„Iszonyatosan, minden elképzelést felülmúlóan gyűlölöm a baloldalt" - mondta a férfi, aki lefejezné Kálmán Olgát.

A Blikk találta meg a lefejezéssel fenyegető férfit, aki egy kertes házas övezetben, idős édesanyjával él Győr központjától nem messze.

A férfi többek között fejlevágással, felgyújtással és családja kiirtásával fenyegette meg hosszas üzeneteiben Kálmán Olgát, a DK politikusát

– tudta meg a Blikk. A lap utolérte az 53 éves férfit, aki ezúttal sem rejtette véka alá az érzéseit.

Iszonyatosan, minden elképzelést felülmúlóan gyűlölöm a baloldalt. Nem titkolom, rengeteg politikusnak írtam már mérhetetlenül mocskolódó, gyűlölködő levelet. Kálmán Olga csak az egyik a sok közül. A családban mindenki jobboldali, de messze én gyűlölöm a legjobban őket, köztük Kálmán Olgát is

– mondta V. Gábor a Blikknek.

A férfi azt mondta a lapnak, hogy a DK politikusának azért írt a Facebookon, mert a tudakozó nem tudott neki elérhetőséget adni hozzá.

A baloldal mérhetetlen gyűlölködést folytat ellenünk, jobboldali érzelmű emberek ellen, és ezt nem lehet tovább elviselni, kibírni és elfogadni. Nincs mitől félnem, nem követtem el bűncselekményt, csak a véleményemet írtam le. Talán drasztikusan fogalmaztam, de természetesen soha nem váltottam volna be a fenyegetést. Biztosan nem fogok börtönbe menni Kálmán Olga miatt

– magyarázta a Blikknek az egyébként rokkantnyugdíjas férfi.

A férfihez négy rendőr ment ki, elvitték a számítógépét és két telefont, aztán bevitték kihallgatásra.

Tanultam az esetből, megígértem nekik, többé nem fogok ilyet csinálni, ilyen levelet írni. Hogy bocsánatot kérek-e Kálmán Olgától? Majd ha előbb ő bocsánatot kér Orbán Viktortól a gyalázatos kijelentéseiért

– mondta a férfi.

Megszólalt a férfi, aki lefejezné Kálmán Olgát – durva, amit nyilatkozott

Fotó: Facebook

Kálmán Olga örül és hálás azért, hogy a rendőrségnek ilyen gyorsan sikerült azonosítania és elfognia a zaklatóját.

Nagyon rossz és nyomasztó érzés volt olvasni ezeket az üzeneteket, egyáltalán nem voltam nyugodt tőlük. Sok dolgot kibírok, de iszonyatosan felzaklatott, hogy a családom, a gyerekeim életével szórakoznak és a megölésükkel fenyegetnek

– nyilatkozta a Blikknek.

Kálmán Olga a feljelentéssel szeretne példát mutatni és felhívni a figyelmet arra, hogy még egy közszereplő sem köteles eltűrni az ilyen súlyos gyalázkodást.

A gyűlölet további gyűlöletet szül, és ennek véget kell vetni. Ha tudtam tenni annak érdekében, hogy ezt hagyjuk abba, akkor már mindenképp megérte

– fűzte hozzá.

Az ügyben a BRFK az életet, testi épséget, egészséget sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény bekövetkezése látszatát keltve elkövetett zaklatás vétségével gyanúsítja V. Gábort, aki szabadlábon védekezhet.

