Hidvéghi Balázs fideszes európai parlamenti képviselő szerint "hatalmas pofára esés az oltásellenes baloldalnak", hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) engedélyezte a Sinopharm-vakcinát.

Hidvéghi Sinopharm-vakcina engedélyezéséről: "Hatalmas pofára esés ez az oltásellenes baloldalnak. Hiába kampányoltak Gyurcsány és emberei hónapok óta"
Fotó:MTI/Kovács Attila

Hidvéghi Balázs szombaton a Facebook-oldalán a HírTV-nek adott interjújának egy részletét megosztva azt írta:

Hatalmas pofára esés ez az oltásellenes baloldalnak. Hiába kampányoltak Gyurcsány és emberei hónapok óta a kínai oltóanyag ellen, már a WHO is engedélyezte azt. A baloldal tehát egy hatásos és biztonságos vakcináról akarta lebeszélni a magyar embereket.

- hozzáfűzve:

kíváncsian várja, ezt hogyan próbálják majd kimagyarázni

A bejegyzés és a videó itt tekinthető meg:

Forrás:MTI,Facebook
Címlapkép:MTI/Kovács Attila

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

madlaci66
A WHO igen, de az európai gyógyszerügynökség még mindig nem. Mi abban a pofára esés, mikor arra hivatkoztak eddig, hogy nincs eddig európai engedélye? Volt? Nem. Most kaptak rá, de csak vészhelyzeti engedélyt.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
madlaci66
A WHO igen, de az európai gyógyszerügynökség még mindig nem. Mi abban a pofára esés, mikor arra hivatkoztak eddig, hogy nincs eddig európai engedélye? Volt? Nem. Most kaptak rá, de csak vészhelyzeti engedélyt.
Nessy
@madlaci66: Politikusainknál esetenként komoly szövegértési problémák vannak.
134.bátor
Megszólalt ez is. Most sorba járulnak majd kèzcsókra a dagadthoz.
kissé felnőttem
BALÁZSKA a kormány hátulgombolós emberkéje! na értelmezd akkor amire te hivatkozol az kb olyan,hogy te tudod a kreszt (álmodban ) papirod nincs róla akkor jogtalanul veszel részt a forgalomban aljas ostoba törvénysértő módon. Hát kormányszócső igy oltottatok engedély minden nélkül kb olyan kisérleti nyúl módon mert orbán igy döntött ??? ja majd számolhat a kérdésekkel is . Ez nálad mint felesküdőtt képviselő? fel sem merült csak vakon? hát szégyenletes tetézted segitetted ja?? szállj magadra mutogas magadra és kérhetnél ám bocsánatot az ellenzéktől SZARHÁZI A HID VÉGÉN .
Nessy
@134.bátor: Miután nem tudnak, nem akarnak különbséget tenni az EMA által engedélyezett, és a WHO által javasolt "vészhelyzeti " alkalmazás lehetősége között, most aztán lehet szamárságokat mondani! Igyekszik is minden szócséplő a másiknál nagyobbat!
kissé felnőttem
@Nessy: ez nem SZÖVEGÉRTÉS már náluk, árulás a néppel szemben kalákában hazudnak
kissé felnőttem
ja balázska NEKED és a lónak tényleg pofája van ahogy irtad
Qqberci
Faszipka! Nem "engedélyezte", hanem bevizsgálta és azt mondta, hogy "vészhelyzeti alkalmazásra elfogadhatónak tartja". Ettől persze még nincs EU-s vagy másféle engedélye meg már viszhelyzet sincs. "When Sinopharm applied for emergency use with the Philippine Food and Drug Administration (FDA) in early March, the agency's director said that, as with the case of Sinovac, it would take longer to decide on Sinopharm's application because it hadn't been approved by a "stringent regulatory authority," such as WHO."
tudode
Egyáltalán tudatában van annak, hogy már megint miről beszél, akkor amikor nem egy rokon, caládtag vesztette életét a az oltás felvétele után!
.
Mint pl. két távoli rokonom, akik az oltás felvétele után lettek rosszul, és az 50 éves Édesanya után kilenc gyermek maradt magára! Az Édesanyjával együtt hagyták el ezt az árnyékvilágot!
.
Tehát ez a vészhelyzeti engedélyezés csepp a tengerben ahhoz képest, hogy
.
------ Kis János: „Ez a tragédia személy szerint Orbán Viktor lelkén szárad”
magyarnarancs.hu/belpol/kis-janos-ez-a-tragedia-szemely-szerint-orban-viktor-lelken-szarad-234434
-------------------------
.
Bővebben:
..
----- Ez a tragédia Orbán Viktor lelkén szárad”
magyarnarancs.hu/belpol/ez-a-tragedia-orban-viktor-lelken-szarad-234442
