Kálmán Olga pár napja osztott meg Facebook-oldalán egy posztot, amelyben kifejtette véleményét a kormány koronavírus áldozataival szemben mutatott együttérzés hiányával – írja a Blikk.hu.

Magyarország világelső a koronavírus-halálozásban, 26 ezer élet, százezrek gyásza, soha el nem múló fájdalma... Orbán, Hollik! Komolyan kérdezem: milyen emberek vagytok ti?”

– írja a bejegyzésben.

Ezután gurult el Józsefnénél a gyógyszer.

A bejegyzés alatt természetesen nagy lett a vita, de kiemelkedett egy győri asszonyság, aki privát üzenetben is szügségét érezte, hogy megfenyegesse Kálmánt – írja a Blikk.hu.

Le kéne vágni a fejedet, ki kéne irtani az egész családodat a le- és felmenőiddel együtt, te szemét nemzetellenes gyűlölködő rohadék. Van pofád így beszélni a mi drága miniszterelnökünkkel, te sz.rházi, leköpnivaló, hazaáruló, k.rva, strici”

– fogalmazott a "nő".

Ezután Kálmán megosztotta ezt is, ahol, mint írja:

FENYEGETNEK. FEJLEVÁGÁSSAL, A CSALÁDOM KIIRTÁSÁVAL, FELGYÚJTÁSSAL. Mert – ahogy fogalmaz a fenyegető – 'így beszéltem a drága miniszterelnökről'. Sajnálom, mérhetetlenül sajnálom a hölgyet, ... Józsefnét Győrből. Tényleg úgy tudja, hogy nálunk haltak meg a legkevesebben covidban? És tényleg azt gondolja, hogy az igazság kimondása fejlevágást és családirtást érdemel? Na, ennek a mérhetetlen gyűlölködésnek kell véget vetni 2022-ben! Ez az ország többet érdemel!”

– írta a bejegyzésben Kálmán Olga.

Forrás: Blikk.hu, Facebook

Címlapkép: 

59 hozzászólásarrow_drop_down_circle

balos
Ezek miatt az első éjszaka jogán született "emberek" miatt van ilyen balkáni helyzet!A kék plakátos gyülőlet kampány jó talajra hullott ott győrben is!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
csak úgy....
@Shikari: má megen hun viszket te félnótás!?
human
Itt éppen késeléssel fenyegetőznek az orbán hívek ha valaki megbántja orbánt.
youtu.be/qH73D48PFiI
Kapanyél
@human: :))))))))))))))))))))))))))))))))))))))
human
@Horizont: Itt nem az a baj, hogy égeti magát. Az a baj, hogy ezt egyes Orbán hívők biztatásként értelmezik és ők bizony tényleg elő is veszik a kést. Nemrég vágtak meg az arcán egy SZFE maszkos nőt a buszon. Ez is azért történt, mert Vidnyánszky és társai ellenségként állítanak be mindenkit aki nem ért egyet velük és Orbán ezt a haragot erősíti a folyamatos harci retorikájával.
kokopelli
...ha még a határon túlról (állítólag Canadábói) ápolónak beöltözött "senki" is írogathat,ill. megmondja ki a magyar?
Egy biztos,hogy az Orbán család nem! Nem tudom,hogy hány vonóhúzás lehet a családtagokban,de a szurkolóik
"etalon-magyarnak" képzelik őket!? Elég,ha a süldő Viktort nézzük meg a kalapjában...!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.