Már előre hallom a kormány-megszólalókat, akik azt bizonygatták, hogy a WHO mennyi mindenben tévedett, -és egyáltalán: mi az a WHO?- meg, hogy valaki hallott már olyat, hogy a a világszervezet egy alkalmazottja találkozott Soros Györggyel

(Forrás: varosikurir.hu, Városi Kurír által)

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
nos...aki a mao könnyével oltatta magát az most remélem befogja a pofáját...mellesleg eddig csak az derült ki a vakcinákról,melyik károsabb kevésbé...
sgl
@Pálinkás Pál: Azzal oltottak, elmentem a 2. után 3 hétre vértesztre és mindkét sejeets immunitás elleni védelmi eredményem nagyon jó.
3 hónapos ellenőrzést és 6 hónaposat is csináltatok, a laborosok szerint ez lesz a döntő. - 8eFt / teszt-
sgl
@sgl: ja pofád neked van szaros szájú!
Pálinkás Pál
@sgl: gondolom nem az aggok közé tartozol..olvasd el a cikket!
kereső
Elolvasva a cikket, egyetlen kérdésem van cssupán. Ki volt az a szakmailag "kompetens" személy, vagy szakmai grénium , aki/amely eldöntötte, hogy a 60+ korosztályban -sőt 80+ korosztályban ezt a vakcinát kell alkalmazni!???
Azt tudjuk, hogy a beszerzés poltikai (!!!) részét- nem tudom mit keres egyáltalán a politika egy gyógyszer beszerzésében-szijjártó péter kküm miniszter a felelős. A vásárlás lebonyolitását egy közbeiktatott cégen kereszült az NNK intézte- innen is üdvözlöm az NNK vezetőjét, dr Müller Cecilia országos tisztifőorvost, járványügyi szakorvost- tehát a felelős itt is megvan. DE! ki döntött úgy, hogy a járvány ürügyén meg kell valósitani a magyar Taigetoszt- és ennek legegyszerűbb módja az, ha a nem kivánatos korosztályt egy bevizsgálatlan/ellenőrizetlen vakcinával olt a magyar állam.Ki ezért a felelős?? A poltikait tudjuk. De szakmailag ki adja a nevét ehhez???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.