A pénteki állapothoz hasonlóan ismét elérhetetlen az EESZT (Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér). Az oldalon többek között a koronavírus elleni védőoltásokra lehet időpontot foglalni, de most csak egy üzenet várja a látogatókat: „A kért szolgáltatás jelenleg nem elérhető. Kérjük látogasson vissza később!” Az oldal április 30-án is összeomlott, miután kiderült, hogy már nemcsak Sinopharm- és AstraZeneca-, hanem Pfizer-vakcinért is lehet jelentkezni. Az operatív törzs rendkívüli terheléses támadással magyarázta az esetet. A kormányzati regisztrációs oldal összeomlása beindította az internet népművészeinek fantáziáját, a mémgyár legjobb terméseit ebben és ebben a cikkben mutattuk meg.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
It's not a bug. It's a feature!
Azaz "Ez nem hiba. Ez maga a szolgáltatás!" ahogy mi informatikusok szoktuk mondani poénkodva általában valami Windows hiba esetén.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.