Dobrev Klára közösségi oldalán közzétett bejegyzésében írt arról, hogy Orbán Viktor nem hajlandó aláírni azt a dokumentumot, amelyben a férfiak és nők közötti egyenlőség szerepel.

Dobrev: "Orbán megint nemet mondott a nemek közötti egyenlőségre"
Fotó:MTI/Mohai Balázs

Férfiak és nők közötti egyenlőség. Orbán mintha rettegne ettől. Egyszerűen nem hajlandó aláírni olyan dokumentumot, amiben ez szerepel. Irtja mindenhonnan, hátha attól nem valósul meg.

- kezdi bejegyzését.

De belátom, van még mit tenni, hogy Magyarországon nőnek lenni ne csak a konyhát, szülőszobát jelentsen. Például le kell váltani egy olyan miniszterelnököt, akinek gondolkodása a múlt században rekedt. És ezért mindent meg is teszek!

- zárja sorait.

A teljes bejegyzés itt tekinthető meg:

Forrás:Facebook
Címlapkép:MTI/Mohai Balázs

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
És mi még mindig hagyjuk?
"Szétvertem az alkotmányt, hagytátok. Elnémítottam az Alkotmánybíróságot, hagytátok. Lefejeztem a bíróságokat, hagytátok. Megakadályoztam a legfontosabb bűnök üldözését, és ezzel megszüntettem a Legfőbb Ügyészség tekintélyét, hagytátok. A közszolgálati tévéből és rádióból fake news gyárat csináltam, hagytátok. A legtöbb kereskedelmi tévével és rádióval, a helyi lapokkal ugyanezt tettem, hagytátok. Megszüntettem a szabad és tisztességes választás lehetőségét, hagytátok. Padlóra küldtem a forintot, amit azóta is nyögtök, hagytátok. Elvettem a nyugdíj-megtakarításokat, hagytátok. Elvettem a legalacsonyabb keresetűek adókedvezményét, hagytátok. Tönkretettem az oktatási és nyugdíjrendszert, a szociális segélyezést és az egészségügyet, hagytátok. A közbeszerzéseken csak a strómanjaim nyerhetnek, hagytátok. Az EU-tól érkező egyéb támogatásokat is az oligarcháimhoz tereltem, hagytátok. Kancellárokat ültettem az egyetemek nyakára, és elüldöztem a CEU-t, hagytátok. Most szétverem a Magyar Tudományos Akadémia kutatóintézeteit – mit hagytatok nekem, hogy tudjak még rombolni?" Erre csak egy maffiózó képes , akinek nem a Magyarok felemelkedése a célja , hanem a kirablása !
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.6435-9/151600772_4189290164455849_561306437423054275_n.jpg?_nc_cat=111&ccb=1-3&_nc_sid=730e14&_nc_ohc=lcM389UNQyMAX_f_Mfm&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=00be2d99efe8c45523883121c2a2abcb&oe=60BBD900
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Málna
@Clavigo: Nem tudom, hogy jön ez most ide, de nem is érdekel.
Pokróc
Írja alá a felcsúti donkihóte keletinyitás focialista / Brüsszel ,soros ,világbank ,liberálisok ,arabok ellenség ! A Nők egyenlőek mindenhol mindig és minden tekintetben !
balos
@Málna: Milyen érdekből nem akarsz szülni?csak nem félsz?Látod a nők nem akarnak férfiak lenni,mert ők megszülik a a "saratokat"!Persze az ilyen üres telkes fejűek,még a jogot is elvennék,hogy a nő is ember!
Málna
@balos: Nem voltál kicsit sokat a napon?:-)
Málna
Naná, hogy ferdített Dobrev. Hamar kiderült.
NKF
Láttam ma reggel Klárikát a szar-tv-ben elég is volt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.