Jakab Péter sok mindenről beszélt a műsorban, ennél őszintébb interjút eddig nem adott a Jobbik miniszterelnök jelöltje.

"Orbán Viktor a méreg, egy gyermeknek nem lehet három apja" – itt a legőszintébb Jakab Péter interjú ahol szóba kerül minden: Orbán, párizsi, krumpli, Dobrev
Forrás:YouTube

Több kérdést is nekiszegezett a műsorvezető a Jobbik korábbi szakaszával kapcsolatban, illetve annak kapcsán, hogy a Magyar Gárda félelmet keltett.

Lehetnek előítéletek az akkori Jobbik kapcsán

- válaszolta rá Jakab.

Az antiszemita megjegyzések kapcsán szóbekerült Jakab zsidósága is. És, hogy nem érezte-e ennek kapcsán, hogy rossz helyen van.

Jó helyen voltam, úgy éreztem, annak ellenére, hogy olyan megnyilvánulásokat tettek, amikkel én nem tudok azonosulni. Ha a párt antiszemita lett volna, akkor nem lehettem volna polgármester jelölt. Bennem is voltak kérdőjelek. De a cigány-magyar együttélés fontosabb volt. Amikor Vona azt mondta, ha zsidó lenne lemondana, azzal nem tudtam mit kezdeni.

- felelte. 

Persze szóba került a social-média is, amiben a kormánnyal szemben Jakab jobban eljut a fiatalokhoz. De hogy születnek a gag-ek?

Nagy stáb nincs, egyedül találom ki leginkább őket. Nincs 80 fős stáb arra, hogy előállítsák a proli-feelinget. 

Miért kéne bíznunk a Jobbikban, annak kapcsán merült fel ez a kérdés, hogy sok emberben van kétség abban, hogy visszatér-e a szélsőjobbhoz a párt?

Nagyon rossz lenne, ha a Jobbik nem változna, mert aki nem változik az halálra ítéli magát. Orbán nem változik, csak mondja a hülyeséget. Megosztja a nemzetet, az a nemzet halála.

Persze felmerül a kérdés, hogy mi az álláspont a melegekkel, illetve az azonos neműek örökbefogadásával. Inkább maradjon egy gyerek az intézetben, mint hogy felnevelje egy meleg pár?

Erre annyit mondott:

Nem tudok eltérni a Bibliától, nem tudok attól eltérni, ne maradjon inkább állami gondozásban, filozofálhatunk arról, hogy ki kell-e nyitni ezt a kérdést. De szerintem nem lehet négy apja egy gyermeknek. 

A vita abból indult ki, hogy Jakab nem értette a példát, hiszen nem arról volt szó, hogy lehet-e három apja a gyereknek, hanem egy hol lenne jobb sorsa egy gyereknek, állami intézetben, vagy egy meleg párnál.

Ez az ellenzéknél is vitát generál, azon nyomban volt egy pártelnök aki azt gondolta meg kell osztania az ő véleményét, igyekszünk a tárgyalóasztal mellett eljutni a közös megegyezésre. A vidéki magyarságnál nem ez a fókusz, hanem, hogy tudok mit adni egy gyereknek. Amikor egy rezsimet kell le váltani, nem szimbolikus kérdésekkel kell foglalkozni. 

Az is kiderül, hogy a Jakab által preferált párizsi 2500 forint. 

Arra, hogy ő mennyi pénzt érdekel azt felelte:

Én soha nem fogok lopni semmit, azt is visszavesszük amit elloptak. Itt soha nem lehet jó választ adni, nekem annyi pénz kell, amiből meg tudok élni, ha anyagi problémáim vannak, nem fogok tudni foglalkozni az emberek problémájával. 

Ha Dobrev nyeri az ellenzéki elnökválasztást lemond? Illetve lemondana-e Klára javára? Hangzik el a kérdés.

Sokkal könnyebb annak eredményt elérni, aki a városokban erős. Ha az előválasztáson nem tudok továbbmenni, akkor kár erőlködni. És a legfőbb erény a fegyelmezettség kell hogy legyen.

Arra, hogy kit gondol a legalkalmasabbnak arra egyértelmű a válasza!

Van olyan ember, aki a Fideszes ellenszélben is állja a sarat, szerintem ő alkalmas arra, hogy az Orbán-rendszert leváltsa.

Ki a legkeményebb ellenfele?

Még nem jelentkezett be.

Előfordulhat-e az, hogy Jakab Péter elmegy a Pride-ra?

NEM! Szerintem az a melegekre sincs jó hatással!

Ha érdekel a videó ide kattintva tudod megnézni:

Címlapkép:YouTube

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

levarosbukta
@Csizmás Kond: Nem baj, nem is kell szélsőséges, bokázó, náci párt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
És a bolsevista-nyilast is észrevette már magában?
Nessy
@Emmersson71: Orbán?? Még egy pár mondatos szöveget is előre megírnak neki, amit aztán felolvas! Egy szót tud csak önállóan elmondani: Nem! Kivéve, ha az épp esedékes agymacskájáról van szó : Igen.
A panel szövegeit már nem kell újból leírni, előveszi pl. a 6. számú beszédét.
Csizmás Kond
@Horizont: Most ez van de ha a zemmenzék győz akkor mi szemét lesz...
Aki Én
@verőce21: Milyen ferdítésre gondolsz konkrétan?
Csizmás Kond
@Horizont: ...egyszer biztos eljön hogy más kormány lesz, olyan ami esetleg neked kedvez...és akkor meglátjuk, hogy mennyire lesz szemetes az ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.