A Pécsi Járásbíróság elkobozta a Sümegi Járóbeteg Szakellátó Központ vezetőjének, Szabó Krisztinának, Végh László sümegi fideszes polgármester élettársának hamis érettségi bizonyítványát – írta meg a Magyar Hang. A Magyar Narancs írta meg, hogy korábban a 6000 fős kisváros ellenzéki vezetője, Kovács Mihály (Élhetőbb Városért) tett feljelentést közokirat-hamisítás gyanúja miatt. A rendőrség tavaly házkutatást tartott, és lefoglalta Szabó érettségi bizonyítványát, mivel a gyanú szerint 2011-ben és 2018-ban is jelentkezett egyetemi képzésre, de ezekhez hamis érettségi bizonyítványt nyújtott be. A nyomozás február 17-én lezárult, és kiderült, hogy az érettségi bizonyítvány valóban hamis. De ennek ellenére március 2-án Végh László a sümegi kistérség vezetőjeként – a járványhelyzeti intézkedések miatt egyeztetések nélkül, egyedül döntve – 861 ezer forintról több mint 1,6 millió forintra emelte Szabó fizetését.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: human
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Nagyon értékes lehet a hölgy szaktudása ami ennyit megér nekünk, és ezt éles szemmel felismerte a sümegi fideszes polgi! Az a fránya érettségi pedig minek, és minek az ilyen felhajtás körülötte! Legyen elég az, ha a szakmai előmenetele és szerteágazó ismeretei a tudományos szaklapokban való publikálásban, és a gyakorlati munkájában is bizonyítottak.
dr préditákor
Nocsak nocsak... A kis mohó polgimester és az ő ílettársa...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.