----------------------------
.
Több sebből vérzik az ország a kedves vezető covid halálozással,"is" , miközben a szerecsenmosdatókról az áldozatok tiszteletére még egy főhajtásra sem futotta!
.
Nem kell aggódni a pártitkáruk bukásra áll az életiskolájában, megdolgozott/zik érte, miután már belátja, hogy rádől mindaz amit vétett saját országa ellen a rendvédelmisek korengedményes nyugdíjának elvételétől az un. háború idején szokásos különleges jogrend elrendeltetéséig, hosszú a lajtrom!
Pálinkás Pál
nem kell figyelni rájuk...a gyengeelméjű híveiknek nyomják ezt a dumát...normális ember tudja...a WHO nem hatóság...nem engedélyezhet semmit...
Eladott Ország
Az a vakcinatáblázat nem volt pofára esés, a fidesz seggéből kilógó fejű, nagyon okos barom! Aki nem hitte el Gulyás Gergelynek, hogy „a Sinopharm jobb, mint a Pfizer, és a Szputnyik a legjobb”, annak tessék, itt van a „bizonyíték”:
cdn.shortpixel.ai/client/to_webp,q_lossy,ret_img,w_1969,h_1969/https://kolozsvaros.com/wp-content/uploads/2021/04/hatekonysag.jpg
Az nem normális, hogy a jogászok szégyene, Orbán csicska/csinovnyik papagája, Gulyás Gergely mondja meg, mi a vakcinák hatékonysági sorrendje, sem az, hogy a kormány Facebook-oldalára löknek fel egy állítólag bizonyító erejű, ámde súlyosan hiányos, ránézésre is politikai célokat szolgáló primitív táblázatot. Szánalmas vergődés. Saját szavazóiknak megfelelő "táplálék",szellemi színvonalukhoz igazítva. Nem fogy a kínai és az orosz vakcina, így csináltak egy kis kedvcsinálót hozzá. Pfizer ennyire rossz, akkor az idős embereket, egészségügyi dolgozókat, és a pedagógusokat miért azzal oltották első körben? Szándékos népirtás?
Eladott Ország
"Az a nagy helyzet, hogy egérkaki lett a Fidesz palacsintában. Narancslekvár helyett. Európa elég finnyás, nem kell nekik a trutymós palacsinta: pedig milyen jól kisütötték Orbánék azt, hogy melyik nagyon okos, nagyon kedves és nagyon dörgölőző pajtásukat tuszkolják be az Európai Parlament bizottságaiba. Nem jött be, elvtársak, mert ott nem a három bölcs majom ül. Tudják, amelyik nem lát, nem hall, nem beszél. Hidvéghi Balázs, a Fidesz EP-képviselője elbukott az Európai Parlamentben. Abba a LIBE-bizottságba akart menni alelnökként szimatolni, amelyiknek szerepe volt a Sargentini jelentés előkészítésében. Azt gondolhatták, hogy jobb belülről tiltakozni a kritikák ellen. Rosszul gondolták, nem kellett oda, mert nem sikerült a bizottság többségének támogatását megszereznie Hidvéghinek. Mindenesetre van neki pökhendi önbizalma, majd ő megmondta volna a tutit a tagállamok emberi jogi helyzetéről meg a demokráciáról. Csak azt felejtette el, hogy ő nem demokráciából pályázott a posztra, képviselni az országot, hanem a köztársaság eszméit felrúgó Orbán-klán jeles tagjaként ült volna bele az alelnöki székbe. Kifolyt belőle, mint a narancslekvár."
Sámannus
Ezt az engedélyt lófasszal adták nincs mit örvendezni. csak a lopás miatt kapkodtok össze vissza. rátok fog rohadni, mert szart sem ér.
Macskaszem
Nagyobb pofáraesés lesz amikor kiderül, hogy ettől ugyanúgy nem kell a kutyának sem a kínai csodavak cina.
Az emberek olvasták ám a WHO múlt heti véleményét is, ahol ha nem is ezekkel a szavakkal, de azt írták, hogy kutyaszart se ér, csak a héten hozzátették, hogy ettől függetlenül oltson vele aki akar. Nem mindenki hülye ebben a Qrvaországban hidvégi eftárs.
Yoda69
hidvegi elvtars, az ellenzek pont azert kampanyolt, hogy ne oltsanak engedely nelkuli vakcinaval. Szerencsere a kinaiak is belatttak hogy jobb ez igy.
Eladott Ország
@Macskaszem: ma, 14:18 ♦ Az bizton állítható, hogy keleti vakcinákból nem fog összejönni a nyájimmunitás, akármennyit pofáznak fideszék és Orbán maláji' lefizetett doktora Merkely Béla!
kokopelli
Amennyiben az akkora szám lenne,akkor már a nyugat rég lecsapott volna a kínai csodára! A mainzi "asszonyság"
és a török házaspár,mint vezető még le sem tiltotta,hogy esetleg a magyaroknak ne adjon tippet! Annak ellenére
