Az utóbbi időben őt ért fenyegetések miatt nem voltak könnyű napjai Kálmán Olgának, most azonban fellélegezhet. 

Elfogta a rendőrség Kálmán Olga zaklatóját – Így reagált a hírre a politikus
Fotó: Kálmán Olga/Facebook

A DK elnökségi tagját nemrégiben a közösségimédia-oldalain egészen komoly fenyegetések érték. Ráadásul nemcsak az ő személyét, hanem a családját is érintette a verbális fenyegetés. Az alábbihoz hasonló agresszív üzeneteket kapott a zaklatójától:

Le kéne vágni a fejedet, ki kéne irtani az egész családodat a le- és felmenőiddel együtt, te szemét nemzetellenes gyűlölködő rohadék. Van pofád így beszélni a mi drága miniszterelnökünkkel, te sz.rházi, leköpnivaló, hazaáruló, k.rva, strici.

Kálmán feljelentést tett a rendőrésgnél az ügyben. A Blikk.hu értesülései szerint pedig el is fogták az 53 éves V. Gábort annak győri otthonában. A nyomozók lefoglalták azt a számítógépet, amelyről a férfi – az édesanyja közösségi profilját használva – a fenyegető üzeneteket küldte.

Így a politikus végre megkönnyebbülhetett, ezt pedig egy posztban meg is osztotta a világgal:

Megmondom őszintén, nagy megkönnyebbülést érzek, hogy a rendőrök megtalálták a zaklatót, és remélem, hogy ennek talán visszatartó ereje is lesz a jövőben! Mert élhetünk egy normális, gyűlöletmentes országban is, miért tennénk tönkre. Ma már végre a kerttel is tudtam foglalkozni és segítőm is akadt.

Forrás: Blikk.hu
Fotó: Kálmán Olga/Facebook

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.