Nagy bajban van, minden összeomlott Fekete Dávid körül. Az ügyészség tájékoztatásából újabb részletek derültek ki az ügyéről.

 Egy haldoklónak adta el bedőlő cégét Fekete Dávid az ügyészség szerint
Kép:TV2

Úgy tudjuk, a rendőrség a napokban házkutatást tartott és őrizetbe vette az autókereskedőként dolgozó egykori Megasztárost, aki több ügyfelét is megkárosította és több százmilliós tartozást halmozott fel.

Az énekes őrizetbe vételével kapcsolatban kereste meg a Blikk.hu az ügyészséget, amely tájékoztatást adott a részletekről.

Közokirat-hamisítással és tíz vagyon elleni bűncselekménnyel gyanúsítják a férfit. Ezek közül mindegyik minősített csalásnak és sikkasztásnak felel meg. Nem mind autóval kapcsolatos, de zömében igen. A közokirat-hamisítás lényege, hogy amikor már nagyon szorító helyzetbe került a cége, akkor eladta egy olyan személynek, akiről ő is tudta, hogy halálos beteg

nyilatkozta a lapnak Dr. Gál Katalin, a Győr-Moson-Sopron Megyei Főügyészség szóvivője.

Hatalmas adósság, több feljelentés Fekete Dávid saját bevallása szerint is óriási bajba keveredett sok vállalkozót és magánembert csapott be sokaknak óriási összegekkel, milliókkal tartozik.

Jelenleg csak az énekes tudhatja, milyen bűncselekményekért kell majd felelnie, de ikreinek írt vallomása szerint arra is számít hogy hosszú időre rács mögé vonulhat:

Ha nem sikerül visszakapnom a pénzeimet, amik súlyos százmilliók, akkor apát, lehet, hogy jó , ideig nem láthatjátok majd és talán nem is ismeritek majd igazán

Forrás:Blikk.hu 
Címlapkép:TV2

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
Miért nem keresett magának ez is valami gazdag Fideszest, mint a Várkonyi… gyomor az kell hozzá, de cserébe szuperjól élne az összelopott közpénzből. Legyél te is közpénzkurva.
levarosbukta
@Borsó: Az első felesége a dúsgazdag Cserpes család egyetlen lánykája volt, 3,5 milliárd forint a vagyona az apukának. Nem is örült neki amikor ez a senkiházi tejfölös szájú kispöcs elvette a lányát. De a papa örömére két év lamúr után után lapátra tették. Úgy hogy megfogta az isten lábát, de elcseszte.
nezelodo
Ő is azt hitte, a Simlicska által szabadalmaztatott Kaya Ybrahim nevével fémjelzett cégeladás legális! Hülye gyerek, előbb be kellett volna lépni az állampártba, hogy legális legyen! Azt gondoltad, hogy a Tállai féle cég rabszolgája a temetőben keresi a pénzét? A többi károsultra úgyis tesznek magasról...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.