sem,hogy az Özlem Türeci és a férje Ugur Sahin mint a BioNTech főnökei! nem dörzsölték az orra alá a "Mohácsi
vészt" (;-))
balos
Megszólalt az agressziv kismalac,az öntőkőn rúgásáról!
lusta
A WHO a vakcina vészhelyzeti alkalmazását hagyta jóvá, másrészt a WHO Stratégiai Tanácsadó Szakértő Csoportja (SAGE) felhívta a figyelmet: "kevésbé lehet bízni" abban, hogy a Sinopharm-vakcina hatásos a 60 év feletti korosztály számára, és nagyon kevés információ áll rendelkezésre az esetleges súlyos mellékhatások előfordulásáról ebben a korosztályban."
lusta
@Qqberci: It is also the first time the WHO has given emergency use approval to a Chinese vaccine for any infectious disease. Earlier this week, separate WHO experts had expressed concern about the quality of data the company provided on side effects.
Az indonézeknél is hasonlóan mentek a dolgok. Az utolsó mondat a csodás.
"Based on the evaluation and the benefits or risks consideration ... BPOM has issued an emergency use authorisation (for Sinopharm)," she told a news conference.
No detailed efficacy data of Sinopharm's vaccine has been publicly released.
Emmersson71
"már a WHO is engedélyezte" :D
Meg Szíjjártó :P
Clavigo
@Emmersson71: Orbán elvtársról nem is beszélve ...
libellle
Ez az alak ez teljesen bolond, vagy az ottani polgárokat vollidiotának nézi. A WHO soha semmilyen gyógyszert vagy Vakzint nem engedélyezhet. Absolut nem tartozik a hatáskörébe Ajánlhatja de azt sem teszi igazán.!!!
vitriol
hídvégi! Látom, feltétlen híve vagy a kínainak! Itt van neked egy kínai bölcsesség, tanuld meg!
"Nyugtával dicsérd a napot!" - Magyarul, hogy te is értsd: majd akkor szavalj a kínai vakcina hatásosságáról, ha valahol egyszer bevizsgálják, ahogy azt a többinél is megtették!
gina
Na megszólalt a másik putris sötét. remélem mind a kinaival oltatja magát ... annyira undoritó ez a seggnyaló banda , semmi gerinc aljas patkányok
libellle
@gina: hahahahahahahahaha 3x leforditattam mert nem egészen értettem, megérte!!! hahahhahaha
ébresztő2022
Útszéli Balázs, kitörölhetem a WHO engedélyével a s...m, ha Nyugat-Európába akarok utazni!
simmering73
Ritka nagy marha vagy te Hidvégi. Méltó tagja vagy az ökörkörnek.
simmering73
"...enyhén szólva túlzók azok a vélemények, miszerint a WHO engedélye igazolta és legitimálta volna az Orbán által emberkísérlet formájában és orosz rulettként használt gagyi kínai vakcinát. Mert a WHO nem azt mondta ezzel, hogy a kínai hamisítvány egyenértékű a Pfizerrel és más valódi vakcinákkal, hanem azt, hogy ahol semmilyen vakcina nincs, és nem tudnak hozzájutni, mert a gazdag országok minden oltást felvásárolnak, ott beadhatják a vacak kínait is.
Ezzel Orbán a harmadik világ és a legszegényebb afrikai országok patkányokkal teli nyomornegyedeinek és törzsi szinten élő afrikaiak szintjére értékelte le a magyar lakosságot, miközben normális vakcinával is olthatna. "
nepszava.us/orban-olyan-vakcinat-adott-a-magyaroknak-amit-a-who-nyomornegyedekben-eloknek-engedelyezett/
csak úgy....
ez az oltásellenes duma még nem ment az agyukra? -és még a baloldal csinál politikát a járványból!
kokopelli
Milyen büszkék,hogy ennyi idő után a maradék kínai ß@rt megkapják,amíg a dánok pl. AstraZenekát ajándékoznak
a Schleswig-Holstein észak-német tartománynak! (;-))
Csizmás Kond
...szerintem is csak a baloldalnak hatástalan a vakcina...valamiért nem egyezik a felfogásukkal.
namihami
A minapi hírek ráadásul még arról is szóltak, hogy ez a kínai vakcina mégcsak nem is ugyanaz, mint a ""szijjártó-csoda"". Akkor ez az engedély nem is annak a Maokönnyének szól, mint amivel a Fidesz vezetése ott üzletelt, itthon oltott. Ez a hazai Sinopharma termék, az európai tudomásulvételt pedig egy másik kapta. Itt a bibi...
Rockxy
ja, hát az nagyon hiteles, ha a whohér engedélyezi a vaccínát
Rockxy
a szlávichjanó meg beismerte, hogy gyógyszerkísérlet zajlik a világban
veoh.com/watch/v142115689K743yP9b
RonaGyuri
@RonaGyuri: Egy már majdnem releváns kinyilatkozás

