Aki be van oltva, arról lepattan a vírus – írta bejegyzésében Magyarország Kormánya a Facebook oldalán Orbánra hivatkozva.

Mindenkinek van egy golyóálló mellénye vagy a háziorvosnál vagy az oltási ponton. Vegye föl, és abban az esetben nem lesz már kit megtámadnia a vírusnak. 

- írták. 

A beoltottak száma jelenleg 4 123 697 fő, közülük 2 248 775 fő már a második oltását is megkapta. Már több mint 4,7 millióan regisztráltak oltásra és 80%-uk meg is kapta azt.

A még oltásra váró regisztráltak az online időpontfoglalóban is tudnak foglalni jelenleg Sinopharm és AstraZeneca oltásokat, valamint azok, akik arról SMS értesítést kapnak Szputnyik vakcinára is foglalhatnak. 

Forrás: Facebook
Címlapkép: Facebook/Orbán Viktor

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

dr. prédikátor
vajon a világ mely országának van még ilyen hülye miniszter elnöke???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
gina
@ómió: Proli vagy de nagyon, te is egy cigány putriban születtél mint a főnid te agyhalott
gina
@Shikari: Te már belehaltál annyira korlátolt vagy
balos
Megszólalt a gecibe oltott hitler+néró!Először csak a gyújtógatásra bujtogatott aztán már a vérzivatart emlitette,most pedig a hullákon állva jó pofizik egyet!
ómió
@gina: Kiengedett téged Böszme vezéred az efftársi disznóólból, bolsiék idióta fajluvnyája, vagy csak az elmeosztályról van kimenőd?
balos
Anyádat miért veszed 1 sorba az imént le nőnapizott hőlgyel?Mondtam fordulj apádhoz,ha a fóbiádat rajtunk és a Nőkön akarod levezetni!Az ereszen még van helyed miután megtojoztak a kibaszovos testvéreid!
kissé felnőttem
harci kacsa vagy harci kakas párbalyozni ? akarsz trotty vagy hozzá félted a tikszarosat én nem de nem is loptam hé

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.