A Semmelweis Egyetem rektora szerint jelenleg nem kell harmadik oltás a kínai vakcinából – írja a 24.hu.Merkely kiáll a kínai vakcina mellett – Állítja, nincs egyenes arányosság a védettség és az ellenanyag szintje között
Fotó: MTI/Kovács Tamás

Merkely Béla azt nyilatkozta a Magyar Nemzetnek, hogy a Sinopharm-vakcinák beadása után az ellenanyag szintje akár a több százszorosa is lehet annak, mint ami egy fertőzöttséggel szerezhető meg – tette közzé a 24.hu. A Semmelweis Egyetem rektora állítja: náluk sem találtak olyan kínai vakcinával beoltottat, akinél ne mutatták volna ki két dózis beadása után az ellenanyagot.

Merkely Béla szerint minden oltás sokkal erősebb immunválaszt vált ki, mint maga a betegség, ami a kínai oltóanyagra is igaz, amit az egyetemen végzett laboratóriumi mérések is igazolták.

A professzor azt mondta, a Magyarországon alkalmazott hatféle oltóanyag teljesen eltérő technológiával készül, a kínainak a legenyhébb az oltási reakciója, és mivel teljes elölt vírust tartalmaz, a különböző vírusvariánsok ellen a Sinopharm adja a legszélesebb immunitást.

Szerinte jelenleg sem a Sinopharm, sem a Pfizer esetében nincs szükség harmadik dózisra. Merkely Béla közölte: nincs egyenes arányosság a védettség és az ellenanyag szintje között. Az ellenanyagszinttől függetlenül a vakcinák felvétele után mindenkinél kialakul a védettség, vagyis azoknál is, akiknél alacsonyabb ellenanyagszintet mutatnak ki.

Forrás: 24.hu
Fotó: MTI/Kovács Tamás

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
A doktor úr akkor adja be magának a családjának, rokonságának. Az már bizton állítható, hogy a nyájimmunitás, soha a büdös életben nem lesz meg, a keleti vakcinákkal. Vajon mennyiért áll ki a doktor úr a kínai vakcinák mellett "szopok nyalok, gombot varrok"...elmész te a 3,14csába!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
"Merkely úgy véli, a Sinopharm szerében rengeteg másféle fehérje is van, amelynek következtében a kínai vakcina nem kifejezetten egyetlen, hanem sokféle fehérje ellen fejt ki immunválaszt."- egy tudós ember ne "úgy vélje", hanem adjon tudományosan megalapozott választ, magyarázatot.
A SOTE "kutatásait" sziveskedjen számadatokkal bizonyitani- a mintavételtől, az eredményig, mert ez igy csak a sarki pletyó szintje.
kereső
"A korlátozó intézkedéseknek köszönhetően alakul stabilan 700 alatt a koronavírus-fertőzés miatt lélegeztetőgépen lévők száma, a berendezések beszerzése indokolt volt - jelentette ki a Semmelweis Egyetem rektora pénteken az MTI-nek nyilatkozva.

Merkely Béla közölte: Magyarországon "békeidőben" ezer koronavírusos beteg számára van meg a kapacitás a lélegeztetésre, de a járvány első hullámában, az észak-olaszországi ellátatlan betegekről szóló híreket látva,

a Magyarországra készített matematikai modellek szerinti legkedvezőtlenebb forgatókönyv esetén akár 14 ezer ember egyszerre történő lélegeztetésére lett volna szükség. Ezért indokolt volt a lélegeztetőgépek beszerzése

- fejtette ki."- 2020.decembere.

Na, ha ilyen módon szakérti meg a vakcinák hatásosságát is, akkor nekünk régen rossz!!
Eladott Ország
@Klubtag: "Megdöbbentő, de nem a nálunk használt Sinopharmot, hanem a másik kínai oltást hagyja jóvá az EU"
Klubtag
@Eladott Ország: ...minden időpillanatban és minden ügyek okán nyilvánvaló a nagy büdös hazugságok cunamija. Már a közélet iránt érdeklődők is alig tudnak lépést tartani a mocsok-kormány és undorító csatlósai hazug-erkölcstelen-csaló kommunikációjával, hogy valahogyan ki tudja védeni az esetleges halálos következményeit...
home office
Mondja ezt akkor Merkely Béla, amikor...

444.hu/2021/05/05/az-50-ev-folotti-britek-meg-iden-osszel-kaphatnak-harmadik-oltast?utm_source=hirkereso&utm_medium=cpc&utm_campaign=az-50-ev-folotti-britek-meg-iden-osszel-kaphatnak-harmadik-oltast

Merkely Béla megszegte a hippokratészi eskün alapuló Magyarországon érvényben levő orvosi esküjét. Politikai alapon - pénzért (mert Magyarországon a fideszes politikai alap a pénzszerzés - már csak a savasbácsik, a lefejezősnénik és a kopaszok gondolják komolyan, hogy itt valami nemesebb eszmerendszer mentén folynak a dolgok)
home office
Merkely Bélával sok probléma van, de a legnagyobb, hogy kék színű szemüvegkeretű szemüveget visel.
Ez miért probléma?
Mert azt hiszi, hogy ez jól áll neki, hogy ettől cool csávó.

Túl sok diplomás funkcionálisan analfabéta. Ez ad okot némi aggodalomra...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.