A közösségimédia-vonatról nincs leszállás!

A cibakházi betörő akció közben leült Facebookozni – A keresési előzmények alapján buktatták le a rendőrök
Fotó: Pexels

A szerdai napon azzal hívták fel az illetékes rendőrséget Cibakházán, hogy valaki bement az egyik helyi kft. udvarára az elmúlt napon. A 444.hu cikke szerint a betörő az irodaház pincelejárójának ajtaját kiszakította, de a pincéből nem vitt el semmit, majd a főépület egyik ablakát egy helyszínen talált péklapáttal betörte, és az ablakon át bemászott. Átkutatta az irodahelyiségeket, és végül alkoholt meg egy sárga párnahuzatot vitt magával. 

A kiérkező rendőrök hamar észrevették, hogy az irodában a számítógép be van kapcsolva. Így a nyomozók megnézték a böngészési előzményeket. Ebből az derült ki, hogy a bűncselekmény elkövetésének ideje alatt 60 percen át használta a közösségi oldalát egy cibakházi lakos, aki semmilyen módon nem volt kapcsolatba hozható a kft. tevékenységével, ügyfélkörével.

Ez alapján a rendőrök elfogták, és a Tiszaföldvári Rendőrőrsre előállították a 22 éves cibakházi felhasználót. A gyanúsítotti kihallgatásakor a férfi semmit sem tagadott, és részletesen beszámolt a tetteiről. Az eltulajdonított italokat később megitta, a párnahuzatot pedig elégette. Lopás miatt folyik eljárás.

Forrás: 444.hu
Fotó: Pexels

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.