Akár 10-15 százalékos áremelkedéssel is számolhatnak azok, akik külföldi üdülőparadicsomban tervezik a nyaralásukat – derül ki az ATV összeállításából.

Nyaralni ugyan lehet menni, de nem lesz olcsó – ekkora drágulással kell számolni

Horvátország és Magyarország elfogadja egymás védettségi igazolványait, vagyis szabadon mehetnek a horvát tengerpartra a beoltott magyarok. Ilyen megállapodás eddig Szerbiával, Montenegróval, Szlovéniával és Bahreinnel született. A tárgyalások Görögországgal jelenleg is folynak. A Magyar Utazási Irodák Szövetségének szóvivője szerint:

a turizmusból élő mediterrán országok zöme biztosan elfogadja majd a védettségi igazolványt, ezért érdemes minél előbb lefoglalni az utakat.

Bakó Balázs az ATV-nek azt mondta:

Nyugat-Európából és a skandináv országokból nagyon komolyan megkezdődtek a lekötések, ezért várhatóan kevesebb hely lesz.

A felkapott üdülőparadicsomok esetében akár 10-15 százalékos emelkedés is elképzelhető, de akciókkal is csábítják az utazókat mondta Kiss Róbert Richárd turisztikai szakújságíró.

A belföldi turizmus július-augusztusban a tavalyi rekordot is megdöntheti egyes számítások szerint.

Forrás: 24.hu/ATV.hu
Címlapkép: Propeller

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Akinek drága vagy sokallja, az rohadjon le itthon, a valagán. Egyébként is, a sok barom ""végre kiszabadul"", mert eddig ugyebár ""be volt zárva"" és most muszáj a barmának azonnal kóborolni valamerre. Ez a vírus ugyan még szintén itt barangol közöttünk, de a hülyéjét ez már nem érdekli és nem tartja vissza semmitől.
Ugyan az is bebizonyosodott, hogy két oltás mellett is elkaphatja és hordozhatja a nyavalyát, ráadásul még terjeszti is (hiszen ő be van oltva--csak nem hülyeség ellen), de azt meg lesz@rja. Neki ugyebár --kikellkapcsolódnia--, nehogy kiégjen.
Ha menni kell--akkor (bizony) menni kell. Mint a sz@rás meg a halál.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.