Ezt nézték végig a gyerekem hétről-hétre, hogy anyát elviszik a mentők – mondta az elhunyt nő férje az RTL Klub Híradójának.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
voltmárjobbis
Köszöni a család kaslernek, aki fidesznyik, és ezek után szavaz-e a család a fidesz/orbánra?
gina
Mocskos kormány és annál mocskosabb szemét szekta tagjait egy fára akasztanám fel,alja hazaéruló szemét banda, csak azt várom ez a csüngőhasú gusztustalan OV undor, mikor kap már végre egy szivinfarktust,,,
Málna
A hölgy nyilvánvalóan menthetetlen volt, már csak a fájdalmát tudták csillapítani. Szörnyű lehet a hozzátartozóknak, de valahol érthető, hogy ha kevés a hely, akkor azt a menthető betegeknek biztosítják. Talán eljön az az idő is, amikor a férj nem bánja majd, hogy a felesége otthon halt meg a szerettei között, és nem egyedül egy kórházban.
Nessy
@Málna: te sem láttál még végstádiumban lévő rákos beteget! Otthon azokat a fájdalomcsillapítókat , infúziót nem tudja a család megadni, amit a kórházban, vagy hospice ellátásban megkap! Úgy mellékesen a hospice lényege, hogy a beteg nem hal meg egyedül! Normál körülmények között a családból mindig lehet vele napközben valaki, de midig van önkéntes is, aki "elkíséri" a haldoklót a végső útján.
Málna
@Nessy: De, láttam, tudom, miről beszélek.
ómió
Csak nem, mert amúgy ("vírusfüggetlenül") is hazaküldték volna!?
Nessy
@Málna: Elhiszem. Sok mindentől függ azonban, hogy ki milyen stádiumban, milyen típusú tumorban hal meg.
csak úgy....
egyszer majd visszaüt a fideszes cinizmus..

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.