A miniszterelnök végül személyesen köszöntötte anyukáját, és tulipánt is vitt neki.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
silber13
Igazi suttyó, tahó!! Gondolom, valaki jobbérzésű csak ledorongolhatta, akkor kegyeskedett elmenni az édesanyához
namihami
És mekkora mázli, hogy egy komplett stáb éppen ott volt, amikor tulipánt szedett és elindult a mamihoz. Biztos valahol az egyik sarokban van kijelölve a napi tv-s csapat tartózkodási helye. Esetleg ledobtak a földre egy matacot és azon akér ott is alhatnak? Mert ugye nem úgy esett a dolog, hogy gyorsan odarángatott egy tv-stábot a mama látogatásának felvételéhez?
Eladott Ország
Ma Magyarországon elég nagy szívás anyának lenni, különösen, ha valaki egyedül kénytelen ezzel a kihívással szembenézni. Ez kizárólag a dolgozó, a család fenntartásában aktívan részt vevő nőkről szól, a kitartott díszpintyekért sírjon a saját anyukájuk. Ha 11 éve "azon vannak" mint egyszeri sündisznó a súrolókefén?, akkor elég harmatos az eredmény. Hol volt ez a ner-némber, amikor arról volt szó, hogy a járvány miatt bezárt gyermekintézmények miatt az anyák vagy felélik a teljes éves szabadságukat (már ha elég jó fej a főnökük) vagy elveszítik az állásukat, megélhetésüket?! Akkor és ott, konkrétan milyen támogatást kaptak az anyák?
levarosbukta
@namihami: Szóltak a maminak hogy tegye be a protkóját mert jön a Viki, meg véletlen pont arra lófrál egy egész stáb.
Eladott Ország
És a csúti a tulipántot "beszerzési áron" vette, mint az állami vagyont?!
Clavigo
@Eladott Ország: Szerintem csak simán kisajátította...
csipetke
Ez az a nő,aki valószínűleg igen gyakran csuklik,mert a fél ország sűrűn emlegeti. Pedig normálisnak néz ki,de a legjobb családokban is előfordul,hogy a gyerek egy kicsit félresikerül...(vagy nagyon)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.