Gyurcsány Ferenc pénteken közösségi oldalán tett közzé bejegyzést.

Gyurcsány az "ukrán nyugdíjbizniszről": Egy erkölcstelen kormány erkölcstelen hatalmi manipulációja
Fotó:MTI/Koszticsák Szilárd

A csalás három királysága.
Van itt kérem költségvetési csalás, szociális csalás és politikai csalás egyaránt

- kezdte bejegyzését. A három évvel ezelőtt forgatott filmet is megemlíti:

Három éve talán mi forgattunk először filmet az ukrán határszélen tomboló nyugdijbiszniszről. Fogalmazzunk itt is pontosabban: nyugdíjcsalásról. Akkor azt a filmet több mint egymillió ember nézte meg. Most a Partizán forgatott egy remek filmet. A helyzet ezek szerint semmit nem változott.

Arról is beszámol, hogy:

ukrán állampolgárok tömegesen jelentkeznek be névlegesen, csalárd szándékkal, hamis nyilatkozatot téve határmenti magyar településekre, és így az ukránhoz képest hatalmas nyugdíjat markolnak fel. 

Azzal folytatja, hogy szerinte ez a Fidesz érdeke, mert:

cserébe ezek a “nyugdíjasok” választási időszakban hálásak. A Fidesz jelöltjére szavazva tartják hatalomban a kormánypárt helyi embereit azok, akik egy percet se élnek valójában ezekben a falvakban, csak oda jelentkeznek be a nyugdíjért. Kéz kezet mos.

Az alábbival zárja bejegyzését:

Egy erkölcstelen kormány erkölcstelen hatalmi manipulációja. Erre telik tőlük.

A teljes bejegyzés itt olvasható:

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI/Koszticsák Szilárd

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

magyar1
Nem értem, hogy merik ezt megtenni, hogy az ukránoknak nyugdíjat fizetnek a mi pénzünkből?
134.bátor
Èn azt nem értem,mièrt nem tesznek ellene semmit? Mármint az ellenzèk! A fidesznek ez lètfontosságú,ők leszarják a magyar nyugdíjasokat! Nyilván az EU hoz kellene fordulni,mert nem lesz változás. Nem èrdekük,hogy legyen
lampa laz
Példának, h milyen jól megfizetett a magyar nyugdíjas is ott van orbán győri rokkantnyugdíjas 'testőre' aki fejlevágással fenyegette meg Kálmán Olgát. Neki biztos nincsenek anyagi gondjai, mint sok rokkant sorstársának. Amíg ez a tolvaj csűrhe lesz hatalmon nem is fogják megszüntetni az ukrán nyugdíjak itthoni kifizetéseit bármennyibe is kerül ez az adófizetőknek. Az meg külön érdekes, h az itthoni nyugdíjasok pénzével egyéb juttatásával kapcsolatban viszont tudnak nyuggerezni, hörögni az emberek.
csetere
@134.bátor: Mielőtt ők hatalomra kerültek volna, Bajnai előrehaladott tárgyalásokat folytatott ez ügyben. A kormányváltás miatt nem tudta befejezni, ezeknek meg jól jött!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.