Forrás: Blikk, 24.hu

Címlapkép: Facebook

57 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
A 2002, fidesz bukás után indított gyűlölet cunami beérett.
A fidesz választási győzelmeinek alapja GYŰLÖLD A MÁST, - másikat,- AKI NEM FIDESZHÍVŐ!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
ez a v.gábor is egy shikari kategória! a fidesz frankón fölzaklatta az ütödött prolikat..
Pálinkás Pál
orbán egyik megvezetett patkánya..." Tanultam az esetből, megígértem nekik, többé nem fogok ilyet csinálni, ilyen levelet írni. "...ez aztán a bátor csávó...bevitték a zsernyákok,egyből szaros lett a gatya...
sgl
A 2002, fidesz bukás után indított gyűlölet cunami beérett.
A fidesz választási győzelmeinek alapja GYŰLÖLD A MÁST, - másikat,- AKI NEM FIDESZHÍVŐ!
sgl
@sgl: Közvetve valójában így gyilkol a fideszmaffia és keresztapái!
Elhintik, agybemossák a gyűlöletet és az kitör a húgyagyu fideszvakhtű idiótából, és elkezd ámokfutni.
Horizont
Sürgősen kéne neki egy pszichiáter. És igen is pár hónapot börtönbe kéne dugni, hogy tanuljanak belőle. Most tényleg azt hiszi egy ígérgetéssel le is rendezi ezt? Tényleg azt hiszi csak a véleményét mondta el??? Várnám, hogy megszólaljon orbán vagy a kommunikációs emberei, hogy ezt azért mégse hogy a politikus családját nem fenyegetjük megöléssel stb. De síri csend. Tehát helyeslik. Addig amíg nem ők kapják a fenyegető üzenetet.
ómió
Viszont tudjuk, egyik "illetékesük megmondta": ők sokkal jobban gyűlölnek bennünket...!
Yoda69
Ez nem jobboldali szavazó, hanem elmebeteg barom, aki 50 evesen meg az anyjával el.
kissé felnőttem
első számú felelőse ennek lehet sokaknak nem tetszik de orbán rendszere, amit belevetett az meg a gyűlőlködés alapból egy fura figura telitve kommunista párttag funkcionárusi körrel aztán vélemény megszólalása az lapátra való mert a mások véleménye az nincs az nem lehet, az rossz. amennyi bünt elkövetett az ország népe ellen a világ összes papirja megtellene de aki vak azon segíteni nem is lehet, oszt mindent ami a nép vagyont illeti akár sajátja lenne.. Pazar létet csak a sleppje élvez és ilyen vakok alakulnak mint ez a pasas. Remélem este még nem engedik ki a rendőrök. mert akkor itt már egy következményektől mentes ország lesz.
sgl
Hvg-ről 1 komment:
"Iszonyatosan, minden elképzelést felülmúlóan gyűlölöm a baloldalt."

Ilyeneket arab terroristák szoktak mondani a búcsúvideójukban, mielőtt felrobbantják magukat egy civilekkel, nőkkel és gyerekkel teli kávézó teraszán vagy egy buszon.
Miután egész életükben - kisgyerekkoruktól fogva - mosta az agyukat a gyűlölettel a gyűlölet-imámjuk, az összes vallási-politikai vezetőjük, és persze a családjuk.
Orbán fanatikus gyűlölet-zombikká, dzsihádista terroristákká változtatta a legnagyobb híveit.

Fognak ezek ölni is, nyugi, ez is bevallja magától nem a maga ura, hogy a téboly rángatja.
Egy békés, közép-európai ország lakosságának egy részét átváltoztatta akár ölni is képes zombikká. Ez nagyobb társadalmi rombolás, nemzetrombolás, összességében nagyobb kár, mint amit a szovjet vagy török megszállás okozott ennek az országnak. Ez még legjobb esetben is évtizedekig kitartó rémálom, tömegpszichózis, gyűlölet, akik ma élnek ebben az országban, azok egész életét ebben a borzalomban, ebben az Orbán által szétbaszott társadalomban, a cinikus hatalmi számításból kreált mesterséges hideg polgárháborúban kell leélnie. Orbán a Gyűlöletországgá változtatta Magyarországot. Orbán több kárt okozott a hazámnak mint sok külső ellenségünk az elmúlt ezer évben.
Horizont
Ennek a rokkantnyugdíjasnak semmi haszna nincs orbán rendszeréből. Megnézném mennyi a nyugdíja. Az anyjával él tehát nem tud még saját lakást se felmutatni. Ezek tarták életbe orbánt és ez nagyon szomorú. Nem érzi, hogy a hatalom leszarja a kisembereket. Ő csak gyűlölködik, utálkozik, mert ezt hallja állandóan. orbán szavazótábora önálló gondolatok nélkül. Erre nem lennék büszke orbán nevében.
Eszembe jutott még a "savazó bácsi" is.
nezelodo
Azt hiszem ezek a beteg emberek az egykori önmagukat gyűlölik, és azt hiszik ha a túloldalon lihegnek, helyrehozzák a korábban hasonló, ellenoldalon történt viselkedésüket.
Azért a vezértől bónuszként járna neki egy beutaló a sógorok elit klinikájára, ha már igy sikerült felhergelni a hülyébbeket, köztük ezt is. Vagy csak simán elhitte ez a szerencsétlen, hogy a szocik nyírták meg a rokkantnyugdíját?
sgl
@Horizont: és az őrült imádkozó énekesnő az már semmi??
Yoda69
@Horizont: Ez egy elmebeteg, ne várj tőle racionális gondolkodást. Es meg hány ilyen beteg elméjű ember lehet orban táborában? Belegondolni is rémisztő.
sgl
@Yoda69: ha bukik a fidesz és pápája akkor kiderül.
2002-ben és 2006-ban már volt előjáték, elég intenzíven növekedett az erőszak akkor 4 év alatt.
Azóta a gyűlölet agymosás 15 éve tart, biztos sokkal agresszívebbek leszen a fideszvakhitű agymosttak.
134.bátor
Megnyugtatnám ezt a faszit. Èn legalább úgy gyűlölöm a fideszt,mint ő a baloldalt!!! Mondjuk tettek is èrte.. minden politikusát,minden szavazóját!! Mint ezt a faszt is! Remélem nem vagyok vele egyedül.
justhpeter
Egyetlen épeszű megoldát látok. Amikor Orbán legközelebb megy generálszervízre Grazba, szedje össze ezeket a vakhitűeket és vigye magával őket egy kis agykontrollra. Hiszen az ő hívei és léthatóan rászorulnak.
Yoda69
@sgl: orban sokkal alattomosabb es sunyibb mint, Trump. Lathattuk Trump mire volt kepes amikor latta hogy vesztesre all. 5 halott lett a vege. Nos orban ettol sokkal gonoszabb, szerintem langba fogja boritani az orszagot ha veszit. Csak abban bizom hogy az ellenzek, es a rendvedelmi erok resen, de leginkabb észnél lesznek,
sgl
@Yoda69: bízzunk!
én 98 óta jutottam el oda, nincs az a pénz amiért fideszre szavaznék, már akkor kibújt milyen alattomos hazug gazemberek.
Akkor Pokorni és Dájcs vitte ebben a prímet.
A geczi sokat fejlődött aljasságban, de a probléma ez a mérhetetlen debil, kretén ellenzék, akik sokszor annyira ostobák, hogy ledöbbenek.
Shikari
A magyaroknak mérhetetlenül elege van már ebből az idegen szívű, mocskos, hungarofób, röfögő csürhéből és elérkezett a türelme végéhez. Innentől nincs pardon! Minden magyarellenes mocskosságra hasonló durván fog válaszolni a nemzet!
Aki Én
@ómió: te pont ilyen elmebeteg vagy. Gyáva, szar emberek vagytok! @Shikari: detto
Shikari
@Aki Én: @csak úgy...: Miért nem a liberális kurva anyátokkal beszélgettek szarháziak?
Aki Én
,,rokkantnyugdíjas férfi"
Ép testben ép lélek. Szellemileg meg pláne.

