A hatnapos ülésszak utolsó napján jönnek az azonali kérdések is.

A képviselők a kormány tagjainak tehetnek fel kérdéseket és azonnali kérdéseket ma az Országgyűlésben.

A kormánytagokat kérdezik hétfőn a Parlamentben a képviselők

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A parlament aktuális ülésének zárónapja délelőtt 11 órakor napirend előtti felszólalásokkal kezdődik. Az azonnali kérdésekre ezt követően másfél óra áll rendelkezésre, míg a kérdések további hatvan percben hangozhatnak el.

A Ház hatnapos ülése előző hét hétfőn indult. A képviselők ez idő alatt összesen 36 javaslatról döntöttek és 26 általános vitát bonyolítottak le.

Forrás: mti.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Miről tudnának beszámolni ? Hogy mikor mit mondott Orbán ? Melyiknek volt valaha akár 1 önálló gondolata ?
csipetke
Csak a címre.- Na de minek?Aki tud az utóbbi években olyan esetről,amikor a rezsim bármelyik tagjától kérdezett az ellenzék,és értelmes,lényegretörő választ kapott a kérdésére,az nyer egy hangszórót.Ha kérdeznek tőlük,elkezdik fényezni saját magukat,hogy 10 év alatt mennyi mindent tettek,eztán jön a kérdező,és a pártjának a fikázása,aztán az előző kormányok fikázása. Azt a kérdést még senki nem tette fel nekik,hogyha ennyire jól kormányozta az országot orbán és a fidesz,akkor miért vagyunk a béka segge alatt,az európai országok között majd'utolsó helyen?Gondolom,a vezír kiadja nekik az aznapi listát,hogy bármiről kérdeznek,ezt kell válaszolni. Soros-Brüsszel-elhibázott vakcinabeszerzés-oltásellenes ellenzék-és Gyurcsány. A sorrend változtatható
Néro
@csipetke: ' Soros-Brüsszel-elhibázott vakcinabeszerzés-oltásellenes ellenzék-és Gyurcsány. A sorrend változtatható. ' Annyiban tévedsz, hogy nem választható. Ha választhatnának ezekből a válaszolók teljes káosz lenne. Ahúúúúgy mindenük. Nincs választás előre kijelölt a sorrend. IS.
Gauntlet
felesleges 4 Semmi sem lesz belőle ! csak idegesítik a fasiszta bátrakat !
kereső
Mi értelme van egyáltalán még mindig "parlamentesdit" játszani? Ez nem Parlament, ez orbán viktor homokozója.
kereső
@sgl: Nem veled, hanem @Horizonttal értek egyet- teljesen.Mert az, hogy hagyják magukat nap-,mint nap megalázni- az az ő dolguk. De rajtuk keresztül minket ellenzéki szavazókat is megaláznak, semmibe vesznek. Na ez már nem annyira tetszik.
És hát az a nagy helyzet , hogy jogilag igy legitimmé teszik orbán valamennyi intézkedését, még akkor is, ha nemmel szavaznak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.