissza az udvarban a kakas elől. Amikor az ötödik kört futják, a többi tyúk elkezd neki kiabálni.
- Állj már meg, meddig akarsz még így rohangálni?
- Futok még egy kört, nehogy kurvának nézzen.
Eladott Ország
@sgl: " Németh Szilárd rezsicsökkentő parafenomén közösségi oldalán: A koleszterin fog Magyarországon kormányt váltani. Hát amúgy szerintem is erre van a legnagyobb esély. A koleszterin, a pálesz és a különféle dilibogyók kusza halmaza vált kormányt. A baj csak az, hogy momentán pont ugyanezek vannak kormányon. Ez már csak egy ilyen különleges ország. Itt kérem nyugdíjas külföldiek a kihalt úton sem látják meg az út szélén létrával sertepertélő polgárt és úgy elcsapják, mint a huzat, nálunk teljesen rendben van, ha valaki egy rendőrautó hátsó ülésén kígyómérget juttat a szervezetébe, amit előzőleg a kerekeskútból kurblizott elő a rendőrök éber tekintetétől övezve, de abban sincsen semmi fura, ha az ember eladja a cégét a kormánynak, amit egészen odáig eszébe sem jutott eladni, majd hirtelen holtan esik össze. Ez olyan sajátosan magyarosch dolognak minősül. Majd szép lassan belepi az árvalányhaj."
kereső
Dobrev Klára- Jakab Péter- Márky-Zay Péter. Micsoda csapat!!! Az eljövendő kormány három első embere!Majdnem minden együtt van!
kereső
És bármelyikük is lesz az ellenzék közös jelöltje, mi mindenképp nyerni fogunk . És ez a lényeg!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.