Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) állásfoglalása szerint az időseknél is hatásos a koronavírus elleni Sinopharm-vakcina – közölte a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára szombaton Facebook-oldalán.

Menczer: "A baloldali hazugságok időszakának vége. Magyar emberek életével szórakoznak."
Fotó:MTI/Kovács Tamás

Menczer Tamás a videóban azt mondta, hogy az Egészségügyi Világszervezet (WHO) állásfoglalásában nem javasolja felső korhatár bevezetését a vakcina alkalmazását illetően, mivel a rendelkezésre álló adatok szerint nincs arra jel, hogy eltérő hatás lenne fiatalabbak és idősebbek esetében.

Az oltásellenes baloldal az elmúlt hónapokban több száz cikkben és nyilatkozatban támadta, és támadja most is az életmentő vakcinát. Magyar emberek életével szórakoznak. Ez az elmúlt 30 év legaljasabb és legembertelenebb politikai akciója

- mondta.

Kiemelte:

a vakcina rendelkezésre áll, mindenki beoltathatja magát. Az oltás életet ment!

- hangoztatta az államtitkár.

A bejegyzés itt tekinthető meg:

Forrás:MTI,Facebook
Címlapkép:MTI/Kovács Tamás

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lampa laz
Hosszú és fájdalmas agonizálásba kezdtek a hülyék. Ezt a hörgést úgy is csak a bunkó híveik hallják meg.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
lampa laz
Hosszú és fájdalmas agonizálásba kezdtek a hülyék. Ezt a hörgést úgy is csak a bunkó híveik hallják meg.
kereső
Valamit nagyon nem értek. Hogy lehetséges az, hogy az orbán&Co minden aljas tettéből majdhogynem győztesen kerül ki.Butaság? Nem törődömség? Vagy tényleg ennyire korlátolt az ország lakossága?Mintha még a csillagok is csak nekik világitanának.
tudode
Nem kell ahhoz ellenzék, elég azon hozzátartozók és környezete, akik körépből az "oltakozás" után elhúnyt egy kilenc gyermeket nevelő Édesanya, és az áldozat anyukája is!
.
Miközben azon mindannyiunk megrendül, ha egy család lesz áldozata a közuton szabálytalanúl közlekedőknek, de a már közeli huszonnyolcezer covid áldozat nem érdmelt sem a sunyi, félművlet paraszttól, sem a csicsKÁITÓL egy főhajtást, akkor amikor a környező országok is harangzúgással, egy perc megállással, vagy valamivel lerótták volna a kegyeletüket!
..
De sebaj!
.
Ne reménykedjenek ami múlik az nem késik, hasonlóan egy csehszlovák múmia múzeumhoz, amelynek az ajtajára az volt kiírva, hogy
.
"" AZ VOLTAM AMI VAGY, AZ LESZEL AMI VAGYOK"""
.
Hozzátéve azt, hogy az államigazgatásban még a Rákosi rendszerben sem volt ennyi szerecsenmosdató, az, aki foglyúl ejtette ezt a szerencsétlen, hiszékeny, moslékzabáló országot:
.
---- Haveri kapitalizmus, foglyul ejtett magyar állam
www.portfolio.hu/gazdasag/20141028/haveri-kapitalizmus-foglyul-ejtett-magyar-allam-205590
-----------------------------
.
Senki sorsát nem kerülheti el!.
gina
Hányinger ez a mocskos fidesz banda, ők tették tönkre az eü-t és mernek pofázni, erkölcstelen népgyilkos banda, mindegy ki mit mond a fidesz és mocskos tolvaj hazug bandája van kormányon és nem az ellenzék, de valakire mindig rá kell a felelösséget háritani, aljas banda,mindet biróság elé állitani népgyilkosságért !!!
gina
Te aljas kis Menczel buzi, miért nem a WHO t vádolod te elmebeteg, mert azok sem ismerték el eddig a kinai vakcinát , most mi van szemét fidesz patkányok? valakire mindig kell mutogatni,, de ki a felelős 28000 magyar haláláért?? csak ti fidesz mocskok a lelketeken szárad,,,,
Yoda69
Ugy latom a halalkormany vegleg lement patkanyba. Nem eleg hogy a jarvany kezdete ota folyamatosan hazudnak, es megtevesztik az embereket. Hogy meg a jarvanyt is jopasra hasznaljak. Most meg mindezt kepesek lennenek az ellenzekre rahazudni. Nagy buntetest fognak ezert az aljas politikaert kapni jovore a valasztoktol.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.