Magyarországnak saját szociális modellje van, a teljes foglalkoztatottságra összpontosít, amelyhez már így is nagyon közel áll – mondta a miniszterelnök a portugáliai Portóban érkezéskor tett nyilatkozatában, ahol pénteken kezdődött az EU szociális csúcstalálkozója.

Orbán elárulta, "keresztényként" mi jelent számára egyedül problémátOrbán Viktor miniszterelnök doorstep sajtótájékoztatót tart az EU szociális csúcstalálkozója előtt a portugáliai Portóban 2021. május 7-én. A koronavírus okozta járványhelyzet, valamint az európai szociálpolitikai menetrend meghatározása szerepel az uniós tagországok állam-, illetve kormányfőinek kétnapos, nem hivatalos találkozójának középpontjában. MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

Orbán Viktor azt mondta: Magyarország munkaalapú társadalmat hozott létre, amely teljes foglalkoztatottságra, erős családpolitikára, a hazai össztermék (GDP) 5 százalékát kitevő családtámogatásokra épül.

"A rendszerünk jól működik, készen állunk arra, hogy megosszuk másokkal a vonatkozó tapasztalatainkat" – fogalmazott.

Újságírói kérdésre válaszolva kijelentette:

Magyarország számára alapvető, hogy a nőket és a férfiakat egyenlő bánásmód illeti meg. Keresztényként számára egyedüli problémát a gender, mint ideológiailag motivált kifejezés használata jelenti. A kifejezés jelentése tisztázatlan, valahol a nő és a férfi megjelölés között mozog

- közölte.

Aláhúzta: Magyarország nem kívánja összekeverni az ideológiai vitákat a nők és a férfiak közötti egyenlőség melletti szilárd elkötelezettséggel. Ezért a nemek közötti egyenlőség kifejezés helyett, a nők és a férfiak közötti egyenlőséget hangsúlyozza. Ez, a keresztényi megközelítés azonban mindig elutasításra talál – tette hozzá Orbán Viktor.

Forrás: MTI

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kissé felnőttem
ez a fazon keresztény ez lenne szociálisan érzékeny? és keresztény hát akkor te viki genderedett hülyeségről papolsz . ha még valaki elhiszi amit hazudsz ?egymagad +a 133 államtitkárostól valaki azért elárulná mit rejt ez az uj kárunkodás gender?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nessy
Ha valakinek már jogi diplomája van megtanulhatná, hogy a "gender" nem a nemi identitást jelenti, hanem a férfiak és nők tanult, és a mindenkori társadalomban elvárt viselkedését! Nem a "férfi és a nő között van", hanem minkét nem elvárt viselkedése! Amiről pl. Kövér, és Novák beszéltek a parlamentbe, mit várnak el nőktől! Gyerek szülést!
A munkahelyen az azonos munkáért azonos bért, előrejutást. Na, nálunk ez álomtitkártól kezdődik!
A szociális ellátó rendszerünkről jobb nem beszélni!
Qqberci
"készen állunk arra, hogy megosszuk másokkal a vonatkozó tapasztalatainkat"

Röhögnek is rajtad rendesen...
Qqberci
@Pegero: Amikor a tákolmány szerzője ereszkedik le egy brüsszeli ereszen...
solidedge
Amikor megtudtam, hogy Orbán keresztény kivágtam az ablakon a Bibliát.
Sámannus
Jáj de okos ez hájtündér, csupa keresztyén üldözővel veszi körül magát Muszlim, hindu kamenyista buthista meg szadista.Létezik-e még aki keresztény létére szembe megyen a pápával.?
csak úgy....
orbán-keresztény = makó-jeruzsálem ! :) orbán egy pénz és hatalomittas nemzeti hadovaláda!
a nemzetire meg különösen harapnak a birgék ...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.