Korábban már bejelentették, hogy vasárnap jelentik be. 

Most már tényleg hivatalos: Dobrev Klára a DK miniszterelnök-jelöltje

Fotó: MTI/Máthé Zoltán

A héten már bejelentették, hogy Anyák napján jelentik be, hogy Dobrev Klára lesz a párt miniszterelnök-jelöltje az ellenzéki előválasztáson. És tényleg megtörtént a bejelentés: 

„Anyák napján bemutatjuk az embert, aki az elmúlt időszakban megtett 4320 kilométert, felkeresett 39 települést, beszélgetett 71 emberrel és meghallgatott több száz problémát, hogy bemutassa nekünk a Kevesek Magyarországát”

– írták a bejelentés Facebook-eseményénél.

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Ráférne erre a szerencsétlen országra, hogy megszabaduljon ettől a lidércnyomástóúl!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
tudode
Ráférne erre a szerencsétlen országra, hogy megszabaduljon ettől a lidércnyomástóúl!
justhpeter
OK. Dobrev a DK miniszterelnök-jelöltje. És akkor mi van ?
kereső
@justhpeter: Előválasztás- azután meg aki a legtöbb szavazatot kapja a két fordulóban, közös össz.ellenzéki miniszterelnök jelölt- listavezető! Na ettől tele a trottyos a hollikoknak, a dömötöröknek... ...meg majd jön még a többi is. Lesz Gyurcsány, meg Gyurcsányné. És,,,,,,,,,,,,, !!! Az ellenzék le akarja váltani a kormányt! - hát mire nem vetemednek?!
justhpeter
@kereső: Emiatt nem kell izgulnia senkinek. Orbánnak ma jó napja van. Legalább neki az van, mert ez a közös buli kezd nevetségessé válni.
Namely
3 az egyben: a neve alapján nő, a feje alapján férfi, a teljes látvány alapján egy transzvesztita. :D

Szivárványos jó estét kíván mindenkinek a dobrev klán!

UI: ha Szájer őt vette volna el, még ma is képviselő lenne. :D
kishonda
@Namely: Ekkora bunkó parasztot még nem hordott a hátán a Föld!
Namely
@kishonda: akárhogy is, egy egészséges érdeklődésű férfi vattázott végű bottal sem piszkálná meg kúrcsánynét :D
Emmersson71
@Namely: Akkor most beszéljünk Schmidt Mariskáról, Matolcsyról és a többi szépségről a Fidesz háztájiban :P
vacsi
A több száz problémát a 71 ember mondta el? Maszk meg sehol?! És a piros ruha jelez valamit?
koszpeko
Hajrá összefogás, hajrá ellenzék!!!
Legyen olyan 2022-ben a miniszterelnök aki tesz is valamit, hogy ennek a népnek jobb legyen.
Namely
@Emmersson71: Ok, de ez hogy jön ide? :D
Olvastad a kommetemben, hogy az általad megnevezettek nem létező szépségét hoztam fel ellenpéldának?
Emmersson71
@Namely: Úgy, hogy idehoztam :) A párhuzam adja magát :P
Gazella
@Pegero: bemutattad magad. Kopj le a nőzésről.
Namely
@Horizont: "mi van izgulsz? Már össze is huggyoztad magad félelmedben? :DDD"
Sajnos most nem tudlak követni. Mitől/kitől kellene félnem és miért?

"Kiderül hogy mennyire fosnak egy nőtől."
Kinek kellene félnie tőle? :D Orbánnak és slepjének? Te most viccelsz? Semmi bajuk nem lesz, semmit nem fognak visszavenni tőlük, mivel ezek egy banda, csak ti benyaljátok a jó zsaru-rossz zsaru trükköt, amit 1990 óta játszanak. Oltári vicces, ahogyan hisztek a mesékben. :DDDDDDDDDDDDD
"és akkor az Mszpdékástb lovagja megígérte, hogy bár korábban ő loptt, csalt és hazudozott, megbünteti a Fidesz lovagot, aki lopott, csalt és hazudozott. Itt a vége, jó éjszakát felnőttek! " :D

