Elkapta, de enyhe tünetekkel megúszta a vírust a márciusban beoltott fideszes politikus. Azt mondja, az oltásnak köszönhetően nem alakultak ki nála súlyos tünetek.

A hír igaz, covidos lettem

– írta meg Facebook-oldalán Becsó Zsolt fideszes parlamenti képviselő, akinek szerdán jár le hatósági házi karanténja. Mint írta, a tünetek jelentkezése után (orrfolyás, szaglás és ízlelés elvesztése) kórházba ment, itt pozitív mintát produkált, infúziós kezelést kapott.

A salgótarjáni Szent Lázár Megyei Kórházban szakértelem, empátia, jól érezhető és látható profi szervezettség. Az első vizsgálat után 4 órával később pedig elkezdődött a karantén, gyógyszeres kezelés, sok folyadék és pihenés. A 10 nap során a tünetek enyhék voltak, láz és köhögés elkerült.

Kifejtette, hogy meggyőződése szerint „az enyhe lefolyásban döntő szerepet játszott az a tény, hogy március elején megkaptam az első oltást ( AstraZeneca).

Én mindig is oltáspárti voltam és már csak a saját példámból is kiindulva arra biztatók mindenkit, hogy vegye fel az oltást. Az oltás megakadályozza, hogy súlyosabb tünetek alakuljanak ki és így a saját családunk is nyugodtabban vészeli át a covidos időszakot.

A hatósági házi karantén a poszt szerint szerdán jár le, holnaptól már dolgozni fog Becsó.

A HATÓSÁGI HÁZI KARANTÉN UTOLSÓ NAPJA! A hír igaz, covidos lettem. A tünetek jelentkezése után ( orrfolyás, szaglás és...

Közzétette: Becsó Zsolt országgyűlési képviselő – 2021. május 4., kedd

Forrás: 24.hu, HVG.hu

Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán 

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Kapanyél
Azt elfelejtette hozzátenni, hogy a Gyurcsány volt a hibás!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Eladott Ország
Ránézve erre a derék termetű, "munkától megizmosodott" fidesz nevű szekta tagra, rá nézve a koleszterin szintjének emelkedése veszélyesebb lehet.
Kapanyél
Azt elfelejtette hozzátenni, hogy a Gyurcsány volt a hibás!
home office
"Én mindig is oltáspárti voltam és már csak a saját példámból is kiindulva arra biztatók mindenkit, hogy vegye fel az oltást." - a Hazafias Népfront (rövidítve. CÖF) ajánlásával.
lusta
@Horizont: Érdekes. Becsó meg mást írt.
lusta
@Horizont: Így igaz, semmi meglepő nincs benne. Látható, hogy ezek még egymással sem kommunikálnak, ha már hazudni kell, akkor hazudjunk együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.