Reagált Becsó Zsolt a Momentum feljelentésére.

"Elszámoltam a napokat" – megszólalt a fideszes képviselő aki koronavírus tünetekkel szavazott a parlamentben
Fotó:MTI/Balogh Zoltán

Ahogy korábban mi is megírtuk, koronavírus tünetekkel szavazott múlt héten a parlamentben egy fideszes képviselő, de a tesztre csak a szavazás után került sor, a karantént tehát nem szegte meg. Becsó Zsolt később azt nyilatkozta, először azt hitte, csak megfázott, ezért ment be dolgozni hétfőn és kedden is.

A Blikk.hu a Fidesz országgyűlési képviselőjét kérdezte.

Ön is elkapta a fertőzést. Hogy derült ki?

Náthára hajazó tüneteim voltak, néha folyt az orrom, de nem vettem komolyan, mert rengeteget sportolok terepen. Múlt kedden folyamatosan ment el az ízlelésem és a szaglásom, ezért a parlamenti munka után egyből elmentem a salgótarjáni kórház sürgősségi osztályára. 15:40-kor teszteltek, vért vettek, kaptam egy óráig infúziót, majd este hat körül hazaengedtek. Kiderült, hogy pozitív a Covid-tesztem, azóta itthon vagyok karanténban.

Származott-e utólag probléma, hogy fertőzötten ült a parlamenti ülésteremben?

Nem, semmi. Hangsúlyozom, nem tudtam, hogy fertőzött vagyok, sőt azt hittem, védettségem van, mivel több mint hét héttel korábban beoltottak. Amíg bent voltam, nem volt kontaktom senkivel, FFP2 maszk volt rajtam végig, vagyis nem hiszem, hogy bárkit is megfertőztem volna.

Ön szerint a Momentum joggal jelentette fel a járványügyi szabályok megsértése miatt?

A hatósági karantént múlt szerdától rendelték el, kedd délután pedig, amint kiderült a pozitív tesztem, otthon voltam. Már nagyon mennék dolgozni, ezért posztoltam hibásan a Facebookra, hogy szerdán van a karantén utolsó napja. Elszámoltam a napokat, valójában pénteken jár le a karanténom, addig otthon is maradok

Forrás:Blikk.hu
Címlapkép:MTI/Balogh Zoltán

41 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Elszámolta a napokat, érted?
Még jó, hogy nem esett teherbe.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Ha egy fideszes ilyen sotet oltasugyben ("ket hete oltottak, azt hittem vedett vagyok" ! Ja, es mitol oltottak be soron kivul? Csak mert "elvtars"?), akkor mit varunk el Mari nenitol, Pista bacsitol Pichafalva-Alson, hogy meg nem jelentkezett be online a szurira?
Elmennek ezek redvasba - a masik cikkben meg megjeloltek, hogy 10 napos karantent szegett meg,... (A 10 nap pedig loszar, nem karanten, mert meg a 14. napon is elojohet a fertozes!
Sotetek mint neger szajaban a Negro...:(
home office
Ez is zsíros kenyérrel eszi a pacalt. (az előétel körömpörkölt... és desszert is)
creativehun
Hazudsz fidesznyik tróger. Tudtad te azt pontosan te zsír disznó,hogy fertőzött vagy...csak kellett a szavazatod . Az meg kurvára nem érdekel,hogy milyen kibaszott maszkban flangáltál be a munkahelyedre...én sem mehetek be és más sem ...még FFP3-as maszkban sem..egyszerűen azért te büdös paraszt mert ez a kibaszott szabály! Ti találtátok ki..és ti szarjátok le a leginkább..mert persze rátok a saját magatok által kreált szabályok nem vontakoznak. Abban sem vagyok egyáltalán biztos..hiába mutogatta bármelyik adó premier plánben,hogy titeket ti mocskos kis rohadékok valóban azzal a szerrel oltanak vagy oltottak amit ráerőszakoltatok a lakosságra! Soha nem tudjuk meg,hogy nem-e egy nagy dózis B-C-D vitamint nyomtak belétek. Mert azért ebben az oltás ügyben kurvára kételyei vannak minden gondolkodó embernek...és az egészséges szkepticizmus az a túlélés záloga. Nem véletlenül nem oltat a lakosság közel fele.
home office
"Elszámoltam a napokat"

