Reagált Facebook oldalán Karácsony Gergely, miután a The Economistnak tett nyilatkozatát többen kifogásolták.

Elnézést kért Karácsony Gergely, amiért lekövérezte Orbán Viktort
Kép: Facebook/Orbán Viktor 

Fontos is, hasznos is, megtisztelő is olyan jelentős orgánumnak nyilatkozni, mint a világszerte befolyásos The Economist. A lap újságírója a velem készített interjúban sok más mellett azt is végigvette, miben különbözök én a miniszterelnöktől.

- kezdi bejegyzését a budapesti főpolgármester.

Arra jutottunk, hogy szinte semmiben nem hasonlítunk, ám ekkor, az elvi, elkötelezettségbéli, stílusban megmutatkozó különbségek mellett tettem egy viccesnek szánt megjegyzést a testalkatunkból fakadó különbségekre is. Rossz vicc volt, nem kellett volna.

- írta annak kapcsán, hogy lekövérezte Orbánt.

Mert tudom, ilyennel nem viccelünk, ez nem lehet része a politikai vitáknak, mindenkinek kijár az alapvető tisztelet. Sajnálom, hogy az a látszat keletkezhet most, mintha ezt nem tudnám, pedig nagyon is tudom, és ehhez tartom magam. Elnézést kérek mindazoktól, akik a rossz tréfámat sértőnek találják, igazuk van.

- mondta annak kapcsán, hogy sokan nem értettek egyet azzal, hogy a testi adottságai miatt tett megjegyzést a miniszterelnökre.

Nem beszélve arról, hogy a visszafogottság amúgy is indokolt, hiszen magam is egyre kevésbé sikeres küzdelmet folytatok a vékonyság megőrzéséért.

- tette hozzá.

Az eredeti bejegyzést alább nézheti meg:

Fontos is, hasznos is, megtisztelő is olyan jelentős orgánumnak nyilatkozni, mint a világszerte befolyásos The...

Közzétette: Karácsony Gergely – 2021. május 7., péntek

Forrás: Facebook
Címlapkép: MTI/Koszticsák Szilárd

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nezelodo
Ezek után csak azon csodálkoznék, ha Orbán troll-farmjának lakói is bocsánatot kérnének azért a sok NER-es köpködésért, amit vele szemben megengedtek maguknak, mint "igaz magyarok". Amúgy Orbán nem pocakos, csak hordón szárítják az ingeit, pálinkáshordón.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
Tüntesd ki Geri! Tudod! Úgy ahogy Tarlóst is kitüntetted!
istván irén
nem kellett volna! kövér puffadt disznó csak ő tehet róla sportolna inkább és ne zabálna
magyar1
Ne ítélj, hogy ne ítéltess! Ez Orbánra is igaz, egyszer azt mondta még fiatal korában, hogy ki nem állhatja a pocakosokat, most már ő is az lett. De Karácsony is lehet még mire ennyi idős lesz.
Málna
Rezeg ugyan a léc, de ennyi vicceskedés még belefér - és végülis igazat mondott. A bocsánatkérése pedig rendkívül szimpatikus. Azt hiszem, Karácsony az egyik legintelligensebb politikusunk.
Málna
@magyar1: Ezt a pocakos tábornokokra mondta.
karma1
Azert a Cinege se volt egy slank pasi,...:) Es hat Karacsony egy uriember - azzal egyutt nezzuk mar a tenyeket: allitolag orban viktor egy "utcai harcos" (ezt o mondta magarol, o pedig nem hazudik) , hat nem egy Hogan Hulk alkat, viszont dolgozhatna az alakjan - ha valakinek, akkor neki az Isten osszes kedvezmenye, penze, edzoterme, dietetikusa, orvosa, szoval MINDENE megvan, hogy aztan ne ugy nezzen ki, mint egy hizott diszno!
Vagy lehet, hogy Puskas Ocsire akar hajazni? Bizony, Ocsi bacsi igencsak sorpocakot eresztett elete vegere, dehat O mar akkor nem 57 eves volt, mint a kedves vezeto!
Es az sem mellekes, hogy Ocsi bacsi pocakosan is ugy jatszott, mint fenykoraban - mig ugyanez a kedves orban basirol nem mondhato el!
Béla333
Ha megbocsájt neki a maffiavezér, akkor mint a Keresztapa című filmben láttuk - kezet is csókolhat neki.
RonaGyuri
igen alábecsülte; mert nem kövér, hanem egy gusztustalan dagadt disznó! =))
Yoda69
Elnezest kerni tudni kell.
orban meg nem kert bocsanatot a kozel 30 ezer covid halottert.
Pálinkás Pál
nos karácsony ellenzéki szavazókat veszít...tényleg egy ilyen pipogya szarjankót akartok:...? ez az ország megérdemli orbánt...
Clavigo
Miért,,mi a baj ? Nem dagadt a Harcsapofájú ?? Dehogyisnem...
ESCOBAR
Mea culpa, mea culpa, mea maxima culpa!
nezelodo
Ezek után csak azon csodálkoznék, ha Orbán troll-farmjának lakói is bocsánatot kérnének azért a sok NER-es köpködésért, amit vele szemben megengedtek maguknak, mint "igaz magyarok". Amúgy Orbán nem pocakos, csak hordón szárítják az ingeit, pálinkáshordón.
namihami
Nem értek egyet azzal, hogy a Karácsony az Orbán kinézetén gúnyolódik. Ez már nem kellene, hogy az ő szintje legyen.
De, a sorozatos ""orbáni jótétemények"" azért valahol (ha nem is lenne szabad), de mint azon, akin csattannak, azért ad némi magyarázatot. És ez a köznépre is, mint ""vox populi"", szintén igaz.
Nessy
@namihami: Őszintén szólva , mikor tegnap este elovastam, hogy a főváro9s és a kerületek önkormányzati kompenzációja = 0 forint, miközben a kedvenc városai élén Debrecennel, milliárdokat kaszálnak félév alatt másodszor, nem voltam nagyon jól nevelt a jelzőket, és a cselekvésekre való felhívás tekintetébe!
jesz
Karácsony ezt a bocsánatkérést már baszhattya...ami elhagyja az ember száját, az bizony "el van hagyva"..örökké a sértett fülében marad...

