Korábban már bejelentették, hogy vasárnap jelentik be. 

Most már tényleg hivatalos: Dobrev Klára a DK miniszterelnök-jelöltje

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A héten már bejelentették, hogy Anyák napján jelentik be, hogy Dobrev Klára lesz a párt miniszterelnök-jelöltje az ellenzéki előválasztáson. És tényleg megtörtént a bejelentés: 

„Anyák napján bemutatjuk az embert, aki az elmúlt időszakban megtett 4320 kilométert, felkeresett 39 települést, beszélgetett 71 emberrel és meghallgatott több száz problémát, hogy bemutassa nekünk a Kevesek Magyarországát”

– írták a bejelentés Facebook-eseményénél.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ráférne erre a szerencsétlen országra, hogy megszabaduljon ettől a lidércnyomástóúl!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
percsi
@Namely: Szerintem nem megpiszkálni kell, eltévedtél, ez nem az az oldal!
almalibre
@Horizont: Tudod két tipusu ember van, az egyik, ha étterembe megy, rántott húst rendel. A másik pedig elolvassa az étlapot, és azután rendel ( persze, ha nincs jobb az étlapon, mint a rántott hús...).
almalibre
@Horizont: A gulyás leves, a túrós csusza, a babfőzelék fasírttal, a lecsós bélszín, a mákos gyuba, eggyenként lehet jó választás, de összeöntve… Nem véletlenűl nevezzük moslék koalíciónak.
home office
Pártoldali ellenzékisajtó.
Érdemes megnézni a különbséget az Alfahír és a Nyugati Fény között.
A többieknek meg nincs is semmijük (az MSZP külön szégyellje magát ezért !!!)

Az a bizonyíték, hogy én nem pártalapon szavazok, hogy jelenleg baloldali érzelműként kimagaslóan Jakab Pétert tartom a legalkalmasabbnak Magyarország megmentésére - mert most már ott tartunk, hogy meg kell menteni Magyarországot az útonálló tolvaj, hazug, rabló, zsaroló, az országot teljesen és végérvényesen tönkre tenni akaró Fidesz-maffia markából.
almalibre
Ha nem lennél ennyira mérges, te is tisztábban látnál. Nem a FIDESZ nyomja a moslékba az ellenzéket, hanem a népszerűsége. Ha FIDESZ-nek is 10-20 %-on állna a népszerűsége persze jobb lenne az ellenzéknek. Akár egy 25%-kal is lehetne választást nyerni, viszont kormányt alakítani, nem. Jöhetne az a szuper formula, ami nyugaton rendszeres, hogy választások után elkezdődik a koalíciós huzavona, fél, vagy akár egy évig is elhúzódva, amíg lényegében a gazdaság stagnál, mivel senki nem mer, nem tud döntéseket hozni…
home office
@almalibre: Bocs, hogy beleugatok (igazából nem bánom, csak udvariaságból kértem bocsánatot), de a tiltott gyümölcs nem alma volt, a tiltott gyümölcsből evés pedig nem szabadságot hozott az emberiségre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.