Rémhírterjesztés miatt javasol vádemelést a rendőrség egy vírusszkeptikussal szemben, a nyomozást a napokban fejezték be, és az ügy iratait megküldték az ügyészségnek, jelentette be az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján.

Ügyészek kezére adták a leghírhedtebb magyar vírusszkeptikust

Fotó: Youtube

Gál Kristóf felidézte: tavaly decemberben számolt be arról, hogy a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda kiberbűnözés elleni főosztálya rémhírterjesztés miatt indított nyomozást vírusszkeptikusokkal szemben.

Hozzátette: az eljárásban megállapították, hogy egyikük nagy nyilvánosság előtt olyan cikket publikált, amelyben a maszkviseléssel és a koronavírus-járvány veszélyességével szemben fogalmazott meg állításokat. A további gyanúsítottak ellen tovább nyomoznak.

Gál Kristóf sem decemberben, sem a szerdai tájékoztatón nem nevezte meg az ügy gyanúsítottját, ugyanakkor az MTI az ügyet jól ismerő forrásból úgy tudja: Gődény Györgyről van szó.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: Youtube

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Peller Anikó
@Pálinkás Pál: Látod ez a baj veled, kevés az eszed.

Egyébként a széles körben terjesztett kijelentéseid alkalmasak arra, hogy a járványügyi védekezést akadályozzák vagy akár meghiúsítsák. Ezt tartsd szem előtt.
NKF
Lecsukni,míg a vírusjárvány tart plusz még 4 év gondolkodási idő!
nezelodo
Na még kiderül, hogy ez a covidos Bacsó képviselő is a hívei közé tartozik. Az nem baj?
home office
Orbán Viktor egy... velöjéig jó ember. Egy ország felemelkedéséért, gazdagodásáért, a polgárok jólétéért dolgozik - éjt nappallá téve.

Ne dőlj be!
Ez rémhír!
jesz
ezzel a faszival pont olyan kesztyűs kézzel bánnak, mint a büntetőfékes baromarcúval...vajon miért?
A Dózsa György úti gázolót is csak éppenhogy merték bevarrni a Venyigébe...szegénykém...az is pereskedhet a szar ellátás miatt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.