„Adminisztrációs tévedés” miatt küldtek a kórházi dolgozóknak papírt, hogy lehallgathatják őket – írtuk meg korábban, de nem hittük volna, hogy a valóság ennél jóval cifrább.

Hozzájárulásuk nélkül is lehallgathatják az egészségügyi dolgozókat

Szabó Tímea, a Párbeszéd képviselője választ kapott a belügyminisztériumtól az egészségügyi dolgozók megfigyelésével kapcsolatban. Ebben pedig az áll, hogy 

nem a megfigyelés lehetősége volt a tévedés, csak az, hogy ehhez kérték az egészségügyi dolgozók hozzájárulását.

Ez azt jelenti, hogy lehallgathatják a telefonjukat, megnézhetik az e-mailjeiket, titkosan bármilyen adatot gyűjthetnek róluk. Az ügy miatt kirobbant felháborodás után az Országos Kórházi Főigazgatóság azt nyilatkozta, hogy csak adminisztrációs hiba történt, véletlenül küldték ki, nem lesz semmiféle lehallgatás. Már ez is mellébeszélés volt, hiszen azt a levelet meg is kellett előtte írnia valakinek, ami nyilván nem adminisztrációs hiba volt – írja Szabó Tímea.

Az ellenzéki politikus az alkotmánybírósághoz fordul az orvosokat, ápolókat érő hátrányos megkülönböztetés miatt.

Botrány: mégis lehallgatják az egészségügyi dolgozókat! Alkotmánybírósághoz fordulok az orvosokat, ápolókat érő...

Közzétette: Szabó Tímea – 2021. május 7., péntek

Forrás: Facebook/Szabó Tímea

Fotó: MTI/Rosta Tibor

30 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
@Horizont: gyakorlatoznak a kifundált egyetemükre...,efftársilag.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Shikari: Ó, bocsánatot kérek. Nem tudtam, hogy a szerződés- vagy bármely más irat, amelyet törvény szabályoz- annak nem kell igazodni a törvényhez, legalább hivatkozás szintjén. Ez már akkor nem a "római jog", hanem az unortodox magyar?
kereső
A mmagyar eü-ben (állami), ez volt az évszázad átverése. Az eü- szolgálati jogviszonnyal, tulajdonképpen a rendvédelmisekkkel egy kalap alá lettek véve, csökkent a bérük, csökkent a fizzetett szabadságuk- a kezük -lábuk viszont meg lett kötve. Gratulálok az intézmények vezetőinek, az orvosi kamarának külön. Jól összehozták a kormánnyal/pintérrel karöltve.
Most már csak az a kérdés, hogy ki fog dolgozni ápolóként, szakápolóként ? Ki fogja ellátni a betegeket?
Megoldódik a nagy probléma, az eü nagy rákfenéje- a beteg.
kereső
@Shikari: Ó, bocsánat. A szerződés nem a törvény, vagy valamelyik másik jogszabály alapján kell, hogy készüljön? Máris törvénysértésről beszélsz, ha a szerződés, nem a törvény szerint készült.
kereső
@Shikari: Egy szerződést hogy lehet úgy elkésziteni, aláirattatni, hogy a vonatkozó jogszabályok homályba vésznek???Ja, persze lehet- őgy, ahogyan itt történt: Zsarolással, diktátumokkal, és azzal a hazugsággal, hogy tulajdonképpen még jobb is lesz az eü dolgozóknak- és ebben nagy mértékben besegitettek a kormánynak a kórházak igazgatói, az orvos bárók. Na nekik valószinűleg jobb lett. Tudtad, hogy a szerződés, amely tévesztésen alapul semmis???
kereső
@Shikari: aszondod, hogy +nem érdekelte Őket", mert éppen azzal voltak elfoglalva, hogy ember életeket mentsenek?Na ezért aljas ez az egész "jogviszony" szerződés!
Gazella
@Shikari: Kurva anyádat ! Az pereskedés mi?? Huzz el a fenébe te agymosott hering narancs szharkari .. vissza a geci román földre!
Zsarolás miatt hallgatnak le minket !!! Hogy feltudják használni ellenünk!!!
Ostoba hering tapló román narancszsirháj seggnyaló!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.