Egész elképesztően buta, aljas, idióta lehet. Egy velejéig kor s kisebbség tagja. Még az átlag fideszestől is kirívóan butább.
Ő gyűlölködhet, gyilkolászhat, de orbánt kritikával illetni nem lehet.
Mennyire torz elmére vall ez?
Totál Shikari meg ómió kategória.
Buta, aljas férgek ezek, nem emberek.
Köszönjük fidesz!
terlasz
Rokkant szegény, mentálisan. Shikarinak ő a nemzet.
ómió
@Aki Én: Megint rád tört a tetvesbolsi egód egyik másrahazudási hulláma, bolsiék fajkreténje!? Ilyenkor keresd inkább meg az elgurult gyógyszeredet, idiótája! Vagy neked már ennyi is "magas"?
simmering73
@Shikari: Ti rólatok van szó, náci pribék.
Málna
Azért a pofám leszakad, ahogy a legjobban gyűlölködő kommentelők kérik ki maguknak...:-) És van, aki tényleg azt hiszi, hogy Orbánék nem kapnak napi szinten ilyen leveleket. Eszem megáll rajtatok, komolyan...
kolnidre
@ómió: Sokkal jobban tette volna a kurva anyád ,ha inkább lenyelt volna téged.
Al X
@Horizont: 09:17 Szerintem is elszomorító, hogy OV megalázottjai ,kisemmizettjei a vakhitűek táborában találhatók. Én balga - nem lélekbúvár - azt hittem, akibe OV belerúg, az ellene fordul. Sokat kell még tanulnom az emberi lélek rejtelmeiről. (Stokholm-szindóma?)
Horizont
@Al X: Igen én is ezt hittem, de sajnos van egy szint (alatti) aki nem így látja, érzi.
Sokat kéne még fejlődni az országnak, bár úgy látom Európa túl messze van, soha nem érünk oda.
Al X
@Al X: szindróma, nem szindóma!
Shikari
@simmering73: A kurva anyádról ugass retkes libsi szarházi!
Shikari
Jövőre a libsi szarokat eltakarítjuk és vége lesz ennek a hörgő, nyüszítő szokásuknak. Vagy emberi hangon szólnak, vagy a pofájukba toljuk vissza a mocskukat!
Elég lesz egy rossz szó, patkányok!
Yoda69
@Al X: Szerintem ez valahogy összefügg az iskolazottsaggal es az IQ-szinttel.
Nem véletlen hogy orban nem támogatja az oktatás fejlesztést. Tudja jol, hogy követői az aluliskolázottak, alacsony IQ-szintűek es a ciganyok soraibol kerülnek, tisztelet a kivételnek, bar itt a propin is latjuk milyen értelmi színvonala van az orban-fanoknak, pl dubbincs vagy omijo kollegak. Az élet nagy ellentmondása, hogy ezek a rétegek szívnak leginkabb orban diktaturaja miatt, es megis istenkent kovetik a fokolompost.
Horizont
@Shikari: 11:18 Ezért a kommentért konkrétan mennyit kapsz???
istván irén
Mennyire beteg már ez az alak ezen az elme orvos sem segíthet. még jó, hogy a jobb oldal nem sarkal gyűlöletre
lampa laz
Ennek a rokkant, zakkant agyunak a rokkantnyugdíját biztos felemelte orbán, csak a többi nyomorog, mert az övékét a béka segge alá csökkentette a hőn imádott vezére. Borzasztó, h ilyen buta emberek vannak és még büszke is rá.
csak úgy....
@Shikari: akkor jövöre rád már nincs is szüksége orbánnak,ha sikerült a "libsi szarokat eltakarítani" !- végre mehecc dógozni gyözöbácsihoz a bányába... :)
Clavigo
Legalabb a " szartakarításban " jártas vagy te selejtes wc- kefe...@Shikari:
CsipkeRózsa
@Shikari: 9:45

