A portói csúcstalálkozó nem a szerződések módosításáról, vagy az átideologizált vitákról szól, hanem a tagállami tapasztalatok inspiráló cseréjéről – közölte az igazságügyi miniszter szombaton a Facebook-oldalán.

Varga Judit: a portói csúcstalálkozó a tagállami tapasztalatok inspiráló cseréjéről szól
Fotó:MTI/Balogh Zoltán

Varga Judit bejegyzésében azt írta, Magyarország egy olyan unióhoz csatlakozott, ahol a szerződések alapvetésként szólnak a férfiak és nők közötti egyenlőségről. A foglalkoztatás szempontjából a magyar kormány messzemenőkig támogatja a fizetések közötti különbségek csökkentését.

Hozzáfűzte:

ezt a szándékot a kormány nem szeretné ideológiai elemekkel felvizezni.

A bejegyzés szerint Varga Judit többi között ezekről számolt be a Magyar Nemzetnek és a Magyar Hírlapnak adott, a bejegyzésben belinkelt interjúiban.

A bejegyzés itt tekinthető meg:

Forrás:MTI, Facebook
Címlapkép:MTI/Balogh Zoltán

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Na ez is eltanulta. Ne azt nézzétek amit mondok, csak azt nézzétek amit csinálok. Isztambuli egyezmény elvetése- a bántalmazott nő meg keresse fel pszihiáterét, pszhiológusát.Tudtok is neki ajánlani, ha megkeres benneteket. Phü...köptem is nagyot.
tudode
Ez a szép teremtés hogyan tud reggelente tükörbe nézni amiatt, mert jogászként, az igazság őreként tolja a szekerét annak, aki a tagállam feladatai közé tartozó feladatokat magasról leizéli (eü, szociális ágazat, környezevédelem, stb.)!
.
Akkor amikor nem csalás/de az, hogy egy lépést nem tett annak érdekében, hogy a kedves vezetőá ne éljen vissza, a járványt kihasználva a militarizált járványkezelésével, akkor, amikor az egészségügyi-, és a katasztrófavédelmi törvény alkalmazásával kellene, na nem az un. miniszterelnöknek, hanem az echte járványkezelőhöz értőknek, ha már a 250 éves ÁNTSZ-t kiüresítette:
.
Javaslom hallgassa meg Vörös Imre, volt alkotmányjogászt, aki alátámasztja, hogy a felcsúti nemzetvezető alkotmányellenesen rongálja a bársonyfoteltől kezdve, az un.l "békeidőben" is vét a saját hazája ellen:
.
------ Magánbeszélgetés - Vörös Imre (Juszt László műsora 2021 05 06)
www.youtube.com/watch?v=oqguh-Pr0So&t=819s
-------------------------
.
Cinkos aki néme!
.
De ennyien tolják azt a szekeret, a hivatalban lévő, un. alkotmányjogászokkal együtt, amely az országot, szinte minden szinten, végveszéylbe sodorja ezt a sokat szenvedett országot!

.
justhpeter
@Qqberci: Nálad rövidebben nem tudom megfogalmazni ennek a házi szárnyas mondanivalójának lényegét.
Sámannus
@fideszes gyökér: Akkoriba még az öreg kotonfoltozó a saját termékét használta, így mint koton szökevény jutott át a selejtárun a plehes..
kissé felnőttem
de a vitátok kb tyúk volt e előbb vagy? orbán. ? ilyen meddő a téma !! Ádám akkor miért keresett feleséget ? Csupán azért mert képtelen volt másképp önmagát reprodukálni. A Nő is éppen igy van de most a szentléleket azért hagyjuk meg a vallásnak. "ideológiával nem szeretné felvizezni " akkor a liberális illiberális az szappan opera ugye Tusnádfürdőről nyomatta ide

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.