Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti képviselő szerint "hatalmas pofára esés az oltásellenes baloldalnak", hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) engedélyezte a Sinopharm-vakcinát.

Hidvéghi Sinopharm-vakcina engedélyezéséről: "Hatalmas pofára esés ez az oltásellenes baloldalnak. Hiába kampányoltak Gyurcsány és emberei hónapok óta"
Fotó:MTI/Kovács Attila

Hidvéghi Balázs szombaton a Facebook-oldalán a HírTV-nek adott interjújának egy részletét megosztva azt írta:

Hatalmas pofára esés ez az oltásellenes baloldalnak. Hiába kampányoltak Gyurcsány és emberei hónapok óta a kínai oltóanyag ellen, már a WHO is engedélyezte azt. A baloldal tehát egy hatásos és biztonságos vakcináról akarta lebeszélni a magyar embereket.

- hozzáfűzve:

kíváncsian várja, ezt hogyan próbálják majd kimagyarázni

A bejegyzés és a videó itt tekinthető meg:

Forrás:MTI,Facebook
Címlapkép:MTI/Kovács Attila

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

madlaci66
A WHO igen, de az európai gyógyszerügynökség még mindig nem. Mi abban a pofára esés, mikor arra hivatkoztak eddig, hogy nincs eddig európai engedélye? Volt? Nem. Most kaptak rá, de csak vészhelyzeti engedélyt.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
...szerintem is csak a baloldalnak hatástalan a vakcina...valamiért nem egyezik a felfogásukkal.
namihami
A minapi hírek ráadásul még arról is szóltak, hogy ez a kínai vakcina mégcsak nem is ugyanaz, mint a ""szijjártó-csoda"". Akkor ez az engedély nem is annak a Maokönnyének szól, mint amivel a Fidesz vezetése ott üzletelt, itthon oltott. Ez a hazai Sinopharma termék, az európai tudomásulvételt pedig egy másik kapta. Itt a bibi...
Rockxy
ja, hát az nagyon hiteles, ha a whohér engedélyezi a vaccínát
Rockxy
a szlávichjanó meg beismerte, hogy gyógyszerkísérlet zajlik a világban
veoh.com/watch/v142115689K743yP9b
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy már majdnem releváns kinyilatkozás

MTI: „Hidvéghi: balra akarják tolni a politikai "játékteret" Európában”

A portál szerint „Az egyre radikálisabbá váló baloldali liberális erők arra tesznek kísérletet, hogy balra tolják a politikai "játékteret" Európában - jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője pénteken.”!
A süketelésnek persze sok értelem nincs (ami esetében a megszokott), már csak azért is, hisz közismert Orbán igyekezet a szélsőjobb pártcsaládosítás terén. Azonban van egy részlet, amiben – ha nem is úgy – némi ráció: „A politikus a XXI. Század Intézettel közös konferenciasorozatának második, Jobb/közép című online rendezvényén ezt úgy szemléltette, mint egy vívópástot, amelyet hirtelen több méterrel elmozdítanak az egyik irányba, így aki korábban középen állt, a pálya szélén találja magát, beszűkült mozgástérrel.”!
Igen ebben a „beszűkült” -ben sok igazság van. Kétségtelen tény, hogy:
Az EPP-ből való eltávolításuk jelentősen BESZŰKITETTE Orbánék mozgásterületét,
Orbán próbálkozásai nem sok sikerrel jártak egy új EP frakció körül, sőt napról napra (pontosabban vétóról vétóra) BESZŰKÖLTEK a reményei,
s végül a BESZŰKÜLT – tudatállapot egyértelmű jelző Orbán elmeállapotára! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.