engem például érdekelne, hogy Orbán miért engedte el így a kilókat? biztos vagyok benne, hogy nem jókedvében...valami más oka lehet...de nem az, amit sóherrobi is mondott, hogy mázsa alatt nem ember az ember..(népi bölcsesség)
Sámannus
Nagy tévedés Gergőkém. Nem Kövér hanem pohos! Ez nagy különbség.
134.bátor
De úriember módjára elnèzèst kèrt!! Egy fideszes soha nem tette volna meg!!!
Aki Én
@Málna: @magyar1: a pocakos mini elnök szebb, mint a pocakos tábornok.
Most Kövért kellene leorbánozni, és egál van.
CsipkeRózsa
Most először már én is azt mondom Karácsonyra, hogy hülye!
Miket mondtak őrá Orbán és összes pofázó-felelősei, ráadásul hazugságokat, persze utólagos bocsánatkérés nélkül.
Béla333
Geri!
Megbocsájtott a Capo di tutti Capi (- avagy a "Főnökök főnöke")?
Kézcsók megvolt?
Annyira ideges vagyok, hogy rendeződik-e a viszonyod a maffiával. Persze csak a fővárosiak érdekében...
Giovanni Alba
@CsipkeRózsa: ma, 14:41
Mondanak sok mindent, okosat és bölcset. Az egyik szerint egy bizonyos szint fölött nem megyünk egy bizonyos szint alá. Aztán van még aki azt vallja, hogy az acsargó hörgésre a legjobb válasz a higgadt nyugalom, amikor nem veszed fel az eléd dobott kesztyűt, mert nem tartod magadhoz méltónak. Nem vágsz vissza heves indulattal, kivárod a megfelelő pillanatot. Ha ugyan olyan stílusban, ugyanazokat az eszközöket használva válaszolsz a sértegetésre, akkor mi különböztet meg tőle? Van olyan bocsánatkérés, amivel könnyedén vérig lehet sérteni valakit. Mit is mondott Gergő? 01G elsősorban a vidékre támaszkodik, totális kontroll alatt tartja a pártját, stadiont építtet a falujába. Valamint hozzátette, hogy míg a szóbanforgó alacsony és kövér, addig ő magas és vékony. A kövérezésért bocsánatot kért, tehát a többi helyénvaló.
CsipkeRózsa
@Giovanni Alba: Igazad van, a lényeg a többi volt.
moareka
Karácsony egy úriember, meg abban is, hogy elnézést kért... pedig csak a valóságot mondta...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.