A Nemzeti Nyomozó Iroda elutasította a feljelentést.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Kínai vakcina?
Ugyan már!
Azt kinyomozták már, hogy a rendőrségen belül ki mennyi zsetont kapott a Microsoft korrupcióból?:

"Microsoft-botrány: konkrétan megnevezte az érintetteket az amerikai hatóság
Lépett az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC) is a Microsoft magyar botrányának ügyében. Jelentésében kiemeli, hogy a NAV és az Országos Rendőr-főkapitányság is érintett a sok százmilliós visszaélésben. "
www.napi.hu/tech/microsoft-botrany-konkretan-megnevezte-az-erintetteket-az-amerikai-hatosag.688988.html

A jelek szerint a rendőrség az ügyészséghez hasonlóan a Fideszes maffia egyik csoportja csupán.
MAFFIAÁLLAM!
Béla333
Nehezen bírkoznak meg a rendőrségnél a komplikált Microsoft üggyel, akkor nyilván nem fognak bele egy kínai vakcinabeszerzés ügyébe sem!:

"A rendőrség is kamu kedvezményt kapott
Tavaly még egy ügyet mutatott be a Napi.hu részletesen, ez pedig az Országos Rendőr-főkapitányság beszerzése volt. A SEC jelentése ezt is - második példaként - állatorvosi lóként említi.
A Belügyminisztérium 2014. szeptember 1-én indított egy közbeszerzési eljárást szoftverlicencek vásárlására. A zárás időpontja 2014. szeptember 15. volt. Viszont a MS Hungary ezt megelőzően, már februárban tisztában volt azzal, hogy mennyi pénz áll rendelkezésére. A MS magyarországi munkatársai 28,3 százalékos árengedmény adására kértek és kaptak engedélyt.
Az engedmény biztosításának indoklásaként a NAV esetében alkalmazott mondatok működtek ekkor is: kiélezett verseny, árérzékenység, új megrendelések lehetősége is szóba jöhet. A MS Business Desk összesen végül 31,53 százalékos engedményt hagyott jóvá az árban - persze úgy, hogy a negyedéves zárás, azaz június 30. előtt megvalósuljon az ügylet.
Június 27-én a disztribútor 2,2 millió euróért megvette a licenceket a MS írországi leányától, majd szeptember 1-én az ORFK kiírta a közbeszerzési eljárást. A fixáltak szerint pedig meg is nyerte a Microsoft a termékeivel. Végül itt is egy szerződött magyar partner vette meg a licenceket, de nem az ORFK-nak adta el kedvezményes áron, hanem tovább játszotta egy meg nem nevezett harmadik félnek, aki aztán kedvezmények nélkül adta el azokat a rendőrségnek. (Korábbi cikkünkben utánajárva, ez a szerződés összesen 1,16 milliárd forintot tett ki.)"
www.napi.hu/tech/microsoft-botrany-konkretan-megnevezte-az-erintetteket-az-amerikai-hatosag.688988.html

Bezzeg aki dudálva tiltakozik, arra a törvény teljes szigorával lecsapnak!
Béla333
Ha ilyen mértékben korrupt a mi adóforintunkból fenntartott állami rendőrségünk, akkor ezektől semmi jóra nem lehet számítani!
Kínai vakcina? Ugyanilyen a történet! Közbeiktatott cégnél eltűnik az állam pénze, de ez az ügyészségen, a rendőrségen senkit nem érdekel!
Mint egy banánköztársaságban.
csak úgy....
a rendörség csak abban nyomoz amit megengednek neki! na miért is mondta Bródy ,hogy ezek ugyanazok!? www.youtube.com/watch?v=4qb0EUQKbqM
Béla333
Egyébként jellemző, hogy a legnagyobb ellenzéki támogatással bíró DK (Gyurcsánnyal az élen!), vagy MSZP, Jobbik, LMP nem képes egy ilyen ügyből politikai tőkét kovácsolni. A feledés homályába veszik el a NAV, a Rendőrség és egyéb más állami szervek égbekiáltó korrupciója amit a Microsofttal mutyiztak össze! Miért csak Hadházy dolgozik? A többi miért csak sütiket sütöget, amit aztán a Facebook-on megoszt a vidáman like-olgató híveknek?:

"Hadházy: a magyar rendőrség és egy belügyi cég érintett az amerikai Microsoft-csalásban"
blog.atlatszo.hu/2019/07/hadhazy-a-magyar-rendorseg-es-egy-belugyi-ceg-erintett-az-amerikai-microsoft-csalasban/
kissé felnőttem
@Béla333: miért örökös tag pinytyőke a papagály? na ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.