Vonatoztak is a bulizók. 

A Telex olvasója készített egy videót, amely szombaton készült a Deák téren. A felvételen az látszik, hogy estére már olyan laza lett a hangulat, hogy még vonatozni is elkezdtek az emberek.

"Másfél méter legyen meg!"

- kiáltja oda valaki a vonatozó tömegnek, de amint az a felvételen látszik, ez nem igazán valósult meg.

Forrás: Telex.hu

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
"A kormány kommunikációja szerint már régen nincs veszélyhelyzet, a rendelkezéseket mégis szinte biztosan fenn fogják tartani még hónapokig, ha nem évekig. Ha esetleg 2022-ben nem kell választásokat tartani, az egy kiváló alkalom Orbánnak arra, hogy tovább erősítse hatalmát, a kérdés nyilván csak az, hogy menni fog-e neki. Ahhoz ugyanis, hogy ne pofáraesés legyen a járványt követően, arra lenne szükség, hogy kiváló gazdasági döntéseket hozzanak, márpedig eddig ez nem mondható el.Már csak ezért is feltételezhető az, hogy bármilyen kellemetlenség esetén – például több tízezer éhes tüntető a Kossuth téren – a veszélyhelyzetre hivatkozva „megvédi” a törvényes rendet. Ha úgy látja, hogy elbaltázta a gazdaság helyreállítását, majd kamu indokokra hivatkozva továbbra is fenntartja a járványhelyzet miatt kihirdetett veszélyhelyzetet. Ez nem volt titok, már az első perctől kezdve sejthető volt, hogy miért van szüksége arra, hogy minden más államtól eltérően időkorlát nélküli teljhatalmat szavaztasson meg saját magának. Orbán felkészült mindent eshetőségre, ugyanis történjék is bármi, ő a hatalmát biztosan nem fogja békés keretek között átadni. Mint tudjuk, a haza nem lehet ellenzékben, magyarul az ország nem kerülhet ismét ellenzéki vezetés alá, akkor ugyanis elérkezik a világvége."
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Aki Én
@Namely: ,,Még jó, hogy a magyar ember mindig tud a sorok között olvasni"
Sajnos te a legkevésbé sem. Tán nem vagy magyar?
@Eladott Ország: és ha egyedül sétálsz az utcán, akkor is kötelező a maszk. ,,Ésszerű, logikus" szabályozások.
Néro
Vonatozva kell tüntetni oszt jónapot. Ha úgy hát úgy.
Namely
@Eladott Ország: 1. még mindig nem esett le, hogy túl kellene már lépni azon, hogy "aki kritizálja az összefosást, az fideszes?"
2. Miért írod ki az előző kommentedben a vásárlóerővel kapcsolatos adatot, ha nem vársz rá választ? Vagy csak az lehet a válasz, hogy "igazad van"? :D Az ám az épületes eszmecsere!

@Aki Én: sajnos ez a jó magyar szokás az, ami miatt egymást váltják a rablók a Parlementben. Úgy buktok a marhaságaikra, ahogy tervezték.
Gyurka80
@Eladott Ország: Mennyi volt akkor Magyarország és Románia államadóssága?
Aki Én
@Namely: Megint tévedsz. Sokszor elmondtam, hogy az ellenzéket kell először leváltani. De ez esélytelen. Nem szerelemből szavazna a túlnyomó többség a jelenlegi ellenzékre, hanem azért, mert még mindig kevésbé becstelenek, gátlástalanok, suttyók, tolvajok, mint orbánék.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.