@Emmersson71: ok, most már felfogtam, hogy nem akarsz válaszolni, mivel nem tudsz. :)
karma1
@vacsi: Latszik, hogy le vagy maradva, mint a borravalo! A jeloltseg bejelentesen Klara EGYEDUL allt ki - a DK-sok 106 jeloltje skype-on, konferencia-modban volt "jelen" - es egy vajszinu sima nadragkosztumben tartott olyan beszedet, amire a puhos 12 ev alatt - sem elotte - egyszer sem volt kepes (es mar nem is lesz, mert a gyogyszerei meggatoljak benne!)
Bele lehet magyarazni barmit - de csak annak, aki VEGIGNEZTE a beszedet - lathatolag te se nezni, sem olvasni nem vagy kepes - ami egyedul megfogott, az egy kep a cikkben.
Kb erre kepes onalloanb a fidesz birkahada...
karma1
@Pegero: Persze, hogy latott not @Horizont: ! A te noidealod szoke, 8 liter szilikon van benne, 20 centis kormokkel, hogy a mosogatot meg veletlenul se tudja rendeltetesszeruen hasznalni, az IQ-ja vetekszik az aranyhaleval , es csak a Wiener Waltzernak nem fekszik ala, mert hideg.
Ugye, hogy milyen jol ismerem a noidealodat?
Yoda69
@karma1: Tévedsz, Pegero durbincsra, a szopó fantomra indul be.
verőce21
 Piroska nénit már nem is jelölik semmire?
kishonda
@Namely: Jelezhette volna, hogy maga fizetésért mocskolódó kiképzett fideszes troll. Anyukádról és a pereputtyodról is ez a véleménye?
vacsi
@karma1: Először is: miért kell sértegetni valakit, aki nem ért Veled egyet? Másrészt, az, hogy Gyurcsányék mit mondanak, egy cseppet sem érdekel, ők a szememben már leszerepeltek. De, hogy mennyire hitelesek ezek a cikkek, utal rá, hogy a jelen helyzetben milyen képpel illusztrálják - a firkászok még arra sem veszik a fáradtságot, hogy a képet cseréljék.
verőce21
Fletóné, DobrevaKlárifári miért hagyná ott az EP alelnöki széket egy látszat miniszterelnöki székért?

Két bukott miniszterelnök egy családban, nem lenne az sok(k)?
evacica
@verőce21: Sajnálóak, hogy nem értesz semmit! Te is az Orbán által átmosott agyúak táborát növeled! Szinted az övé sé a pénzünkön gazdagodott haverjaié! Példa Mészáros Lölö!
ómió
Újabb "elkúrásra" ácsingózik a Böszme!
almalibre
Aki beszopja mindazt, amit ez a nő feltállalt, az nem csak a szaglását vesztette el a COVID-ban, hanem az ízlését is, az éles hallásról nem is beszélve...
karma1
@Pegero: Vazze, ugord at a bejegyzeseimet, ha olyan hulye vagy, hogy nem tudod elolvasni! Kuldjel magadnak egy stramm gerincet inkabb, mert te arra jobban ra vagy szorulva, mint en a magyar billentyuzetre! ...:o)))))
karma1
@vacsi: Nem egyetertesen vitatkoztunk, hanem Te allitottal valamit - es lathatoan nem lattad az alapot - Klara bemutatkozasat jeloltkent. Itt en csak annyit allitottam, hogy nem vetted a faradsagot, hogy dolgoknak utananezz, csak felultel egy firkasz osszecsapott munkajanak.
Egyebkent abban igazad van, hogy ma mar a firkaszok sok mindent megengednek maguknak - ugy alapbol szart sem ernek szerintem!
Itt most Fletoval kapcsolatban nem vettek a faradsagot egy megfelelo, hiteles kep illusztracioval, de ugyanigy belezuhannak a kormanyoldalon is a hulyesegbe: orban emeli a sorospoharat a teraszaon egy csomo neki HATAT FORDITO alakra, ma jelent meg, hogy szabo tunde allamtitkar kiall egy koktelruhaban a ket kiskoru gyerekevel, dicserni a lehetoseget az ejszakai horgaszasra, mikozben nincs damil a gyerekek horgaszbotjan- az mar csak hab a tortan, hogy EJSZAKAI pecazasrol beszel a kb. 8 eves gyerekeivel egyutt! Es novak katika egy papirzsepivel pucol egy portalablakot, olyan pozban, amibol inkabb babot lehet vetni, vagy zongorazni, de azt az ablakot, ami MOGOTTE van, azt nem lehet pucolni. Tehat a sajto'sok pro es kontra is szarul mukodnek. Ennyike.
De maskor azert kerlek legalabb olvasd el vagy hallgasd meg az aktualis riportot, amire kommentelsz. Nem szoktal Te ilyen lenni!
NKF
Jön majd a nagy Előfo..s!Lesz majd hat miniszterelnök jejölt!Igaz az MSZP-t már kihagyták.
Aztán jön nekik jövőre a Nagy Összefo..s!
karma1
@vacsi: 20:46-ra: mint mondtam, ez a kep egy olyan gyulesen keszult, amikor NEM volt kotelezo a maszk!
relatív
Látható, hogy a választások közeledte mindazokat, akik nem tehetségük révén - a mai közéletben IS vannak sikeres, tehetséges emberek, akiknek egy kormányváltás csak előny lehet, de hátrány semmiféleképpen - érzik magukat sikeresnek,(ilyenek bármely szinten nyüzsögnek IS) nagyon elkapták a gyomorremegést, és a megszokott gyűlöletkeltés felturbóztatásával remélik a hatalomba való maradásük utolsó lehetőségét.

