„Iszonyatosan, minden elképzelést felülmúlóan gyűlölöm a baloldalt" - mondta a férfi, aki lefejezné Kálmán Olgát.

A Blikk találta meg a lefejezéssel fenyegető férfit, aki egy kertes házas övezetben, idős édesanyjával él Győr központjától nem messze.

A férfi többek között fejlevágással, felgyújtással és családja kiirtásával fenyegette meg hosszas üzeneteiben Kálmán Olgát, a DK politikusát

– tudta meg a Blikk. A lap utolérte az 53 éves férfit, aki ezúttal sem rejtette véka alá az érzéseit.

Iszonyatosan, minden elképzelést felülmúlóan gyűlölöm a baloldalt. Nem titkolom, rengeteg politikusnak írtam már mérhetetlenül mocskolódó, gyűlölködő levelet. Kálmán Olga csak az egyik a sok közül. A családban mindenki jobboldali, de messze én gyűlölöm a legjobban őket, köztük Kálmán Olgát is

– mondta V. Gábor a Blikknek.

A férfi azt mondta a lapnak, hogy a DK politikusának azért írt a Facebookon, mert a tudakozó nem tudott neki elérhetőséget adni hozzá.

A baloldal mérhetetlen gyűlölködést folytat ellenünk, jobboldali érzelmű emberek ellen, és ezt nem lehet tovább elviselni, kibírni és elfogadni. Nincs mitől félnem, nem követtem el bűncselekményt, csak a véleményemet írtam le. Talán drasztikusan fogalmaztam, de természetesen soha nem váltottam volna be a fenyegetést. Biztosan nem fogok börtönbe menni Kálmán Olga miatt

– magyarázta a Blikknek az egyébként rokkantnyugdíjas férfi.

A férfihez négy rendőr ment ki, elvitték a számítógépét és két telefont, aztán bevitték kihallgatásra.

Tanultam az esetből, megígértem nekik, többé nem fogok ilyet csinálni, ilyen levelet írni. Hogy bocsánatot kérek-e Kálmán Olgától? Majd ha előbb ő bocsánatot kér Orbán Viktortól a gyalázatos kijelentéseiért

– mondta a férfi.

Megszólalt a férfi, aki lefejezné Kálmán Olgát – durva, amit nyilatkozott

Fotó: Facebook

Kálmán Olga örül és hálás azért, hogy a rendőrségnek ilyen gyorsan sikerült azonosítania és elfognia a zaklatóját.

Nagyon rossz és nyomasztó érzés volt olvasni ezeket az üzeneteket, egyáltalán nem voltam nyugodt tőlük. Sok dolgot kibírok, de iszonyatosan felzaklatott, hogy a családom, a gyerekeim életével szórakoznak és a megölésükkel fenyegetnek

– nyilatkozta a Blikknek.

Kálmán Olga a feljelentéssel szeretne példát mutatni és felhívni a figyelmet arra, hogy még egy közszereplő sem köteles eltűrni az ilyen súlyos gyalázkodást.

A gyűlölet további gyűlöletet szül, és ennek véget kell vetni. Ha tudtam tenni annak érdekében, hogy ezt hagyjuk abba, akkor már mindenképp megérte

– fűzte hozzá.

Az ügyben a BRFK az életet, testi épséget, egészséget sértő vagy közvetlenül veszélyeztető esemény bekövetkezése látszatát keltve elkövetett zaklatás vétségével gyanúsítja V. Gábort, aki szabadlábon védekezhet.

