„Adminisztrációs tévedés” miatt küldtek a kórházi dolgozóknak papírt, hogy lehallgathatják őket – írtuk meg korábban, de nem hittük volna, hogy a valóság ennél jóval cifrább.

Hozzájárulásuk nélkül is lehallgathatják az egészségügyi dolgozókat

Szabó Tímea, a Párbeszéd képviselője választ kapott a belügyminisztériumtól az egészségügyi dolgozók megfigyelésével kapcsolatban. Ebben pedig az áll, hogy 

nem a megfigyelés lehetősége volt a tévedés, csak az, hogy ehhez kérték az egészségügyi dolgozók hozzájárulását.

Ez azt jelenti, hogy lehallgathatják a telefonjukat, megnézhetik az e-mailjeiket, titkosan bármilyen adatot gyűjthetnek róluk. Az ügy miatt kirobbant felháborodás után az Országos Kórházi Főigazgatóság azt nyilatkozta, hogy csak adminisztrációs hiba történt, véletlenül küldték ki, nem lesz semmiféle lehallgatás. Már ez is mellébeszélés volt, hiszen azt a levelet meg is kellett előtte írnia valakinek, ami nyilván nem adminisztrációs hiba volt – írja Szabó Tímea.

Az ellenzéki politikus az alkotmánybírósághoz fordul az orvosokat, ápolókat érő hátrányos megkülönböztetés miatt.

Botrány: mégis lehallgatják az egészségügyi dolgozókat! Alkotmánybírósághoz fordulok az orvosokat, ápolókat érő...

Közzétette: Szabó Tímea – 2021. május 7., péntek

Forrás: Facebook/Szabó Tímea

Fotó: MTI/Rosta Tibor

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
De miért kell őket lehallgatni, megfigyelni? Mi folyik már ebben az országban???
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
@Shikari: Egy szerződést hogy lehet úgy elkésziteni, aláirattatni, hogy a vonatkozó jogszabályok homályba vésznek???Ja, persze lehet- őgy, ahogyan itt történt: Zsarolással, diktátumokkal, és azzal a hazugsággal, hogy tulajdonképpen még jobb is lesz az eü dolgozóknak- és ebben nagy mértékben besegitettek a kormánynak a kórházak igazgatói, az orvos bárók. Na nekik valószinűleg jobb lett. Tudtad, hogy a szerződés, amely tévesztésen alapul semmis???
Shikari
@kereső: Elmész eladónak. Akkor ismerd a PTK és BTK megfelelő részeit és az ágazati joggal is tisztában kell lenned. Egyébként honnan tudod, hogy milyen jogaid és kötelességeid vannak még a szerződésben szabályozottakon kívül?
kereső
@Shikari: aszondod, hogy +nem érdekelte Őket", mert éppen azzal voltak elfoglalva, hogy ember életeket mentsenek?Na ezért aljas ez az egész "jogviszony" szerződés!
Gazella
@Shikari: Kurva anyádat ! Az pereskedés mi?? Huzz el a fenébe te agymosott hering narancs szharkari .. vissza a geci román földre!
Zsarolás miatt hallgatnak le minket !!! Hogy feltudják használni ellenünk!!!
Ostoba hering tapló román narancszsirháj seggnyaló!
Shikari
@kereső: Javasoltam, hogy gondold át amit írtam. Szólj, ha valami nem világos vagy nem logikus!
Shikari
@Gazella: Miért velem foglalkozol, nem a migráncs román kurva anyáddal, akit most is prütykölsz? Takarodj vissza Romániába libsi troll és ott pofázz!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.