Deutsch Tamás levélben fordult az Európai Bizottsághoz az idei jogállamisági jelentés magyarországi előkészületei kapcsán

"Európai Bizottság eljárása botrányos" – Deutsch Tamás nekimegy az Európai Bizottságnak
Fotó:MTI/Koszticsák Szilárd

Deutsch Tamás, a Fidesz európai parlamenti (EP-) képviselőcsoportjának vezetője levélben fordult Vera Jourová és Didier Reynders uniós biztosokhoz az Európai Bizottság készülő, 2021-es jogállamisági jelentéssel kapcsolatos magyarországi előkészületei kapcsán

- közölte a Fidesz EP-képviselőcsoportja közleményében.

Tavaly, az Európai Bizottság úgynevezett jogállamisági jelentést készített. Azt ígérték, hogy tárgyilagosan értékelik az egyes országokat, így Magyarországot is. Ehelyett azonban egy politikai pamflet született, ami az európai és a magyar baloldal összes rágalmát visszhangozta hazánkkal szemben. Jókora botrány is kerekedett a politikai elfogultság és kettős mérce alkalmazása miatt

- emelte ki levelében Deutsch Tamás.

A delegációvezető emlékeztetett: a tavalyi eset után az Európai Bizottság azt ígérte, hogy idén független módon, pártatlanul, elfogultságok és előítéletek nélkül, tárgyilagosan, tisztességes eljárás keretében készülnek majd el a jogállamisági jelentések.

Tájékoztatása szerint az Európai Bizottság idén, a jogállamisági jelentés Magyarországgal foglalkozó fejezetét előkészítő delegáció kapcsolattartójának Magyar Gábort, az Európai Bizottság egyik főigazgatóságának munkatársát nevezte ki.

Magyar Gáborral nem az a probléma, hogy Magyar György, az ismert baloldali ügyvéd-politikus fiáról van szó. A kinevezés attól botrányos, hogy Magyar Gábor nem egy független uniós tisztviselő, hanem a valóságban egy izgága baloldali politikai aktivista, aki Gyurcsány Ferenc és Gyurcsányné rágalmait is sokszor túlszárnyaló, elfogult nyilatkozatokat tett

- jegyezte meg a fideszes politikus.

Közölte:

mivel az Európai Bizottság eljárása botrányos, a Fidesz európai parlamenti képviselői levélben fordultak az Európai Bizottsághoz.

Levelünkben haladéktalanul választ kérnek arra:

hogyan várhatja az uniós bizottság, hogy valaki, aki ilyen elfogult a magyar kormánnyal szemben, pártatlanul értékelje a jogállamiság magyarországi helyzetét? Hogyan biztosítható továbbá az Európai Bizottság függetlenségének az uniós szerződésekben rögzített elve egy olyan küldöttel, aki szoros kapcsolatban áll a baloldallal?

Magyar Gábort a nyilvánvaló elfogultsága miatt az Európai Bizottságnak azonnal vissza kell hívnia, és biztosítania kell az elfogulatlan eljárást jelentette ki a Fidesz EP-képviselőcsoportjának vezetője.

Forrás:MTI
Címlapkép:MTI/Koszticsák Szilárd

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
balos
@Shikari: Apádra mondta?Mert olyan sötét vagy?
Béla333
Küzdjél Tomi!
Bizonyítsd be, hogy nem is vagy kábszeres...!!!
VASTAGBŐR
Már megint jön a gesta, meg a nettónácik, ha nem a komcsik érnek ide hamarabb ... visznek sercegni két okom is van félni. vérciki. Kockázatokról és mellékhatásokról kérdezz akit akarsz. Az 1x3 nem 3x1 még xanaxból sem vagy rivo a sedux-ra maradt a képlet két felezési idő között lol Jobbulást kívánok,a gyógyulás egy hosszú folyamat.
tothjani
“A populizmus nem más, mint a demokráciához igazított fasizmus.A fasiszták nem pusztán cinikus hazudozók voltak – maguk is hinni akartak, és hittek is a hazugságokban. A fasiszta hazugságok közül kulcsfontosságú volt az, amely szerint a diktatúra a demokrácia legvalódibb formája. Ebből kifolyólag nem hittek a demokráciában, hanem a diktatúrát tartották megfelelőnek, ahol a vezér dönt mindenről. Szerintük ez az “igazi demokrácia”, hiszen a vezér a kiválasztott, aki az egész népet képviseli, de legalábbis azt, amilyennek a népnek kell(ene) lennie. Tehát a nemzetet és az országot a vezérrel azonosították, aki pedig nem értett velük egyet, azt nem tartották a nemzet részének, hanem ellenségként tekintettek rá.”
(Federico Finchelstein, argentin történész)
Eladott Ország
@NKF: tegnap, 19:22 ♦ Mutatom neked a baloldali média túlsúlyát, ha van még bőr a pofádon b+!
mcsipos.hu/wp-content/uploads/2019/05/fideszmedia.jpg
A többi nem fért rá a képernyőre. 2022-ben szopás lesz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.