Nem jellemző az öngondoskodás Magyarországon.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Ne baszogassátok a magyarokat! Cca 10 éve, hogy sokmillió embertől zsarolták ki a nyugdíj célú megtakarítását, akkor hogy a fenében lehet olyat mondani pár évvel később, hogy a magyarok ilyenek, nem gondolnak előre a nyugdíjas éveikre.
Felháborító pimaszság és szemétség ilyennel bántani az embereket.
Miért nem mondja azt ez a hülye szakértő, hogy történelmi bűn volt, amit Orbánnal az élen a maffia csinált 2010-ben!
kissé felnőttem
pár kérdésem lenne de kihagyom hátha a milliomosaink elpirulnak,Munkás fizetésből alkalmazottiból pl óvónő tanitónő tán tanári, orvos ápoló vagy fegyveres testületiek?busz villamos troli vezetők max régen azt mondták rájuk prolik.de azért megtakaritás mint olyan azt ugye szőke démontok lenyulta 3000 milliárdnyiban ja hogy is??? selmecre került tán?magyarázat az nemzeti bajnokilag hazugság. Az emberek 80 % -a nem tud miből, akinek meg annyija sincs akkor? bezzeg korszak a mai képviselői Kövér gázsi + amit illegálisan mellé termelnek Aztán daloljunk ?" a villa negra nem apáca zárda a villa-negra nem fényes lokál " mint a kolostor sem az

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.