A Népszava cikke szerint a kuratóriumi tagok havi mintegy 1,3 millió forintot keresnek, de a felügyelőbizottság tagjai sem panaszkodhatnak.

Rendesen megszedik magukat: ennyit keres havi szinten Vidnyánszky és az SZFE kuratóriuma
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

A Demokratikus Koalíció megszerezte az SZFE kuratóriumi tagjainak díjazásáról szóló adatokat – jelentette be a párt ferencvárosi és józsefvárosi országgyűlési képviselőjelöltje. Manhalter Dániel csütörtöki, online sajtótájékoztatóján úgy fogalmazott, hogy az SZFE kuratóriumában is a fideszes kegyenceket tartják ki közpénzből – írja a Népszava.hu.

Vidnyánszky Attila kuratóriumi elnök, valamint Világi Oszkár, Rátóti Zoltán, Lajos Tamás László és Bacsa György kuratóriumi tagok havi 1,3 millió forintot kapnak.

– közölte Manhalter Dániel.

Hozzátette, Windisch László felügyelőbizottsági elnök havi 780 ezer, míg Nemcsák Károly és Szapáry György felügyelőbizottsági tag havi 650 ezer forintot kap; szintén havi 650 ezer jár a vagyonellenőrként dolgozó Martonyi Zoltán jogásznak.

Forrás: Népszava.hu
Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

18 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ébresztő2022
Kár volt ráklikkelnem erre a cikkre. Eleve hányinger kerülget, ha meglátom a képét a rogán szemű Vidnyászkynak vagy a vidnyászky szemű Rogánnak! Na de a fizetésük hallatán már tényleg hánynom kell...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ómió
Miért? Az efftársak annakelőtte "társadalmi munkában" végezték?
nezelodo
Lássuk be kifizetődő a határon túli címke, ahogy kifizetődő volt némelyiknek ott a korábbi rendszerben letagadni a származását, és kiszolgálni a rendszert.
kissé felnőttem
lesz ám még belőlük koldus csak alamizsnát meg nem fognak kapni
justhpeter
A kuratóriumi tagok számára nyilvánvalóan a NER kifizetőhelye az alapítvány. Ameddig a NER lesz, addig a kifizetőhely marad.
DR Eric CARTMEN
Nagyferó Kossuth-díj, ezeknek milliós fizu, -- kifizetődik a seggnyalás.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.