Forrás: Blikk, 24.hu

Címlapkép: Facebook

36 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
orbán egyik megvezetett patkánya..." Tanultam az esetből, megígértem nekik, többé nem fogok ilyet csinálni, ilyen levelet írni. "...ez aztán a bátor csávó...bevitték a zsernyákok,egyből szaros lett a gatya...
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
csak úgy....
ez a v.gábor is egy shikari kategória! a fidesz frankón fölzaklatta az ütödött prolikat..
Pálinkás Pál
orbán egyik megvezetett patkánya..." Tanultam az esetből, megígértem nekik, többé nem fogok ilyet csinálni, ilyen levelet írni. "...ez aztán a bátor csávó...bevitték a zsernyákok,egyből szaros lett a gatya...
ómió
Viszont tudjuk, egyik "illetékesük megmondta": ők sokkal jobban gyűlölnek bennünket...!
Yoda69
Ez nem jobboldali szavazó, hanem elmebeteg barom, aki 50 evesen meg az anyjával el.
kissé felnőttem
első számú felelőse ennek lehet sokaknak nem tetszik de orbán rendszere, amit belevetett az meg a gyűlőlködés alapból egy fura figura telitve kommunista párttag funkcionárusi körrel aztán vélemény megszólalása az lapátra való mert a mások véleménye az nincs az nem lehet, az rossz. amennyi bünt elkövetett az ország népe ellen a világ összes papirja megtellene de aki vak azon segíteni nem is lehet, oszt mindent ami a nép vagyont illeti akár sajátja lenne.. Pazar létet csak a sleppje élvez és ilyen vakok alakulnak mint ez a pasas. Remélem este még nem engedik ki a rendőrök. mert akkor itt már egy következményektől mentes ország lesz.
nezelodo
Azt hiszem ezek a beteg emberek az egykori önmagukat gyűlölik, és azt hiszik ha a túloldalon lihegnek, helyrehozzák a korábban hasonló, ellenoldalon történt viselkedésüket.
Azért a vezértől bónuszként járna neki egy beutaló a sógorok elit klinikájára, ha már igy sikerült felhergelni a hülyébbeket, köztük ezt is. Vagy csak simán elhitte ez a szerencsétlen, hogy a szocik nyírták meg a rokkantnyugdíját?
Yoda69
@Horizont: Ez egy elmebeteg, ne várj tőle racionális gondolkodást. Es meg hány ilyen beteg elméjű ember lehet orban táborában? Belegondolni is rémisztő.
134.bátor
Megnyugtatnám ezt a faszit. Èn legalább úgy gyűlölöm a fideszt,mint ő a baloldalt!!! Mondjuk tettek is èrte.. minden politikusát,minden szavazóját!! Mint ezt a faszt is! Remélem nem vagyok vele egyedül.
justhpeter
Egyetlen épeszű megoldát látok. Amikor Orbán legközelebb megy generálszervízre Grazba, szedje össze ezeket a vakhitűeket és vigye magával őket egy kis agykontrollra. Hiszen az ő hívei és léthatóan rászorulnak.
Yoda69
@sgl: orban sokkal alattomosabb es sunyibb mint, Trump. Lathattuk Trump mire volt kepes amikor latta hogy vesztesre all. 5 halott lett a vege. Nos orban ettol sokkal gonoszabb, szerintem langba fogja boritani az orszagot ha veszit. Csak abban bizom hogy az ellenzek, es a rendvedelmi erok resen, de leginkabb észnél lesznek,
Aki Én
@ómió: te pont ilyen elmebeteg vagy. Gyáva, szar emberek vagytok! @Shikari: detto
Aki Én
,,rokkantnyugdíjas férfi"
Ép testben ép lélek. Szellemileg meg pláne.