Ez az alak képviseli a nemzetet?
csak úgy....
@Shikari: = hülyegyerek! tudod tibim, én tisztelném a tudásod és az ételmed ha lenne...
csak úgy....
@Málna: -hogy ne szakadjon le a pofád..,- "Jövőre a libsi szarokat eltakarítjuk és vége lesz ennek a hörgő, nyüszítő szokásuknak. Vagy emberi hangon szólnak, vagy a pofájukba toljuk vissza a mocskukat!
Elég lesz egy rossz szó, patkányok! " :) shikaritól a hithü párttársad tollából! :)
Shikari
@CsipkeRózsa: Ez azt mutatja, hogy a magyarok türelme véges!
CsipkeRózsa
@Shikari: A lefejezéses gyűlölködő a magyarok egyik tagja. Vele vagy egyetértő. Mindig a jobboldal a balhézó, a kirekesztő. A türelem az ilyenekhez kell.
bakcsubakka
@Horizont: Nem pszichiáter kellene ennek,hanem 10 év Szegeden ! Bevágni @shikari:,a @durbincs,meg egy többszörös gyilkos mellé!
bakcsubakka
@csak úgy...: Nagyon egyetértek!
Én személy szerint is eképpen fogok cselekedni azokkal akik rossz szándékkal vannak hozzám !
De ezek korcs görények, színjátszósak köpönyegforgatók !
csak úgy....
@Shikari: már én is türlmetlenül várom,hogy végre legyen valami fix állásod és ne a fidesz seggnyalásból tengesd a szomorkás életed! tbim ,szedd össze az eszed ..
durbincs
Nem tehet róla ez a szerencsétlen Olgika hogy magukkal van 1 szinte ? igaz ?@csak húgy..: aki @bakcsubakka: aki @sgl: ?
csak úgy....
pár év és mennyire fognak örülni a kínai elvtársak,hogy a magyar elvtársak befogadták öket,-mi az istent fog csinálni ez a jobboldali györi gyerek ,ha kiderül ,hogy orbán komcsikat telepített a szeretett hazájába!?
Béla333
Ez a győri pacák lefejezné az ellenzéki emberkéket és családtagjait, ezen oldalon meg felakasztanák a hazaáruló maffiatagokat és a híveiket.
Mégiscsak az lehet erre a megoldás, amit már többször javasoltam: békamenet és ugyanakkor, ugyanazon az útvonalon, de ellenkező irányba egy másik menet. Aztán mindenki elmesélheti a fájdalmát!
Shikari
@CsipkeRózsa: Te pedig az akasztgatós hungarofób bandát támogatod? Hát szépen vagyunk!
Shikari
@Horizont: Téged a libsik közvetlenül fizetnek?
ómió
@kolnidre: Kurva anyát keresel, bolsi szarkupac!? Tekints a magadéra, aki téged a bolsi latrinába szart és, akitől a trippeledet kaptad!
CsipkeRózsa
@Shikari: Nem tudok ilyen bandáról.
Shikari
@CsipkeRózsa: Elég itt a libsik között szétnézned.
durbincs
@Horizont: Mert maga szerencsétlen nem is tehet róla hogy akkora 50IQ-s ipari bányahulladék ? mint @Eladott Ország: ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.