Túl sok félklós téglás zsírt tettem a házilag elkészíthető vanilla fagyiba.
home office
(ideges voltam, rábasztam a laptopom billentyűzetére és azóta nem minden billentyű működik rendeltetésszerűen
le kell cserélnem a laptopom - pedig ezzel bolygókat lehetett volna terraformálni)
home office
paraszt-vanília-fagyi (ha már a PléhStationon is disznótorost játszottál): nyalogasd a fél kilós téglászsírt és közben gondolj a vanilla fagyira
nezelodo
Fontosabb a kétharmad, mint a hülye karanténjuk, legfeljebb ha igy tartják be a saját gránitba vésett szabályaikat 50 % se lesz a kétharmadijuk, mert megritkítja ezeket a "sportos alkatú" képviselőket a covid. Ja a szabály, az szabály, mi lesz ha én a piacon flangálok a covidommal, és elkapnak, mennyit szabnak ki rám a dakotáék?
justhpeter
Igazat mond a képviselő. Ő fideSS-kdnp képviselő és egyben NER-lovag is. A pénzen kívül mást nem kell számolnia, a napokat meg főleg nem.
kissé felnőttem
hát hájaskám leri rólad a jóléted orditva az hogy számolni nem tudsz az is rádparancsoltak hogy nélküled nem lesz meg viktor javaslata te meg ... hagyjuk, jellemtelen és felelőtlen
mint a másik 132 a tőbbire nem voltál tekintettel én a parlamentből eltávolitanálak de a kövér nem mer ilyet tenni mert akkor kifogyna a gyülekezete csak ujságirókat meg az ellenzéket kezeli ellenségként ezt vettétek át ostoba alantos és szolgai, másokat megalázó módon. DE elmulik ám egyszer igy vagy úgy nem fogtok 300 évig uralkodni a törökök is csak 145 év után de eltakarodtak.
ómió
Koronavírus-tünetekkel, bizony, csak "országjárni javasolt"! Dobrev módra!
csak úgy....
számolni nem tud a kis fideszes duci,bezzeg fölolvasni amit elöre megírtak neki..
Málna
@karma1: Nem soron kívül oltották. Miért kell ilyen hülyeséget írni már megint?
Peller Anikó
@karma1: Az én olvasatom szerint nem két hanem hét héttel azelőtt oltották be. Most csak felmerül a kérdés mia szarral oltották be hét hete ha mégis megfertőződött?

Egyébként az oltás nem a fertőzés ellen véd hanem a betegség kialakulásától valamint a súlyos tünetek megjelenésétőli svéd. Sa hullamérgezéstőli svéd. De nem teljesen véd mert a fertőzés elkapható bármelyik oltással is, csak esetleg eltérő mértékben.
Yoda69
"Elszámoltam a napokat" – megszólalt a fideszes képviselő aki koronavírus tünetekkel szavazott a parlamentben