MTI: „Hidvéghi: balra akarják tolni a politikai "játékteret" Európában”

A portál szerint „Az egyre radikálisabbá váló baloldali liberális erők arra tesznek kísérletet, hogy balra tolják a politikai "játékteret" Európában - jelentette ki Hidvéghi Balázs, a Fidesz európai parlamenti képviselője pénteken.”!
A süketelésnek persze sok értelem nincs (ami esetében a megszokott), már csak azért is, hisz közismert Orbán igyekezet a szélsőjobb pártcsaládosítás terén. Azonban van egy részlet, amiben – ha nem is úgy – némi ráció: „A politikus a XXI. Század Intézettel közös konferenciasorozatának második, Jobb/közép című online rendezvényén ezt úgy szemléltette, mint egy vívópástot, amelyet hirtelen több méterrel elmozdítanak az egyik irányba, így aki korábban középen állt, a pálya szélén találja magát, beszűkült mozgástérrel.”!
Igen ebben a „beszűkült” -ben sok igazság van. Kétségtelen tény, hogy:
Az EPP-ből való eltávolításuk jelentősen BESZŰKITETTE Orbánék mozgásterületét,
Orbán próbálkozásai nem sok sikerrel jártak egy új EP frakció körül, sőt napról napra (pontosabban vétóról vétóra) BESZŰKÖLTEK a reményei,
s végül a BESZŰKÜLT – tudatállapot egyértelmű jelző Orbán elmeállapotára! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.