Egész elképesztően buta, aljas, idióta lehet. Egy velejéig kor s kisebbség tagja. Még az átlag fideszestől is kirívóan butább.
Ő gyűlölködhet, gyilkolászhat, de orbánt kritikával illetni nem lehet.
Mennyire torz elmére vall ez?
Totál Shikari meg ómió kategória.
Buta, aljas férgek ezek, nem emberek.
Köszönjük fidesz!
terlasz
Rokkant szegény, mentálisan. Shikarinak ő a nemzet.
ómió
@Aki Én: Megint rád tört a tetvesbolsi egód egyik másrahazudási hulláma, bolsiék fajkreténje!? Ilyenkor keresd inkább meg az elgurult gyógyszeredet, idiótája! Vagy neked már ennyi is "magas"?
simmering73
@Shikari: Ti rólatok van szó, náci pribék.
Málna
Azért a pofám leszakad, ahogy a legjobban gyűlölködő kommentelők kérik ki maguknak...:-) És van, aki tényleg azt hiszi, hogy Orbánék nem kapnak napi szinten ilyen leveleket. Eszem megáll rajtatok, komolyan...
kolnidre
@ómió: Sokkal jobban tette volna a kurva anyád ,ha inkább lenyelt volna téged.
Al X
@Horizont: 09:17 Szerintem is elszomorító, hogy OV megalázottjai ,kisemmizettjei a vakhitűek táborában találhatók. Én balga - nem lélekbúvár - azt hittem, akibe OV belerúg, az ellene fordul. Sokat kell még tanulnom az emberi lélek rejtelmeiről. (Stokholm-szindóma?)
Yoda69
@Al X: Szerintem ez valahogy összefügg az iskolazottsaggal es az IQ-szinttel.
Nem véletlen hogy orban nem támogatja az oktatás fejlesztést. Tudja jol, hogy követői az aluliskolázottak, alacsony IQ-szintűek es a ciganyok soraibol kerülnek, tisztelet a kivételnek, bar itt a propin is latjuk milyen értelmi színvonala van az orban-fanoknak, pl dubbincs vagy omijo kollegak. Az élet nagy ellentmondása, hogy ezek a rétegek szívnak leginkabb orban diktaturaja miatt, es megis istenkent kovetik a fokolompost.
istván irén
Mennyire beteg már ez az alak ezen az elme orvos sem segíthet. még jó, hogy a jobb oldal nem sarkal gyűlöletre
lampa laz
Ennek a rokkant, zakkant agyunak a rokkantnyugdíját biztos felemelte orbán, csak a többi nyomorog, mert az övékét a béka segge alá csökkentette a hőn imádott vezére. Borzasztó, h ilyen buta emberek vannak és még büszke is rá.
csak úgy....
@Shikari: akkor jövöre rád már nincs is szüksége orbánnak,ha sikerült a "libsi szarokat eltakarítani" !- végre mehecc dógozni gyözöbácsihoz a bányába... :)
Clavigo
Legalabb a " szartakarításban " jártas vagy te selejtes wc- kefe...@Shikari:
CsipkeRózsa
@Shikari: 9:45

Ez az alak képviseli a nemzetet?
csak úgy....
@Shikari: = hülyegyerek! tudod tibim, én tisztelném a tudásod és az ételmed ha lenne...
csak úgy....
@Málna: -hogy ne szakadjon le a pofád..,- "Jövőre a libsi szarokat eltakarítjuk és vége lesz ennek a hörgő, nyüszítő szokásuknak. Vagy emberi hangon szólnak, vagy a pofájukba toljuk vissza a mocskukat!
Elég lesz egy rossz szó, patkányok! " :) shikaritól a hithü párttársad tollából! :)
CsipkeRózsa
@Shikari: A lefejezéses gyűlölködő a magyarok egyik tagja. Vele vagy egyetértő. Mindig a jobboldal a balhézó, a kirekesztő. A türelem az ilyenekhez kell.
csak úgy....
@Shikari: már én is türlmetlenül várom,hogy végre legyen valami fix állásod és ne a fidesz seggnyalásból tengesd a szomorkás életed! tbim ,szedd össze az eszed ..
csak úgy....
pár év és mennyire fognak örülni a kínai elvtársak,hogy a magyar elvtársak befogadták öket,-mi az istent fog csinálni ez a jobboldali györi gyerek ,ha kiderül ,hogy orbán komcsikat telepített a szeretett hazájába!?
Béla333
Ez a győri pacák lefejezné az ellenzéki emberkéket és családtagjait, ezen oldalon meg felakasztanák a hazaáruló maffiatagokat és a híveiket.
Mégiscsak az lehet erre a megoldás, amit már többször javasoltam: békamenet és ugyanakkor, ugyanazon az útvonalon, de ellenkező irányba egy másik menet. Aztán mindenki elmesélheti a fájdalmát!
ómió
@kolnidre: Kurva anyát keresel, bolsi szarkupac!? Tekints a magadéra, aki téged a bolsi latrinába szart és, akitől a trippeledet kaptad!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.