Ezzel szemben a valóság az, hogy eme bátor ember szavazata nélkül nem lett volna meg a 2/3-os többség az ezer milliárdos lopáshoz. O1G kiadta neki az ukázt hogy be kell jönni szavazni. Ennyi.
karma1
@Peller Anikó: Megerne egy ellenzeki erdeklodo kerdest, hogy vajha m i a turoert kapott oltast ez az 50 koruli, amugy egeszsegesnek kinezo faszi?
Egyes polgarmestereknek majdnem le kellett mondaniuk a posztjukrol, mert a raszorultakkal egyidoben oltatta be magat.
karma1
@Málna: Nezz mar ra, te szerencsetlen! Ez a pali 65 ev feletti, halmozottan betegnek nez ki? Meg a kismamakat is joval kesobb kezdtek el oltani, mert a koruk szerint nem jarna neklik oltas, ok viszont halmozottan veszelyeztetettek! Vajha kismamanak nez ki?
Nem kell valaszolnod, mert ujabb hulyesegre nem vagyok kivancsi!
Aki Én
@ómió: Ki mondta neked, hogy Dobrev tünetekkel utazott?
Aki Én
Elszámolta a napokat, érted?
Még jó, hogy nem esett teherbe.
Emmersson71
@Aki Én: "seqqnyalástól nem lehet teherbe esni, nyugtatta meg Kásler Becsót"
karma1
@Peller Anikó: Koszonom a javitast - valoban 7 hetrol beszel - de erdekes modon nem azt mondta, hogy "a masodik oltast is megkaptam, es ezert azt hittem hogy vedett vagyok", hanem felrebeszel.
Pont o tudna dolgozni home office-bol is - ki a franc kivancsi a szemelyes jelenletere? (na ja, a virtualis nyomogatos gombot meg nem tudtak megszerkeszteni - ujabb feladat a rogantonyonak, aki kifejlesztette - kb a Microsoft utan 5-6 evvel az elektronikus alairast - ), szajmaszknak nyoma sincs korulotte, es EGYORAS DRIPPING SINCS ! Mert az infuzionak az o eseteben nem kellett gyorsnak lennie, mert nem volt vegleg kiszaradva - ha viszont egy gyogyszerkoktelt kapott, azt meg siman benyomhattak volna a venajaba! SEMMI sem "ul" a mondandojaban!
Azert en emlekszem eleg elenken arra, amikor az oreg Ruboczkinak meg haldokolva is, oxigenpalackkal is be kellett mennie szavazni, amikor orban kiadta a parancsot 2015-ben a sajat rendelete feloldasara, amikor a vasarnapi boltzar eltorleserol kellett szavazni. Az oreg kdnp-s nehany nap mulva meg is halt.
Igaz, a maffia sem turi a finnyaskodast...:(((((
karma1
@Aki Én: 10.37: Behaltam! Hat tenyleg jo, hogy nem esett teherbe - bar akkor legalabb ertheto volna az oltasa, mint veszelyeztetett "kispapanak"...:) En nem valaszolok ennek a szerencsetlen omionak, mert ez a hulye csak a fideszes pamfleteke olvassa, abban meg az vo't, hogy a Klara fertozte meg egesz Magyaroszagot ! Ha ezt kell mondania, akkor ezt kell mondania, - hagyom, hadd rohogtesse ki magat...:) Ne etesd a trollt, mert meg azt hiszi, hogy o lekvar lett - pedig csak beengedtek ide posztolni...:)
Peller Anikó
@Emmersson71: Viszont telefonon lehet. Bár elég törős.
balos
@karma1: Ímádóm a fideSSes trollokat,mert legalább a hétköznapi emberek is értik,hogy milyen különbség van a seggen ülés és a térden nyalás között!
Giovanni Alba
Egy kis értetlenkedés. Rendben, a keddet kimagyarázta, szavazás után szaladt a kórházba tesztre, és ekkor lett hivatalosan fertőzött. Röhejes, az igaz, de magyarázat, de mintha a gulyás azt mondta volna, hogy ezért nem kellett tesztelni a kollégákat. Úgy tűnik eléggé félvállról veszi a problémákat, ha elhiszi -na jó, nem hiszi, de mondja- hogy valaki akkortól fertőz amikortól papírja van róla, de azért a gondolkodó ember tudja, hogy már a tünetek megjelenése előtt is fertőzhet, és azt is tudjuk (na jó, nem tudjuk, de sejtjük), hogy a parlamenti folyosón és a büfében, ahol nem készülhetnek kínos fényképek, ott bizony élvezik a szabadságot. Ebből kiindulva egy héten keresztül terjeszthette a kórt.
De hát, a közmondás szerint, cigányon nem fog az átok. (NEM rasszizmus, közmondás, és a cigánypecsenye sem lesz romahús, a cigányútra ment is meg fog maradni ebben a formában. A cigánymeggy is. Ha azt mondja az illető, hogy ő roma, és nem cigány, akkor meg ehhez az egészhez semmi köze nincsen)
gina
Ebből is látszik az a nagy fidesz IQ. vissza velük az iskola padba,, OV kutya tanitványai, ennyit is ér ez a fidesz patkány banda
solidedge
Megpróbált másokat hülyének nézni, de ő maradt a hülye. Ki veszi be ezt a maszlagot?
gina
@ómió: Ne beszélj mellé te patkány. látszik a magas fidesz IQ.. ami nektek nulla
gina
@Aki Én: Hagyja ezt a fidesz patkányt(@ómió) az ö viziója is olyan mint amit szekta főni mond,, buta fidesz hajlongó
gina
Ezt próbálja meg egy halandó vagy ellenzéki, vagy kényszermunka vagy 5-6 mille büntetés. ez a fidesz banda becsülete
kissé felnőttem
@karma1: a fideszes ficsurok féltik a seggüket.ja de lehet hogy a pénzüket ettől is jobban
simmering73
És ilyen hülyék vannak felelős pozicióban.
kereső
"Egy üde színfolt Budapest közepén