Ne reménykedjenek, mert a következő rendszerben a léha, házmestertempó nem lesz elég a zsíros - jelenlegi - munkanélküli jövedelmek elérésére.

Akik viszont értelmi-, gyakorlati képességeik révén elég energiával rendelkeznek a tisztességek jövedelmek megszerzésére, azok továbbra IS kellő körülmények közt élhetik a szabad demokratikus környezet adta minden előnyt, melyet az új kormányzat fog biztosítani mindenki részére korra-, nemre-, vallásra- , pártállásra való tekintet nélkül !
Akik pedig valamilyen - önmaguktól független - okból a kellú javak elérésére nem képesek, a közösség segítségével érhetik meg azok elérését.

Erre készül az ország egy bánatos közélet után... IS !
Namely
@kishonda: "Jelezhette volna, hogy maga fizetésért mocskolódó kiképzett fideszes troll. Anyukádról és a pereputtyodról is ez a véleménye? "
Nos, ez a 2 mondat a magyar nyelv megerőszakolása.
1. Dönstük el, hogy tegeződünk, vagy magázódunk.
2. Aztán nézzük meg, hogy mit akar mondani, mert sajnos annak, amit írt/írtál, se füle, se farka.

Na akkor még egyszer, újra. :)
Namely
@Horizont: Ezek szerint, ha én pl azt írom, hogy a kúrcsányné olyan, mint egy transzvesztita, akkor én izgulok azon, hogy mi van arrafelé?
Tehát ha én kiírom, hogy pl egy celeb egy tehén, akkor én izgulok mi van arrafelé, félek tőle??? Ez csak számomra nem logikus?Meg tudnád magyarázni?

Amúgy kb úgy érzem magam, mint Schiffer a ps-interjúban, hogy mintha a falnak beszélnék. Soha nem írtam olyat, ami miatt engem fideszesnek gondolhatna valaki, annál többet kritizáltam őket, de mivel én nem úgy teszem azt, hogy "a kúvaannyukat, ki lösznök nyúvasztva", és az összefosást is kritizálom, ezért aztán az a következtetés, hogy fideszes vagyok és minden nap Orbánnal hálok.
verőce21
A nagyapa kinyírta a magyarok szinét javát..., ne legyenek kétségeink, a bolgár tehén is erre vágyik...
percsi
@Namely: Szerintem nem megpiszkálni kell, eltévedtél, ez nem az az oldal!
almalibre
@Horizont: Tudod két tipusu ember van, az egyik, ha étterembe megy, rántott húst rendel. A másik pedig elolvassa az étlapot, és azután rendel ( persze, ha nincs jobb az étlapon, mint a rántott hús...).
almalibre
@Horizont: A gulyás leves, a túrós csusza, a babfőzelék fasírttal, a lecsós bélszín, a mákos gyuba, eggyenként lehet jó választás, de összeöntve… Nem véletlenűl nevezzük moslék koalíciónak.
home office
Pártoldali ellenzékisajtó.
Érdemes megnézni a különbséget az Alfahír és a Nyugati Fény között.
A többieknek meg nincs is semmijük (az MSZP külön szégyellje magát ezért !!!)

Az a bizonyíték, hogy én nem pártalapon szavazok, hogy jelenleg baloldali érzelműként kimagaslóan Jakab Pétert tartom a legalkalmasabbnak Magyarország megmentésére - mert most már ott tartunk, hogy meg kell menteni Magyarországot az útonálló tolvaj, hazug, rabló, zsaroló, az országot teljesen és végérvényesen tönkre tenni akaró Fidesz-maffia markából.
almalibre
Ha nem lennél ennyira mérges, te is tisztábban látnál. Nem a FIDESZ nyomja a moslékba az ellenzéket, hanem a népszerűsége. Ha FIDESZ-nek is 10-20 %-on állna a népszerűsége persze jobb lenne az ellenzéknek. Akár egy 25%-kal is lehetne választást nyerni, viszont kormányt alakítani, nem. Jöhetne az a szuper formula, ami nyugaton rendszeres, hogy választások után elkezdődik a koalíciós huzavona, fél, vagy akár egy évig is elhúzódva, amíg lényegében a gazdaság stagnál, mivel senki nem mer, nem tud döntéseket hozni…
home office
@almalibre: Bocs, hogy beleugatok (igazából nem bánom, csak udvariaságból kértem bocsánatot), de a tiltott gyümölcs nem alma volt, a tiltott gyümölcsből evés pedig nem szabadságot hozott az emberiségre.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.