A Pécsi Fellebbviteli Főügyészség indítványára a Pécsi Ítélőtábla súlyosította annak a szekszárdi férfinak a büntetését, aki kiskorú rokonát brutális kegyetlenséggel megölte.

Meg akarta erőszakolni, majd agyonverte 6 éves unokahúgát a patak töltésén a szekszárdi férfi

Fotó: pixabay.com

2019. márciusában az akkor 20 éves vádlott 6 éves unokatestvérével sétálni indult. Együtt gyalogoltak egy patak töltésén vezető úton, amikor

a vádlott szexuális indíttatásból bántalmazni kezdte, majd egy éles kővel többször nagy erővel megütötte a kislányt.

A súlyosan sérült sértettet – cselekményének leplezése céljából – a patakmederbe vonszolta, majd hazament. A sértett a bántalmazás következtében elhunyt – írják az ügyészség honlapján.

Az elsőfokú bíróság a vádlottat – a váddal egyezően – aljas indokból, különös kegyetlenséggel, tizennegyedik életévét be nem töltött, védekezésre képtelen személy sérelmére elkövetett emberölés bűntettében, valamint – egy korábban elkövetett, de ugyanezen eljárásban elbírált bűncselekményre is tekintettel – lopás vétségének kísérlete miatt mondta ki bűnösnek. Ezért halmazati büntetésül 20 év szabadságvesztésre és 10 év közügyektől eltiltásra ítélte.

Az ügyész a vádlott büntetésének súlyosítása iránt jelentett be fellebbezést, melyet a Pécsi Fellebbviteli Főügyészség fenntartott. A Pécsi Ítélőtábla az elsőfokú bíróság ítéletét megváltoztatta, és a vádlott büntetését – az ügyészi indítvánnyal egyetértve – 21 év 11 hónap szabadságvesztésre súlyosította.

Forrás: ugyeszseg.hu

Címlapkép: pixabay.com

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

human
Nem írom le mit csinálnék ezzel a féreggel. De sokáig tartana.
Yoda69
Ez peldaul miert nem eletfogyt? Elvette egy 6 eves kislany eletet, aki elhetett volna 60-70-80 evet. Es ezert ul 20 evet, hogy 40 evesen ujra gyilkolhasson? Az ilyen elmebeteg allatokat orokre benn kene tartani.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.