– így hirdeti magát honlapján a Bp Design Hotel & Apartman (továbbiakban csak: BDHA), egy több szempontból is figyelemreméltó belvárosi szálláshely-komplexum.

Noha a VI. kerületi Nagymező utca 66. szám alatt lévő, a társasház különböző ingatlanjaiból kialakított szálloda különböző adatok szerint már évek óta működik, e tevékenység egészen most decemberig, tehát a 24.hu érdeklődéséig ismeretlen volt a kerületi jegyző előtt. Annak ellenére, hogy a legális működéshez szükséges kereskedelmi engedélyt neki kellene kiadnia, csakhogy ilyet a szállodát működtető vállalkozás nem kért korábban.

A cég egyébként az az Ublot Kft., amelynek egyik tulajdonosa a Fidesz Nógrád megyei országgyűlési képviselője, Becsó Zsolt."

A cikk 2020-as.FideSS-es, tehát nem lóg ki a sorból.
Becsó meg 53 éves, közgazdász .Valaki irta itt, hogy nem soron kivül kapta az oltást. Akkor, hogy is van ez???
Málna
@karma1: Február óta oltják a 65 év alatti krónikus betegeket is. Nincs olyan kommented, ami ne lenne tele kamu állításokkal. Mire jó ez?
karma1
@Málna: Ha elolvastad volna figyelmesen a cikket, akkor egy RENDSZERESEN SPORTOLO, egeszseges emberrol beszelunk, - nekem ne dumalj, hogy februar 25-e ota oltjak a 65 ev alatti BETEG embereket! SZOVEGERTELMEZES!
karma1
@kereső: A malna irta, hogy nem soron kivul kapta az oltast, hanem "mint 65 ev alatti BETEG ember" (En meg azt allitottam, hogyha 7 hete kapta az oltast 53 evesen, EGESZSEGES, magat sportembernek definialo emberkent - akkor valaki hazudik!
Az a Nagymezo utcai haz pedig nem "sokretu szalloda", hanem egy jolmeno kupleraj, akikkel mar rengetegszer meggyult a baja az illetekeseknek...Csodalkoztam volna, hogyha nem fideszes erdekeltsegu lenne a kupi.
ómió
@Aki Én: A "kronológia", már, ha érted, mi az!
ómió
@gina:Te ne hazudozz itt, mocsokbolsi fajgörény! Ezzel is telehazudtátok a kiberteret, mert a lopáson kívül csak ahhoz értetek!
Málna
@karma1: Van egy rakás krónikus betegség, amivel simán lehet sportolni. Sőt, ajánlatos is. Miért nem gondolkozol kicsit, mielőtt leírsz valamit?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.